Здравният министър уволни шефката на инвестиционната компания за детска болница

Мотивите на проф. Христо Хинков за освобождаването на проф. Елена Пенева са "неудовлетвореност от отчетността на свършената работа"

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър уволни шефката на инвестиционната компания за детска болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не плачи, коте! С тая външ ност ще се прежаля!

Ми да се учи от Дуловското Деси! Сърчицето му е като софийските тролейбуси, винаги има място за още един! Затова е до героя от Банкя, нищо, че му стига до лакътя!

На тая възраст с това личице? Явно някой от горе се е разочаровал в леглото или ДА!?

На тая възраст с това личице? Явно някой от горе се е разочаровал в леглото или ДА!?

Много сериозен мотив "неудовлетвореност от отчетността на свършената работа". Значи не е проблем, каква работа е свършила, а колко често се е "ОТЧИТАЛА"?

САМО ЦИТАТ. Нека да направим сравнение.""""" В Румъния построиха детска болница с помощта на SMS дарения. Инициативата е на две майки, които успяват да съберат 43 милиона евро за каузата. Строежът на болницата стартира преди пет години. Резултатът днес - модерна сграда на девет нива, с близо 200 легла, интензивно отделение и пет операционни зали, където могат да се извършват и трансплантации.„Започнахме с голяма медийна кампания, в която обяснявахме, че има закон в Румъния, според който фирмите могат да дарят 20% от техния данък „Печалба“ на неправителствена организация, а останалите 80% - да си идат към държавата. Тоест, част от корпоративния им данък може да се вложи в добра кауза. И така започнахме“, разказва Кармен Ускату"""""""""".

Интересна длъжност ,нещо като директор на водопад

Много тъжно гледа..

Дръпнаха и кокала ,затова гледа като отровена.

Уволняват директор, на нещо, което управлява строеж, който не се строи... Бахти министерството, бахти политиците, бахти ръчната...

Никога да не построите тази болница, гадни идиоти, дето я завряхте в дворовете на хората . Защо не си я построите във вашите дворове в Бояна и в банкя, гадове. Малко ни трови трафикът, който безумната Фандъкова сътвори в София в този район,, а сега какво ще стане.

Да ти се наложи да я използваш и да я няма. Аман от самовлюбени егоисти.

А на тебе да ти се наложи да я ползваш НЕПРЕКЪСНАТО без да ти помага

Решенията за ВЪОРЪЖАВАНЕТО, ЕНЕРГЕТИКАТА и УКРОпомощите се вземат БЪРЗО; За ДЕТСКА БОЛНИЦА се ОТЛАГАТ ли-отлагат, вадейки КУП ПРИЧИНИ...

Какво

А защо е назначена геодезистка за шеф на строителството?!

Този министър май ще го махат - не подкрепял политиката на правителството. В някакво предаване казал, че ходи с подписана оставка в джоба

Спряха строежа на старата болница и вече 3 години нищо. Само служебните нещо задвижиха. Кирчо чака милиардите, дреме му за болницата. И още 5 години ще е така.

като Кирчо се докопа до кокала нааистина се изненадах, все си мислех,че не сме толкова затъпели и помним Дедо с 800 дни, тоя е същи само със сменена риторика в частта с обещанаията за корупцията, за далаверите итн итн

Явно таз женица много е крала и блажила, ама малко си е плащала за "такса спокойствие". Понякога така става - гъз глава затрива. Докторка, професорка, че и милионерка, ама циция и скръндза - не си е плащала, където трябва. Изхвърлиха я от хубавата, сладка трапеза. Най-вероятно временно, докато се поуталожи и разсее малко смрадта, и после пак хоп отново на трапезата. Богата работа, богата трапеза - изтърва ли се такова нещо?! :-))))

'' Неудовлетвореност от отчетността " Не е отчела кеша по веригата където трябва и има неудовлетворени схемаджии