НЗОК няма да подпише Националния рамков договор

Управителят на НЗОК д-р Румяна Тодорова заяви, че здравната каса няма да подпише Националния рамков договор за следващата година.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК няма да подпише Националния рамков договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направленията биват намалявани всяка година, защото бълват нови и нови болници, които сключват договори с касата и източват ресурса и!Но никой не отрязва частните болници, защото зад тях стоят политически субекти!А по-елементарните хорица се надъхват, че лекарите били крадлива пасмина!

Управителят на НЗОК д-р Румяна Тодорова заяви, че сестра й Илияна Йотова от БКП е заявила, че здравната каса няма да подпише Националния рамков договор за следващата година, за да правят мръсно, щото са комунисти и от нищо друго не разбират!

с реформата си май ще намали дефицита в НОИ

НЯМА ТАКИВА ФИРМИ КАТО ЛИЧЕН ЛЕКАР, КОИТО ДА ИМАТ ГАРАНТИРАН ОТ ДЪРЖАВАТА ДОХОД .. КАПИТАЦИЯ...ПРЕГЛЕЖДАТ ПОЧИНАЛИ ПАЦИЕНТИ, ПРОДАВАТ НАПРАВЛЕНИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТИ И НА ЛАБОРАТОРИИ..ПРЕЦАКВАТ ПАЦИЕНТИТЕ..НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИТЕОСИГУРОВКИ...БЕСЕН СЪМ!!!

Я вземи да се успокоиш, че да не се наложи да ползваш услугите им :)))

Няма по-алчна пасмина от лекарите!

В Бг на повечето хрантулници ,футболисти,доктори,милиционери,магистрати ,....и каквото се сетите ,КОЛКОТО И ДА ИМ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ ,ФАЙДА НЯМА ,ПРОСТО ТОЛКОВА СИ МОГАТ. МАТ'РИАЛъ в Бг ,Е КОФТЕЙШЪН !

Не разбрахте ли ,че от джи пи тата няма никаква полза? Те са едни писарушки и лапачи на голяма част от парите на касата. А сега пък трябвало да им се увеличат. Първо ги принудете да си вършат работата ,пък после да искат повече пари.

Чети !Искането е да се увеличат парите за изследвания.т.е. за пациентите е от полза.Пак вкараха електората във филма -"Разделяй и владей!"

да те светна: норисов е исбран с два-три пъти повече гласове от твоята залясваща партя.бъди благодарна,че иначе избори до дупка и ще ходиш по кофите, а двете сестри си живеят живота. ако питаш мен - аз отдавна ви гледам отдалече - що не хдиш в русиия - детцката ти мечта.

Бойко Борисов ще оправи нещата. За това сме го избрали, защото е най-добрия дипломат и тактик. На всичко отгоре е крайно справедлив!

Пък и се бие най-добре . . . Всички предпоставки за успешно правителство!

Пак настройват граждани срещу лекари! Наглеци и изроди!

Да, само че го прави сестричката на червената коза Илияна Йотова. И да знаеш, винаги ще има разделение, защото едните не се кефят да бачкат по 12 часа, за да плащат на другите на лежат по цял ден! Лежащите лентяи винаги ще призовават за солидарност, щото иначе ще умрете от глад!!!

Ей, кретен, не съм лекар бе. Ти си от лежащите търтеи.Червен при това.

ДО СТЕФАНА-ДА ЗНАЕШ,ТУК СИ МНОГО ПРАВА!!!

Имам един любим виц, който баща ми преди много години ми го каза: Зад накуцващ гражданин вървят двама доктори.Единият казва: -Тоя е болен от лумбаго! Другият: -Не, от ишиас! За да решат спора го настигат и го питат от какво е болен. -Знаете ли и тримата сме се излъгали. Аз мислех, че ще пръдна, а взех, че се насрах. Те това са и нашите доФтори. За няколко години им увеличиха издръжката от 200 млн. на 3 млрд., но все тая!

Като паднеш в ръчичките на някой от тези "доФтори" обаче плачеш и се молиш като жена, нали? Такива наглеци като теб трябва да бъдат оставени да получат компетентно лечение от компетентни и честни лекари в чужбина.

ДО КОГА ТАЗИ КОМУНИСТКА, СЕСТРА НА ЙОТОВА ОТ БСП,ЩЕ Е НА ТОЗИ ПОСТ???УВОЛНЕНИЕ......

Аз пък се чудя до кога Бойко-мутрата ще бъде мин.председател и ще ни излага навсякъде , където се появи.........ОСТАВКА

Докато смърта ви раздели!

Всичко е каша ,докато не се намеси ДПС . Не се ли разбра : Българите постоянно се разделят ,....НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ!

Каката на комунистическото мекере Йотова показва зъбки, които някой скоро ще избие! Няма рамков договор - няма да се плащат и здравни осигуровки. Болниците стават само, изцяло и единствено частни. Бързата помощ идва, ако си подготвил две педесетунки . . . . Каква по-добра реформа от това?

Герберо-сдсара не е човек, това е хуманоид лишен от морал, от любов към ближния и от всякакво чувство за достойнство. Той е роден роб и за 30 сребърника е готов да продаде всеки и всичко!

