Коментари - Новият министър обеща 120 болници без доплащане | Днес.dir.bg

Новият министър обеща 120 болници без доплащане

Мнозинството в парламента избра д-р Стефан Константинов за министър на здравеопазването на мястото на Анна-Мария Борисова.

Обратно в новината

Коментари - Новият министър обеща 120 болници без доплащане | Днес.dir.bg

Коментари

Как не ви омръзна само да плюете и да не приемате нищо, та било и то за добро. Познавате ли новия министър та почнахте веднага да изливате помия? То аз лично познавам хора, които са на заплата към БСП с цел да следят форумите и да пишат глупости. Хайде стига вече!!!!

Шменти капели се обади.....голям познавач на хора на заплата за да пишат в БСП - народа е казал - каквито са ти приятелите такъв си и ти

Усещате ли как ни будалкат и лъжат отново? 120 болници без доплащане? Че, кой е казал, че трябва изобщо да има доплащане??? Идея: започнете да удряте по милионерите-крадци! От там си набавете парите! Не от бедните хора! Но защо ли не пипате мутрите?

Този министър е недоразумение. Идеите му за б-ците са идиотски.

Премиерът уж е расов мъж,но има чисто женски характер.Не издържа и си избра за министър гинеколог.Той пък се втурна да дава обещания.Така Борисов окончателно пое бащинството на матриархата.Успех,дами!

тъй значи-120 без доплащане.и откъде ще се вземат пари за издръжката им?а дали лечението в тях ще е на същото ниво,като в другите?и кадрите също???все реторични въпроси......поредният въздухар от герб с големи обещания и нулево покритие.......

В МА има една специалност и се казва"Медицински мениджмънт".За управляващ Министерство на здравето трябва да се търси такъв специалист,а не да си отклоняват от медицинскана практика доказани лекари и да се карат да управлявят материя в която те не са се доказали!Лекарите в болничните отделения,за да лекуват хората,ако могат!

даааааааааааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

120 болници са сръх много за тази бедна и мизестваща страна. По-добре да има 30 болници, но да са като Св. Екатерина или Правителствена, а не 120 където хората да умират от недоглеждане, вътреболнични инфекции, некомпететност, незаинтересованост и тотално игнориране от персонал, който не е мотивиран да си върши работата поради мизерното заплащане. А също мисля, че е по-добре да те лекуват с/у заплащане, отколкото да те уморят за без пари!

тоз пък още не е видял сметките и бумагите и почна да взима решения.

...абе на 40 съм и никога не съм имал нужда от болници ама аман ви от от новините и писанията за здравна каса за болници то направо и здрав да се разболеее това се казва ограничени медиии сензация им даи като че ли няма други новини

Отдавна се набиваш на очи- веднъж с тоталната си неграмотност и втори път с лишените ти от елементарна логика постове... Стига си цапал/а форумите вече и се вземи в ръце, щото не си млад/а вече и болестите тепърва ти предстоят- тогава ще започнеш да се интересуваш и от болести, и от болници, и от каса, и от това къде са парите от осигуровките ти...

Ти на шеф ли се направи, да казваш кой цапал, кой не цапал форумите!!! Прав е човека, медиите изкривяват въпроса и го превъртат в ЦИРК... Да имаме проблем, Да прави се реформа... и НЕ още не сме умрели!

Това трябва бързо да се направи=дано да му стиска на министъра.Ако не се направи писачите тук ще намалеят по обектоивни причини.Важното е че всв пак ясно се каза какво требва да се направи.Всеки ден страната напускат лекари,но няма избягали GP-та.Накрая ще останат само GP-та.И защо хора който въобще неразбират темата си чешат езиците тук=ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ЗАЩИТАВАТ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ.ТАЗИ РЕФОРМА ОЩЕ СЪС САЗДАВАНЕТО СИ БЕШЕ ПРОВАЛ.

Ако се замазват нещата с някакви палиативни мерки - нищо няма да се промени. Трябва да се тръгне от корена на проблемите - необходима е пълна РЕВИЗИЯ на НЗОК (на НОИ - също!) - да се види какви суми постъпват в тези институции, къде отиват парите, кой се разпорежда с тях и за какво ДРУГО се употребяват. Ако има злоупотреби от предишни правителства - да се извадят на бял свят. Сегашното има да отговаря за 15 месеца. Това са НАШИТЕ ПАРИ за ЗДРАВЕ и ПЕНСИИ - ако властта злоупотребява с тях - ОСТАВКА ! Докато не се изясни въпроса с парите - БЛС ТРЯБВА да поддържа СТАЧНА ГОТОВНОСТ. Дами и господа, достатъчно ни правиха на маймуни. Нека да разберат "величията", че не сме овце за стригане. Искаме отчетност и прозрачност когато се пипат НАШИТЕ ПАРИ !

Корена на злото е в бай Ганювщината. А то е неизкоренимо. Е па що се косите тогава?

