Коментари - 120 болници стигали на България | Днес.dir.bg

120 болници стигали на България

Реално в страната са необходими 120 многопрофилни болници за активно лечение с минимум 120 легла.

Обратно в новината

Коментари - 120 болници стигали на България | Днес.dir.bg

Коментари

не 120, а 20 болници стигат! стига да са достатъчно големи по размер, достъпни като местоположение и с необходимите болнични паркове и градини. 160 болници 160 шефа на болници с 320 секретарки на шефа + многохилядна администрация....... и всичко това за сметка на пациента и лекуващите доктори!

яветхвтех

трън и глог имаш право.Плана в действие.Такава дупедавщина и геноцид се прилага от 89-та и докато не станем 4 млн. няма да ни оставят.Жалко ни братя и сестри.Позаинтересув се малко за въпросният план Ран-Ът!!

Предлагам закритите болници да бъдат трансформирани направо в погребални агенции. Ще направят сериозен оборот.

Много лесно се говори, че 120 болници стигат, когато живееш в София и болницата не е проблем за теб. Обаче България не е само София!

На българия стига една-правителствена.

когато действително покриват понятието болница и персонала им не работи и на други места по какъвто и да договор за труд.

А бе глупако, да не мислиш, че 50 00 са толкова много- на сегашните цени на касата, това са някакви си 3-4 средноголеми операции на ден. Апаратурата и персоналът ми не са на нивото на болницата в Трън примерно/нищо против колегите там/ И не рева, а се възмущавам. Ще ревеш ти и себеподобните ти, когато много скоро ще останат да те лекуват само ген. Тонев, Генчо Начев и още няколко техни другари. Познай колко пари ще трябва да си нагласиш, ако изобщо се добереш до тях. Айде сега- Д.Г.Д.

Ако ти можеш да изработиш 50 000 за 1 месец (както си написал), финансирай си болницата (работодателя) или си намери работа другаде, вместо да ревеш. Истина е, че в малък % от БГ болниците човек може да получи нормална помощ, дори елементарна. И причините за това са много, но повечето опират до пари - за сграден фонд, съвременна техника, нормални заплати на мед. персонал... И да, за крадене (с което сме пословични във всички сфери).

daaaa do ммм (27.01.2010 г. 17:54ч.) ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s 1200 legla??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE - Не знам кой е глупав, но ти не можеш да смяташ. 120 (болници) по 120 (легла) прави 14 400 легла, не 1 200. И това е минимума (легла). А колко грамотно и пишеш.. не е истина.

То се е видяло ,че вече се знае и до каква численост трябва да ни сведат като народ ами защо не разрешат евтаназията че да не се мъчим.

Много са и тези 100 болници , закрийте ги всичките, оставете народа да умре, както за 20 г. го уморихте вижте статистиката, а останалите живи ще закрият капитализма.

Спомням си за западната и после българската посткомунистическа пропагада, колко лош бил Сталин, че през 20-те и 30-те години в резултат на реформите измрели няколко милиона хора от глад. Ами какво става в последните 10-20 години в България? Ами сега като по малките села и градове няма да имат болници, колко още ще измрат от умната политика на Б.Б?

Не знам за болниците, но стотина депутати наистина стигат напълно! Предлагам оттам да започнете рИформата.......

