Бюджетът на НЗОК мина на първо четене с гласовете на ГЕРБ и независими

Със 116 гласа "за", 51 "против" и без въздържали се парламентът прие на първо четене проекта за бюджет на Националната здравноосигурителна каса за 2012 г., внесен от Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетът на НЗОК мина на първо четене с гласовете на ГЕРБ и независими | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

+1 Откога припявам и аз, че 120 "народни избраници" ни стигат и артисват пък и в президентството 153 "сътрудника" не са му нужни на президента.

Тази опозиция само вдига пушилка.Май се отказаха да искат предсрочни избори!?Когато се очаква рецесията в еврозоната да се задълбочи,,не им стиска да искат властта.Затова сега само лаят!

Нов политически парадокс - Синята коалиция гласува заедно с Коалиция за България, подкрепяни отзад от ДПС. Много смешно...

Ако си "заврян зет" с 50% "рейтинг", направи си един социален експеримент. Нафиркай се яко, прибери се в 2 през нощта и очаквай атака от: жената, тъщата, детето. Естествено, тъста може да те защити, ако не е "под чехъл" - от мъжка солидарност. Те това е проблема - всеки може да те покрепи, ако интересите ви съвпадат - зависи от интересите.

Ами в този ред на мисли Мартин Димитров може да стане член на НС на БСП и да седи до Станишев/ като Курнелия/, а Волен Сидеров да бъде избран в ръководството на ДПС при Доган и да си пият кафето. Горките редови членове....

А къде са останалите хрантутници? Нали по ведомост се водят 240?

Продажника Яне върти бизнес с "независими" депутати!

Господ здраве да ни дава!

Бюджета е приет с подкрепата на курвата Яне и на новата"осъзнала се" от Атака. В този бардак не правят нищо друго, овен да си сменят кюлотите.

Само те се страхуват от избори, защото знаят, че в новия парламент няма да ги има...