Корнелий

Обичай си тъмнозелените ближни съпартийци и съкварталци от гетото. Плащай им каквото и колкото си поискаш, но не искай И от мен д аим плащам. Ако искаш го приеми с оправданието че НЕ СЪМ ДОСТОЕН ДА ПЛАЩАМ НА ТЪМНОЗЕЛЕНИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ кратуни за безкрайно качественото им мързелуване!

Защо контролирате сайта. Дайте коментара със средната заплата на лекар и обикновен човек. Защо нещата висят еднопосочно. Щом този сайт се контролира от лекаския съюз как да чуем другата истина.

"... средно на година броят на онкоболните нараства с около 9000, един онкоболен струва на година около 8000 лева. 1. Каква е причината, да има онкоболни? РАДИОАКТИВНОТО ЗАРАЗЯВАНЕ ОТ "ЧЕРНОБИЛ", войните в Югославия и Ирак. 2. Защо има все още НАРАСТВАНЕ, а не НАМАЛЯВАНЕ на онкоболните? НИЕ, ОНКОБОЛНИТЕ, СМЕ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА ГРОБАРСКАТА НИ "ДЕМОКРАТИЧНА" ДЪРЖАВА. ЛИЧНО АЗ СЪМ ОТДЕЛИЛ 4000 ЛЕВА ТАЗИ ГОДИНА, ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ДИАГНОСТИКА. Примерно, едно лекарство катo "VICIT""-450 (valganziklovir), на мене лично ми струваше 2542,53 лева, ЗАЩОТО СЪМ НЯМАЛ ИНПЛАНТАЦИЯ НА ОРГАН, а "само" цитомегаловирусна инфекция, която "болната каса" не реимбулсирвала?! Въпросът на Хамлет, в актуализиран за мене вид звучи така: МАФИОТСКО-КОЛОНИАЛНАТА ОЛИГАРХИЧНА ДЪРЖАВА, ДА Я ПОГРЕБЕМ ЗАЕДНО С ГРОБ, ОЩЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА, ЗА ДА ПРЕБЪДЕМ.

Нали казват ,че човешкият живот БИЛ оДЪЛЖЕН,и затова ще се вдига пенсионната възраст ,с по 4 месеца на година ????

Ден след ден, моят живот продължава вече цели 16 години, на границата между "белият свят" и отвъдното. Свети Петър ме държи тук, в ДЕВЕТИЯТ КРЪГ НА АДА - БЪЛГАРИЯ, аз да можело хубаво да ми "уври" в катрана глупавият ми акъл.

Не подписвайте, не подписвайте... Ще ви чакам още малко и отново изпращам Горанов да се занимава с вас, та като източи отново паричките и останете без стотинка, сами ще искате да подписвате и бял лист, ако трябва.

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ? Какви ти СЛУЧАЙНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ИЗПЪЛНИТЕЛКИ ? КАКВОТО КАЖАТ МЕСТАН И ДОГАН ,...ТОВА СТАВА . ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ ДОКАРАХМЕ ДЪРЖАВАТА, ---ИСЛЯМИЗАЦИЯ И ЦИГАНИЗАЦИЯ...

Къде да се подпиша, че се отказвам от пенсията си? И от "безплатното" българско здравеопазване и да не плащам осигуровките си?

подпиши се под отказа от българско гражданство

Popa

Проблема се решава елементарно! Надзорният Съвет се праща да се пуйчи на борсата за безработни и се назначава нов, който "много слушка и много папка"!

В цялата здравна система имам доверие единствено на Петър Москов. Някои казват, че е бил луд... Иван Вазов пише в "Под игото" - "Лудите. лудите, те да са живи!".

Скъпият ти Пешо смята лека полека да въведе система, от която Обама се опитва да избяга но не успя. Тя е за колкото си плащал толково ще телекуват. Ако не си плащал достатъчно умираш. ВЯРВАЙ МУ КАТО СИ ТЪП И НЕ СЛУШАШ КАКВО ГОВОРИ!!!!

БРЦК

Идеално. Най - накрая циганите ще мирясат.

Защото сега как е е? Нека поне който си плати да получи що годе някакво нормално лечение.

В 2000 г. преглед по НЗОК при специалист- 8 лв.,в 2014 г.-17лв.!В 2000 г. мин.раб.заплата 110 лв.,в 2014 г.-340 лв.!Излиза,че все лекарите ядат хурката.Карайте така и занапред,и скоро ще ви лекуват врачки и баячки по 50 лв.!

2014 година - 50 лева е Прегледа .

Ти луд ли се,бе?!НЗОК плаща 17 лв.!!!

Никъде в Медиите няма Новина че от 2012 година има ГОЛЯМО ЗАВРЪЩАНЕ на Лекари от Чужбина . Обществена тайна е че в България са на-скъпите клинични пътеки в Света . Както казват Лекарите които се върнаха от Чужбина - Парите се въргалят по земята , трябва само да се наведеш за да ги вземеш . Умрелия си е Умрел .

Коя точно клинична пътека имате предвид?

ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА МАХНЕТЕ ТАЗИ КАКА ОТ НЗОК. Д-Р МОСКОВ ДЕЙСТВАЙ.

"Кака" е корава жена. И сестра й си я бива, но кака е направо джелезо. Без да искам да ви натрапвам: "Щом има голяма съпротива в системата, значи се правят правилните реформи. Неправилните реформи винаги се приемат добре, защото в тях има схема за всеки"

Най-най-най-ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ СА В ЗДРАВНАТА КАСА ..

и по малко работа на лекарите.