Ами и на мен ми стигат 100 депутата, ама на - 240 калпака са! И по тях бюджетът дриска сума ти излишни пари за лиготии, а за болници няма. Хайде първо метлата да поиграе сред политиците, пък после на другите места. Да, ще загинат, но не защото са договорени малко на брой пътеки, а защото на някои е делегиран бюджет за дейност за половин ден. А останалите 30 дни един хирург вълна ли да чепка, г-н Тонев? Как Ви звучи бюджет от 50 000 лв на година? При условие, че може да изработи толкова на месец! Долни нещастиници сте вие, но всичко се връща... много скоро... гадове!... Убеден съм, че са достатъчни само болниците, които имат необходимите според управляващите показатели, а ние от народа ще си плащаме здравен данък за нищо, а когато имаме нужда от лечение, ще разчитаме на себе си и ще си плащаме за болници, винетки, за да стигнем до тях, но ще сме подсигурили съществуването на чиновниците от НЗОК!... Не ви ли е ясно, че на тръни ни насаждат благодетелите ни, които с плана Ран-ът са ни поставили задача да сведем населението българско под 4 милиона. Дерзайте, слуги чуждоземни! Това, че остават 120 болници, само по себе си не е лошо, защото има подбор по качествен признак - ще останат наистина добри болници с модерна апаратура, ще има качествен персонал и дано има качествено лечение. От изключително важно значение обаче е да има развита спешна помощ преди закриването на болниците, за да не гътне някой петалата. Изчислено е, че най-далечното място от населено място до болница е 50 км. 50 км може да се вземат за 30-40 минути, толкова отнема и спешната помощ да те закара до болницата и в София град. Крайно време е лекарите и сестрите да взимат справедливи заплати за труда и образованието си, а не да мизерствуват и да просят рушвети. Това би могло да се случи само след истинска реформа в здравеопазването и понеже парите са константа, трябва да се вземат от някъде и да се пренасочат другаде. Специално за болницата в Радомир (която се закрива) мога да кажа, че прилича на поликлиника, няма почти никакъв персонал, отоплението е оскъдно и за всеки малко по-сложен случай (дори за високо кръвно налягане) хвърчи линейка до Перник. Наистина е за закриване или за преобразуване в поликлиника и спешен център. То е ясно - очаква се пенсионерите през 2020 да са 2 пъти повече, а работещите 2 по-малко в сравнение с текущите цифри. Затова решението е да се закрият болниците и да се направи естествен подбор. Закриват болниците, тогава да разкриват гробища...

половината от тях КВДета))))

Да, ще загинат, но не защото са договорени малко на брой пътеки, а защото на някои е делегиран бюджет за дейност за половин ден. А останалите 30 дни аз като хирург вълна ли да чепкам г-н Тонев, аааааа ? Как Ви звучи бюджет от 50 000 лв на година ? При условие, че мога да изработя толкова на месец; Долни нещастиници сте вие, но всичко се връща.... много скоро... гадове

Убеден съм, че са достатъчни само болниците, които имат необходимите според управляващите показатели, а ние от народа ще си плащаме здравен данък за нищо, а когато имаме нужда от лечение , ще разчитаме на себе си и ще си плащаме за болници , винетки за да стигнем до тях но ще сме подсигурили съществуването на чиновниците от ЗОК

ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s po 120 legla vsqka??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE

ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s 1200 legla??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE

Добре съгласен съм да има и 4 болници в БГ! Но ако аз или мой близък който си е плащал здравните осигуровки се гътне поради причина, че не му е осигурено лечение и навременна медицинска помощ тогава какво!? Има ли кой да осъдя? Има ли кой да обвиня!? Ще имам ли одовлетвореност? Тия работи не са ясни все още!

Ами и на мен ми стигат 100 дупедата, ама на - 240 калпака са! И по тях бюджета дриска сума ти излишни пари за лиготии, а за болници няма. Хайде първо метлата да поиграе сред политиците, пък после на другите места.

Не ви ли е ясно, че на тръни ни насаждат благодетелите ни, които с плана Ран-ът са ни поставили задача да сведем населението български под 4 ми-лиомна. Дерзайте слуги-чуждоземни

Това, че остават 120 болници, само по себе си не е лошо, защото има подбор по качествен признак - ще останат наистина добри болници с модерна апаратура, ще има качествен персонал и дано има качествено лечение. От изключително важно значение, обаче е да има развита спешна помощ, преди закриването на болниците, за да не гътне някой петилата. Изчислено е, че най-далечното място от населено място до болница е 50 км. 50 км може да се вземат за 30-40 минути, толкова отнема и спешната помощ да те закара до болницата и в София град. Крайно време е лекарите и сестрите да взимат справедливи заплати за труда и образованието си, а не да мизерстват и да просят рушвети. Това би могло да се случи само след истинка реформа в здравеопазването и понеже парите са константа, трябва да се вземат от някъде и да се пренасочат другаде. Специално за болницата в Радомир (която се закрива) мога да кажа, че прилича на поликлиника, няма почти никакъв персонал, отоплението е оскъдно и за всеки малко по-сложен случай (дори за високо кръвно налягане) хвърчи линейка до Перник. Наистина е за закриване или за преобразуване в поликлиника и спешен център.

