БЛС завежда дело срещу Надзорния съвет на НЗОК

Българският лекарски съюз ще заведе дело срещу Надзорния съвет на НЗОК заради неявяването на по-голямата част от членовете на Съвета на преговорите за рамковия договор.

Обратно в новината

Коментари - БЛС завежда дело срещу Надзорния съвет на НЗОК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като не се явяват , просто трябва да се сменят тези членове на съвета. Защо после взимат възнагражденията си, без да са работили??????

Този "Български лекарски съюз" държавен ли е? Ако не, какво значение има тяхното мнение? Ако не са държавна институция, то никого не могат да осъдят, че не им обръща внимание. Това е все едно протестиращите да съдят правителството, че не си подава оставката. ;) Звучи ми абсурдно.

Само един ТЪП КОМУНИСТ може да изключва една гражданска организация да има право да се договаря с държавата.

Kак позна, че съм комунист? Има и други глупендери!

Откога в Съединените американски щати има не господа, а другари? Какъв е този другар Дянков?! Десницата ни съвсем изперка...

БЛС е точно,като така наречените-"синдикати"-демек-никакви ги няма Къде бяха те, когато другаря Дянков национализира почти 2 милиарда от резерва на НЗОК , които изчезнаха яко дим.. Къде са те, когато с всяка изминала година рамковия договор обрича в буквалния смисъл на геноцид2/3 от пациентите им?

трябваше да си ги търсят осигурените,а не БЛС.

смени си опорните точки...тия са много стари!

януари

поверих ги на вожда ти -Буда-той е наясно с партийните приоми, аз-не, понеже не съм член на БКП!

А, нищо ново под слънцето!Този номер от касата го извършат всяка година!Или въобще не идват да преговарят, или пратените не са оторизирани, или каквото договорят, след това от Касата отказват да го подпишат! Изобщо "преговорите" са пълна порнография!Истината е, че дори и БЛС да не са съгласни с нещо, всичко зависи от Касата и става както тя го иска!