Ееее, чак пък да се кося - не, ама не съм безразлична. А вие безразличен ли сте?! Искате ли децата ни да напуснат страната или пък да живеят тук мизерно, макар и образовани ? Приятно ли ви е да гледате просяците около кофите ? или оръфаните ни пенсионери, повечето от които също са с вид на просяци и на практика не могат да оцеляват без фин. подкрепа на близките си? радвате ли се, като виждате 20 години едни и същи охранени физиономии да ви лъжат в очите от парламентарната трибуна, а тайно да влизат в съглашения за подялба на държавната баница? Нима ще гледаме безучастно кражбата на обществените фондове, които се пълнят от НАШИЯ джоб? Все ли ви е едно, че в момента държавата е на автопилот? На мене - не. Бих искала да съм част от едно проспериращо, образовано и с добър материален стандарт общество, с национално отговорни политици - нека да са високо платени, но да не бъркат в "кацата с меда" и законът да не им го позволява. Бих искала всички да сме достатъчно съзнателни ГРАЖДАНИ - осъзнали силата си - за да променим това общество. Бих искала и да сме по-малко индивидуалисти, защото поединично сме слаби според завета на хан Кубрат и според елементарната логика. И бих искала ВСИЧКИ да сме по-малко алчни, защото животът е кратък, материалното е преходно и ... убедена съм, че всеки ще ПЛАЩА за алчността си един ден. Бъди здрав и ... СЪПРИЧАСТЕН !

Всъщност, Мери, аз лично не съм съвсем убедена, че БЛС на 100 % защитава и пациентските интереси. Той защитава интересите на лекарите, в което няма нищо лошо, но откакто болниците се превърнаха в търговски дружества, има много доказателства, че интересите на лекари и пациенти не се покриват на 100 %. Така че, не мисля че само БЛС трябва да контролира разходването на НАШИТЕ пари за здраве. Къде са впрочем измислените пациентски организации?

ЗАЩО НЕ ПОИСКА ПРОЗРАЧНОСТ 2002-2009 ,А СЕГА ,НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛЕШ НА ТОВА ЩЕ ЛЕГНЕШ.ЗАЩО ВСЕ СЕ ЧАКАТ НЯКАКВИ "МЕСИИ",НЯМА ТАКИВА ИМА РАБОТА И РЕФОРМИ.

Напротив! - исках прозрачност и тогава. Аз съм независим ГРАЖДАНИН, не членувам в никоя партия. Затова мисля, че ревизия на социалните фондове трябва да се направи с начална дата 10.10.1989 г. и да отговарят всички предишни, а след това и настоящите управленци. Не смяташ ли, че така е справедливо? Или имаш някакви пристрастия?

И тоя започва с лъжи. Те и другите преди него си тръгнаха сами с обществен натиск.

Ако ще се доплаща някъде за нещо АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ! НЕ може един да се осигурява на максисмум, а друг на минимум и после да се доплаща еднакво!!! Това е РЕКЕТ!

Г-Н ЗДРАВЕН МИНИСТЪР, Преди да започнеш да остойностяваш здравната УСЛУГА , трябва да знаеш с колко пари разполога НЗОК. ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ В БЮДЖЕТА НА КАСАТА ЗА 2010 ГОДИНА СА ПРЕДВИДЕНИ ДА БЪДАТ СЪБРАНИ 2,5 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!!! Това са парите ни които ние сме отделили за здраве г-н Министър. Хайде сега пресметни какво са тези 65 милиона, които правителството иска да извади от тези 2,5 милиарда лева събрани от нас за здраве. ЗАЩО Г-Н МИНИСТЪР НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК НА КАСАТА (ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ КЪМ КОЕТО И ТИ ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛИШ) НЕ ПЛАЩА ВНОСКАТА ОТ 950 МИЛИОНА ЛЕВА КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА НА ЗДРАВНАТА КАСА????? ТАЗИ ВНОСКА Е РАЗПИСАНА В ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТ 2010. Докога ще продължава порочната практика милиардите на НЗОК и на НОИ да постъпват в така наречения КОНСОЛИДИРАН бюджет на правителството в който права на разпоредителност има само и единственно най големия длъжник на Здравната каса - вашето правителство ???? Докога парите вместо за здраве ще потъват в някаква банка с неидентифициран собственик регистриран в офшорната зона ???? ДОКОГА БЕ Г-Н МИНИСТЪР ЩЕ СЕ КРАДАТ ЗДРАВНИТЕ И ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ??? ДОКОГА???

Ако вашите цифри са проверени и точни и парите на НЗОК са наистина 2.5 млрд, то това е сума, коята би стигала за здраве БЕЗ ДОПЛАЩАНЕ, ако не се пипа за друго.Очевидно е, че в НЗОК се събират повече пари отколкото в повечето банки в страната и това възбужда нечии апетити да бъркат в "кацата с меда" . Искаме ПРОЗРАЧНОСТ и парламентарно разследване на НЗОК ! Също и на НОИ !

Аз пък искам едно ферари с цвят червен, и милион зелен... И някоя Мери...