Все повече се убеждавам,че капитализма не е шега работа.

То е ясно - очаква се пенсионерите през 2020 да са 2 пъти повече, а работещите 2 по-малко в сравнение с текущите цифри. Затова решението е да се закрият болниците и да се направи естествен подбор.

Закриват болниците, тогава да разкриват гробища...

Стига с тия фашисти от ВМА!

В-к Дента медика - орган на Български зъболекарски съюз брой 1,януари 2010 Турска верига болници планира да влезе в ЕС през България : Турската болнична верига Medicana Hospitals Group планира експанзия в чужбина,включително България и Румъния,твърди в интервю за турското издание Today's Zaman Хюсеин Бозкурт,председател на борда на директорите на Медикана. Напоследък работим по различни проекти в България и Румъния;и двете държави са членки на Европейския съюз,казва Бозкурт и подчертава,че свободното движение на лекари и сестри в рамките на ЕС ще помогне на Медикана да управлява по-добре инвестициите си в тези държави,а свободното безвизово движение на хора ще осигури стабилен поток на пациенти за болниците им. Интервюто е цитирано от румънската агенция Медиафакс, която пише ,че частната верига от болнични лечебни заведения от Турция възнамерява да се разшири в държави като Румъния и България,за да се възползва от възможностите на здравната туристическа индустрия в ЕС.Болницата ще предлага и дентална помощ. Както се казва - No comment.Закриваме наши фабрики,отваряме пазар за турски фабрики.Закриваме наши болници ,за да могат турски болници да лекуват българи.На заспал народ това му се полага.

В-к Дента медика - орган на Български зъболекарски съюз брой 1,януари 2010 Турска верига болници планира да влезе в ЕС през България : Турската болнична верига Medicana Hospitals Group планира експанзия в чужбина,включително България и Румъния,твърди в интервю за турското издание Today's Zaman Хюсеин Бозкурт,председател на борда на директорите на Медикана. Напоследък работим по различни проекти в България и Румъния;и двете държави са членки на Европейския съюз,казва Бозкурт и подчертава,че свободното движение на лекари и сестри в рамките на ЕС ще помогне на Медикана да управлява по-добре инвестициите си в тези държави,а свободното безвизово движение на хора ще осигури стабилен поток на пациенти за болниците им. Интервюто е цитирано от румънската агенция Медиафакс, която пише ,че частната верига от болнични лечебни заведения от Турция възнамерява да се разшири в държави като Румъния и България,за да се възползва от възможностите на здравната туристическа индустрия в ЕС.Болницата ще предлага и дентална помощ. Както се казва - No comment.Закриваме наши фабрики,отваряме пазар за турски фабрики.Закриваме наши болници ,за да могат турски болници да лекуват българи.На заспал народ това му се полага.

Баси бизнесът дето ще падне с органи. Нал` тъй, министъра? Ти ги разбираш тез работи...

stiga plaka.........po golemi ru6vet4ii ot vas ne poznavam(e moje bi mitni4arite}......i kade 6e iskara6 50000lv za 3 mes. be,nekadarnik....na 100 hir. v BG,moje bi edin stava....

то на гювеч софра лесно се приказва...я да иде в радомир и да приказва оттам...тогава ще стане ясно ...

миришеш на напикан гербер...50 км иди във видинско ги вземи з атова време ..и не с хеликоптер и после продължаваме обсъждането))))

Що не изядете всичките лайна на света....

Така ще говори шефът на ВМА, защото всички мутри и престъпници като ги прострелят ги водят там, ама не ги питат дали имат здравни осигуровки! За мен ВМА и Правителствена болници са не нужни!

ot takiva NEKADARNI POLITICI - NEGRAMOTNITE masovo se razvaajdat, a GRAMOTNITE MASOVO IZMIRAT.. tiq osven da praavqt GAADOSTI, za DRUGO NE STAVAAT

Абе, то и 120 депутата са много на България-що не почнат от тях?

Коментари - 120 болници стигали на България | Днес.dir.bg

120 болници стигали на България

Реално в страната са необходими 120 многопрофилни болници за активно лечение с минимум 120 легла.

