Здравните власти обявиха необходимите предпазни мерки след наводненията

РЗИ Бургас препоръчва задължително използване на лични предпазни средства - предпазно облекло, маски и ръкавици при разчистване, при изнасяне на умрели животни, наводнени храни

Обратно в новината

Коментари - Здравните власти обявиха необходимите предпазни мерки след наводненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То здравеопазване няма.. ама видиш ли ,,имало здравна власт ..та със какво точно се занимава тая власт и те ,не знаят ...всичко е ала бала и накрая Мара се побара..

И откъде ще ги вземат тия неща хората? Те са откъснати от света, без ток, много загубиха имуществото си.. Като иска да препоръча нещо РЗИ, да идат да раздадат на хората ръкавици, вода и пр. 7наче е просто празни приказки

Осигурете на бедстващите хора вода и дезинфектанти, ръкавици и храна. Те знаят какво да правят. Иначе всички се бият в гърдите, че са патриоти, ама сега ни турци, ни гърци, ни укри искат да помагат.

Това са българи, да не са украинци та да им помага укроправителството. Да мрът.

Разбира се след наводнението и премиера продажен се включи за момент със коментари но е много зает с Украйна там жертвите били повече.

Както при пожарите на остров Хавай, така и тук се разчиства една територия, от власт имащите, за да й бъде намерено ново предназначение. Мигранти ли, лаборатории ли , кой знае, може и турците да си я приберат, то ние с лъкове и стрели ще можем да я защитаваме. Казус ако членка на НАТО ни окупира, частично, брой ли се за война? С тези наводнение, бело море може да дойде до България, а Странджа ще се яви остров, всеки ще иска да го държи, особено турците. Айде всички, ръцете горе!

Най много се страхувам от "здравни" власти, които не дават възможност на хората на самозащита и използват въоръвени полицаи като "санитари". Нищо де, след като пуснаха нови ваксини, няма начин да не пуснат и нова вълна.

Здравна власт - звучи репресиращо, както стана с ковида. То не бяха мерки, то не бяха престъпления срещу човечеството!

Айде сега да ледаме поредния хаос на държавната администрация. След прехвърляне на гражданска защита в Пожарната, при подобни инциденти никой не знае кой какво трябва да прави и се започва със съветите. Съвета е най-добрият подход - казваш, но не поемаш отговорност за евентуалния негативен ефект, а ако не го направят после може да заявиш "Аз казах ..." Сега ще слушаме препоръки и овинения към населението защо не се е подготвило.