Комисия одобри 247 млн. лв. повече за здраве

Бюджетът за здравеопазване предвижда повече пари за доболнична и болнична помощ, лични лекари и зъболекари. Общото увеличение е близо с 250 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Комисия одобри 247 млн. лв. повече за здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди месец в медиите спорадично изтече информация, че догодина НЗОК има да плаща 170 милиона на чужди здравни каси, т.е по-голямата част от тези пари са вече наместени!

За тази от снимката не знам дали ще практикува, а министерчето с малуумните си реформи какво ще прави. Защо не премахна таксите на специализантите към болниците по 180лв/месец за тези преди неговото удване, а обещаваше ли обещаваше. Затова няма да има млади лекари повечето са вече в чужбина. Ще го вземат в лудницата с пръстов отпечатък.

Като искате щат и да лапкате от клинични пътеки, трябва да се съобразявате и с някои неудобства. Като не, да си бяхте стояли по наредба 34.

Тая па коя е?! Докторица, манекенка, политик? Тая е вече толкова докторица, колкото и оная дребната. Роклички, костюмчета, парцалки, прически и празни приказки. Едно време Илия Баташки млатеше депутати из парламента, ама после си хвана скалпела човекът. Тая едва ли ще бъде вече докторица.

Хайде бръкнете се в джобовете си да си плащате здравните и после може да се хвалите какво ''давате'' Най гнусното унижаващо действие на това погребално а не здравно министерство - пръстовите отпечатъци- глътна милиони дето можеха да спасят човешки животи

Значи БСП и ДПС не искат повече пари за здравеопазване, става ясно. А ние си мислехме, че особено БСП много настоява здравеопазването да се финансира повече. Доста противоречия в социалната оферта на тази партитя. Не знам що за олигофрени са бедните, че гласуват за нея. Всъщност тя им намалява шансовете за оцеляване буквално.

ОТ ДРУГА СТРАНА, РАЖДАЕМОСТТА Е МИНУС 8 ПРОМИЛА, МОЖЕ ДА Е И ПОВЕЧЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ. НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЗАКРИВАТ БОЛНИЦИ И СЕ КРАДАТ ПАРИ.

за здраве е ........че Москов вече няма да е министър.Дано следващия здравен министър потърси и прибере откраднатите 1,5 млр.от парите за здраве от Герб.

Бойко подаде Оставка,защото настъпи котката по опапката,е котараците са Цв Василев,Пеевски,Приятеля на Плевнелиев Г-н Прокопиев Розовите Блузки,Певски трудно ще забрави,какво му направи Борисов.

и отприщи свинската вакханалия...

И колко за "на здраве" за върхушката?

Курнелия май само плямпа, че са отговорна партия. До момента БСП+ДПС във всички комисии гласуват анти България

Хубавото е, че хората не ги гледат какво правят, а ги слушат какво приказват.

На 25 октомври Европейският парламент приема спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа. Документът е одобрен с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се" От Българска страна резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. БСП - 4 места ДПС 4 Места. Достатъчно да не бъде подкрепено!!! От БСП казаха, че не се запознати с документа, който са подкрепили техните евродепутати. Питам това ли е отговорна партия, която защитава интересите на България

Прочетете и се напънете да разберете и тогава пишете..Бетер папагали дето повтарят без да разбират какво повтарят

1.3 милиарда за военните. 250 милиона за лекарите. 120 милиона за учителите. 1.2 млрд. за Белене ..добре, че паднаха, че иначе нямаше да останат пари за социална политика!

БСП никога не оставя пари за социална политика. Тя просто раздава едни стотинки, краде едни пачки и напуска терена, остан, че някой да почисти. И след това наново. Само се чудя на акъла на тези, които гласуват за тях.