Обратно в новината

Коментари - 120 болници стигали на България | Днес.dir.bg

Коментари

не 120, а 20 болници стигат! стига да са достатъчно големи по размер, достъпни като местоположение и с необходимите болнични паркове и градини. 160 болници 160 шефа на болници с 320 секретарки на шефа + многохилядна администрация....... и всичко това за сметка на пациента и лекуващите доктори!

яветхвтех

трън и глог имаш право.Плана в действие.Такава дупедавщина и геноцид се прилага от 89-та и докато не станем 4 млн. няма да ни оставят.Жалко ни братя и сестри.Позаинтересув се малко за въпросният план Ран-Ът!!

Предлагам закритите болници да бъдат трансформирани направо в погребални агенции. Ще направят сериозен оборот.

Много лесно се говори, че 120 болници стигат, когато живееш в София и болницата не е проблем за теб. Обаче България не е само София!

На българия стига една-правителствена.

когато действително покриват понятието болница и персонала им не работи и на други места по какъвто и да договор за труд.

А бе глупако, да не мислиш, че 50 00 са толкова много- на сегашните цени на касата, това са някакви си 3-4 средноголеми операции на ден. Апаратурата и персоналът ми не са на нивото на болницата в Трън примерно/нищо против колегите там/ И не рева, а се възмущавам. Ще ревеш ти и себеподобните ти, когато много скоро ще останат да те лекуват само ген. Тонев, Генчо Начев и още няколко техни другари. Познай колко пари ще трябва да си нагласиш, ако изобщо се добереш до тях. Айде сега- Д.Г.Д.

Ако ти можеш да изработиш 50 000 за 1 месец (както си написал), финансирай си болницата (работодателя) или си намери работа другаде, вместо да ревеш. Истина е, че в малък % от БГ болниците човек може да получи нормална помощ, дори елементарна. И причините за това са много, но повечето опират до пари - за сграден фонд, съвременна техника, нормални заплати на мед. персонал... И да, за крадене (с което сме пословични във всички сфери).

daaaa do ммм (27.01.2010 г. 17:54ч.) ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s 1200 legla??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE - Не знам кой е глупав, но ти не можеш да смяташ. 120 (болници) по 120 (легла) прави 14 400 легла, не 1 200. И това е минимума (легла). А колко грамотно и пишеш.. не е истина.

То се е видяло ,че вече се знае и до каква численост трябва да ни сведат като народ ами защо не разрешат евтаназията че да не се мъчим.

Много са и тези 100 болници , закрийте ги всичките, оставете народа да умре, както за 20 г. го уморихте вижте статистиката, а останалите живи ще закрият капитализма.

Спомням си за западната и после българската посткомунистическа пропагада, колко лош бил Сталин, че през 20-те и 30-те години в резултат на реформите измрели няколко милиона хора от глад. Ами какво става в последните 10-20 години в България? Ами сега като по малките села и градове няма да имат болници, колко още ще измрат от умната политика на Б.Б?

Не знам за болниците, но стотина депутати наистина стигат напълно! Предлагам оттам да започнете рИформата.......

