Пациенти съдят болници заради отказано лечение

Пациенти започват дела срещу болници заради отказ от лечение.

Обратно в новината

Коментари - Пациенти съдят болници заради отказано лечение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ДАНО, АМА НАДАЛИ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

Някой знае ли e mail адреса на този Център за защита правата на пациентите-моля да ми го изпрати на e-mdil ststoevadir.bg Стефка

За крадливия българин няма лечение...Минахме през здравеопазване от държавния бюджет, минахме и през здравна каса. Резултата никакъв. Май ако парите ни отиват в общата каса на държавата , правителството ще е по-заинтересувано да следи за източване и злоупотреби.

Болниците са за лечение на сериозни и тежки заболявания,а не за изхранване на гладни роми с леки заболявания и голяма наглост за сплашване и клевети

Здравната каса е една пирамида,както всички останали.Докога ще търпим монопола и.Как се оправяхме преди да има Здравна каса?Никога здравеопазването не е било зле.Къде е резерва на Касата?Аз мисля,че той съществува само на хартия.Защо ще се налагат лимити на болниците, как ще се лекуват хората? Това са решения на "болни" мозъци, а не на здравомислещи хора.ПРОСТО ЗДРАВНАТА КАСА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА!

Анна-Мария Борисова и провежданата по нейна визия реформа + изброените от АНОНИМЕН са виновните. В болниците неофициално им е разпоредено да не приемат и те гледат да отбиват пациенти за да не си харчат от бюджетите, които никак не са малки. Фармацевтичните фирми дават комисионни в % от сключения договор или % върху платените суми - и в двата случая става дума за много пари (като в митниците, енергетиката и т.н. и т.н.) Най-добре им е да се оттърват от нас ама няма кого да управляват.

Не болниците, а паразита НЗОК и Симеон Дянков трябва да отидат на съд! И не само те - цялото управление трябва да е дадено на прокуратурата за това, че със своето бездействие водят страната към фалит.

Много си прав! Докога ще си затваряме очите за факта, че царят е гол, а именно - че финансовата политика, наложена от комплексаря Дянков води до пълната несъстоятелност на болниците и съответно - геноцид на народа ни. Изхвърлянето на този финансов "гений", който причини колапса на здравеопазването и заменянето му с читав икономист за министър със сигурност ще спаси много пациенти.

И в гр. Разград положението е не по-розово! Още в началото на месеца МАСОВО се отказват направления - сякаш целият китайски народ се е ВУРНАЛ да се лекува по едно и също време! ЦИНИЗМТ, НАХАЛСТВОТО и АЛЧНОСТТА НА СКАПАНОТО ни здравеОГАЗВАНЕ нямат граници!!! При здравносигурено лице, което чинно, безропотно и съзнателно си е плащало осигуровките да бъде ОТКАЗАНО направление 0един единствен път - си е чиста проба ЛЕКАРСКА ПРОСТОТИЯ, и ганьовски бабаитлък! Срещу лекарите трябва да се борим така-както го правят РОМИТЕ - "со бой и кютек" - само така ще настане ОПРАВИЯ. Всичко останало е ДЕМАГОГИЯ! При спешна нужда от МНЛП - болните се изпращат в частната спешна помощ и ЗАПЛАЩАНЕ - още една вратичка за гнусно източване на средства! Хора от Брюксел, ЧЕТЕТЕ! Не си затваряйте очите пред българското беззаконие, НАЛОЖЕТЕ СПЕШЕН ОТИТ на НЗОК, в това число на лекарите, които не съм видял да издадат поне ЕДИ касов бон! Иначе - спирам да си плащам осигуровките - да докторските мутри!

Ще плащаш и бой ще ядеш! Къде си тръгнал на доктор бе мухльо. Забрави ли, че мутра управлява?!

До кога ще се разправяме само с тия лекари не се наядоха а какво лечение предлагат.

Я, д-р Чолаков от ИБ - Швеция да изкоментира здравеопазването и да каже как ИБ ще разреши с един материал в сайта си и този проблем.

Za csi4ki neuredici v momenta vse Boiko Borisov e vinoven

Така също Дянков, Трайков, Борисова, Игнатов, Найденов и още 10-тина човека...

"Искам да съм негър от щата Алабама"-цитат от песен. Аз пък си тананикам: Искам да съм циганче от Факултето, за да могат да ме лекуват без пари и здравни осигуровки във всички болници и след това да съдя лекарите за "лошо" лечение! Да, ама България не е Алабама, за да искаш да живееш в нея.

Същите лайна е Алабама. Нямаш ли пари си прав умрял в Хамериката. Даже и осигурен.

Ти пък нищо не каза - има си начини за всичко, а ако не знаеш - питай по-стари емигранти.

Аз пък искам просто да съм здрава.