Ами и на мен ми стигат 100 депутата, ама на - 240 калпака са! И по тях бюджетът дриска сума ти излишни пари за лиготии, а за болници няма. Хайде първо метлата да поиграе сред политиците, пък после на другите места. Да, ще загинат, но не защото са договорени малко на брой пътеки, а защото на някои е делегиран бюджет за дейност за половин ден. А останалите 30 дни един хирург вълна ли да чепка, г-н Тонев? Как Ви звучи бюджет от 50 000 лв на година? При условие, че може да изработи толкова на месец! Долни нещастиници сте вие, но всичко се връща... много скоро... гадове!... Убеден съм, че са достатъчни само болниците, които имат необходимите според управляващите показатели, а ние от народа ще си плащаме здравен данък за нищо, а когато имаме нужда от лечение, ще разчитаме на себе си и ще си плащаме за болници, винетки, за да стигнем до тях, но ще сме подсигурили съществуването на чиновниците от НЗОК!... Не ви ли е ясно, че на тръни ни насаждат благодетелите ни, които с плана Ран-ът са ни поставили задача да сведем населението българско под 4 милиона. Дерзайте, слуги чуждоземни! Това, че остават 120 болници, само по себе си не е лошо, защото има подбор по качествен признак - ще останат наистина добри болници с модерна апаратура, ще има качествен персонал и дано има качествено лечение. От изключително важно значение обаче е да има развита спешна помощ преди закриването на болниците, за да не гътне някой петалата. Изчислено е, че най-далечното място от населено място до болница е 50 км. 50 км може да се вземат за 30-40 минути, толкова отнема и спешната помощ да те закара до болницата и в София град. Крайно време е лекарите и сестрите да взимат справедливи заплати за труда и образованието си, а не да мизерствуват и да просят рушвети. Това би могло да се случи само след истинска реформа в здравеопазването и понеже парите са константа, трябва да се вземат от някъде и да се пренасочат другаде. Специално за болницата в Радомир (която се закрива) мога да кажа, че прилича на поликлиника, няма почти никакъв персонал, отоплението е оскъдно и за всеки малко по-сложен случай (дори за високо кръвно налягане) хвърчи линейка до Перник. Наистина е за закриване или за преобразуване в поликлиника и спешен център. То е ясно - очаква се пенсионерите през 2020 да са 2 пъти повече, а работещите 2 по-малко в сравнение с текущите цифри. Затова решението е да се закрият болниците и да се направи естествен подбор. Закриват болниците, тогава да разкриват гробища...

половината от тях КВДета))))

Да, ще загинат, но не защото са договорени малко на брой пътеки, а защото на някои е делегиран бюджет за дейност за половин ден. А останалите 30 дни аз като хирург вълна ли да чепкам г-н Тонев, аааааа ? Как Ви звучи бюджет от 50 000 лв на година ? При условие, че мога да изработя толкова на месец; Долни нещастиници сте вие, но всичко се връща.... много скоро... гадове

Убеден съм, че са достатъчни само болниците, които имат необходимите според управляващите показатели, а ние от народа ще си плащаме здравен данък за нищо, а когато имаме нужда от лечение , ще разчитаме на себе си и ще си плащаме за болници , винетки за да стигнем до тях но ще сме подсигурили съществуването на чиновниците от ЗОК

ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s po 120 legla vsqka??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE

ti si mnogo glupav.. 120 bolnici s 1200 legla??? ti 4uvash li se kvi gi govori6 be.. ti znae6 li 4e tezi legla nqma da stignaat, i horaata nqma kade da badat prieti... lajaat vi politici a vie vqrvate.. te zaradi tova uspqha MUTRITE da vlqzat vaav vlastta, 6toto ste prosti i LESNO SE LAJITE

Добре съгласен съм да има и 4 болници в БГ! Но ако аз или мой близък който си е плащал здравните осигуровки се гътне поради причина, че не му е осигурено лечение и навременна медицинска помощ тогава какво!? Има ли кой да осъдя? Има ли кой да обвиня!? Ще имам ли одовлетвореност? Тия работи не са ясни все още!

Ами и на мен ми стигат 100 дупедата, ама на - 240 калпака са! И по тях бюджета дриска сума ти излишни пари за лиготии, а за болници няма. Хайде първо метлата да поиграе сред политиците, пък после на другите места.

Не ви ли е ясно, че на тръни ни насаждат благодетелите ни, които с плана Ран-ът са ни поставили задача да сведем населението български под 4 ми-лиомна. Дерзайте слуги-чуждоземни

Това, че остават 120 болници, само по себе си не е лошо, защото има подбор по качествен признак - ще останат наистина добри болници с модерна апаратура, ще има качествен персонал и дано има качествено лечение. От изключително важно значение, обаче е да има развита спешна помощ, преди закриването на болниците, за да не гътне някой петилата. Изчислено е, че най-далечното място от населено място до болница е 50 км. 50 км може да се вземат за 30-40 минути, толкова отнема и спешната помощ да те закара до болницата и в София град. Крайно време е лекарите и сестрите да взимат справедливи заплати за труда и образованието си, а не да мизерстват и да просят рушвети. Това би могло да се случи само след истинка реформа в здравеопазването и понеже парите са константа, трябва да се вземат от някъде и да се пренасочат другаде. Специално за болницата в Радомир (която се закрива) мога да кажа, че прилича на поликлиника, няма почти никакъв персонал, отоплението е оскъдно и за всеки малко по-сложен случай (дори за високо кръвно налягане) хвърчи линейка до Перник. Наистина е за закриване или за преобразуване в поликлиника и спешен център.

Все повече се убеждавам,че капитализма не е шега работа.

То е ясно - очаква се пенсионерите през 2020 да са 2 пъти повече, а работещите 2 по-малко в сравнение с текущите цифри. Затова решението е да се закрият болниците и да се направи естествен подбор.

Закриват болниците, тогава да разкриват гробища...

Стига с тия фашисти от ВМА!

В-к Дента медика - орган на Български зъболекарски съюз брой 1,януари 2010 Турска верига болници планира да влезе в ЕС през България : Турската болнична верига Medicana Hospitals Group планира експанзия в чужбина,включително България и Румъния,твърди в интервю за турското издание Today's Zaman Хюсеин Бозкурт,председател на борда на директорите на Медикана. Напоследък работим по различни проекти в България и Румъния;и двете държави са членки на Европейския съюз,казва Бозкурт и подчертава,че свободното движение на лекари и сестри в рамките на ЕС ще помогне на Медикана да управлява по-добре инвестициите си в тези държави,а свободното безвизово движение на хора ще осигури стабилен поток на пациенти за болниците им. Интервюто е цитирано от румънската агенция Медиафакс, която пише ,че частната верига от болнични лечебни заведения от Турция възнамерява да се разшири в държави като Румъния и България,за да се възползва от възможностите на здравната туристическа индустрия в ЕС.Болницата ще предлага и дентална помощ. Както се казва - No comment.Закриваме наши фабрики,отваряме пазар за турски фабрики.Закриваме наши болници ,за да могат турски болници да лекуват българи.На заспал народ това му се полага.

В-к Дента медика - орган на Български зъболекарски съюз брой 1,януари 2010 Турска верига болници планира да влезе в ЕС през България : Турската болнична верига Medicana Hospitals Group планира експанзия в чужбина,включително България и Румъния,твърди в интервю за турското издание Today's Zaman Хюсеин Бозкурт,председател на борда на директорите на Медикана. Напоследък работим по различни проекти в България и Румъния;и двете държави са членки на Европейския съюз,казва Бозкурт и подчертава,че свободното движение на лекари и сестри в рамките на ЕС ще помогне на Медикана да управлява по-добре инвестициите си в тези държави,а свободното безвизово движение на хора ще осигури стабилен поток на пациенти за болниците им. Интервюто е цитирано от румънската агенция Медиафакс, която пише ,че частната верига от болнични лечебни заведения от Турция възнамерява да се разшири в държави като Румъния и България,за да се възползва от възможностите на здравната туристическа индустрия в ЕС.Болницата ще предлага и дентална помощ. Както се казва - No comment.Закриваме наши фабрики,отваряме пазар за турски фабрики.Закриваме наши болници ,за да могат турски болници да лекуват българи.На заспал народ това му се полага.

Баси бизнесът дето ще падне с органи. Нал` тъй, министъра? Ти ги разбираш тез работи...

stiga plaka.........po golemi ru6vet4ii ot vas ne poznavam(e moje bi mitni4arite}......i kade 6e iskara6 50000lv za 3 mes. be,nekadarnik....na 100 hir. v BG,moje bi edin stava....

то на гювеч софра лесно се приказва...я да иде в радомир и да приказва оттам...тогава ще стане ясно ...

миришеш на напикан гербер...50 км иди във видинско ги вземи з атова време ..и не с хеликоптер и после продължаваме обсъждането))))

Що не изядете всичките лайна на света....

Така ще говори шефът на ВМА, защото всички мутри и престъпници като ги прострелят ги водят там, ама не ги питат дали имат здравни осигуровки! За мен ВМА и Правителствена болници са не нужни!

ot takiva NEKADARNI POLITICI - NEGRAMOTNITE masovo se razvaajdat, a GRAMOTNITE MASOVO IZMIRAT.. tiq osven da praavqt GAADOSTI, za DRUGO NE STAVAAT

Абе, то и 120 депутата са много на България-що не почнат от тях?