УВАЖАЕМА, В Държавен вестник бр 62/2010 год. е разписана последната понравка направена в Закона за бюджета на НЗОК. АКО ИСКАШ МОЖЕШ ДА ПРОВЕРИШ , АКО ИСКАШ МОЖЕШ ДА СЕ ДОВЕРИШ. Данните са: ПРИХОДИ - 2,572 милиарда лева !!!! От тях 941 милиона са трансвера който правителството на Борисов трябва да направи от държавния бюджет на този на НЗОК. РАЗХОДНА ЧАСТ НА БЮДЖЕТА НА НЗОК- 1,909 милиарда лева !!!!!!! РАЗХОДНАТА ЧАСТ Е ВДИГНАТА С ОБНАРОДВАНАТА НА 10.08.2010 ГОДИНА ПОПРАВКА В ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТА НА НЗОК !!!! НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ИЛИ ВИДЯЛ 1,909 МИЛИАРДА ЛЕВА ВКАРАНИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ТАЗИ ГОДИНА ???????? Резерва на касата е разликата между приходната част 2,572 млрд. лв и разходната и част 1,909 млрд.лв. За резерва на НЗОК вече знаем, че тези 563 милиона лева влизат във фиска на правителството и се употребяват от него не по предназначение. ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА - НАИСТИНА ЛИ ЗДРАВНАТА КАСА Е ПРИВЕЛА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ 1,909 МИЛИАРДА ЛЕВА ИЛИ ТЕЗИ ПАРИ СА ПОСТЪПИЛИ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБСЛУЖВАЩАТА СИБанк ПО СМЕТКИ НА КОНТРАГЕНТИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ?????? Ако ние работодателите не разберем тази истина ще откажем да плащаме задължението си към НЗОК !!!

след поредното изси...е на червената ламя,балгарското здравеопазване беше оставено в такав колапс,от които оправяне в близките 4 год. е невазможно да има!искам сад за крадците на г,, сергея! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Е-е-е пак ревнаха тук червените клакьорите от дежурната серГЕЙ-Вигениновата дружинка - едни и същи под различни никове!?! Сус, бря!!! Но и да си съдерете от писане вече съдраните, червени з....., запомнете едно: БЪЛГАРИЯ, НИКОГА по-вече няма да се управлява от ... леви п..... и л.....!!! Ама, НИКОГА!!!!!

А ти от кое село си?

От село Горно Нанадолнище .. червен п... такъв, поне се издаде колко си ...кух!!!

и ти запомни едно ,хане- българите никога , ама никога повече няма да изберат тиквата ... това трябва да ти стане ясно , и да си го напишеш в рамка , и да си го поставиш над леглото... а левите , дали ще са бсп , или някои други леви , пак ще дойдат на власт.... запиши си го некъде и го чети всяка сутрин , докато не ти се набие в кухата кратуна , която носиш ..

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

Напротив, вече се готвим за управлението.

Борисов отново избяга от отговорност - не присъствува в пленарна зала на Народното събрание! До кога ще се подиграва с българския народ? Той явно е в шок, че не успя да си уреди сметките, а трябва да си ходи! Защо Алексей Петров все още е задържан! Кой ще понесе отговорността, че една година ни занимавахте с ОКТОПАД, а накрая съда каза, че няма организирана група ОКТОПОД, или това беше измислено от Бойко Борисов и Цветан Цветанов - нещо много ви стана и на двамата. Достойно е сами да си тръгнете - ... Къде са господата оценяващи от Европейския съюз - защо мълчите...

ЗА БОЙКО БОРИСОВ Е БЕЗЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕТО.ТОЙ ГИ СМЕНЯ КАТО ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ

"Не се притеснявам от уволнение, стига ми честта да съм първият министър, който няколко часа след избирането му ще му бъде искан вот на недоверие, коментира той. " Очевидно, поредният кадрови провал на Бойко Борисов.

Проблемът не е здравеопазването! Проблемът е пожарникарят и измисления от него т.н. герб!

Поредната глупост на герберското правителство и подлогите от Атака.

Ох всички гербери се бият да са първи независимо в кои кенефи и в кой л......а

Скоро Боко ще си ходи в Банкя.

И този си призна че иска да сбъдне детската си мечта да е министър макар и за няколко месеца.....

Коментари - Новият министър обеща 120 болници без доплащане | Днес.dir.bg

Новият министър обеща 120 болници без доплащане

Мнозинството в парламента избра д-р Стефан Константинов за министър на здравеопазването на мястото на Анна-Мария Борисова.

Обратно в новината

Коментари - Новият министър обеща 120 болници без доплащане | Днес.dir.bg

Коментари

Как не ви омръзна само да плюете и да не приемате нищо, та било и то за добро. Познавате ли новия министър та почнахте веднага да изливате помия? То аз лично познавам хора, които са на заплата към БСП с цел да следят форумите и да пишат глупости. Хайде стига вече!!!!

Шменти капели се обади.....голям познавач на хора на заплата за да пишат в БСП - народа е казал - каквито са ти приятелите такъв си и ти

Усещате ли как ни будалкат и лъжат отново? 120 болници без доплащане? Че, кой е казал, че трябва изобщо да има доплащане??? Идея: започнете да удряте по милионерите-крадци! От там си набавете парите! Не от бедните хора! Но защо ли не пипате мутрите?

Този министър е недоразумение. Идеите му за б-ците са идиотски.

Премиерът уж е расов мъж,но има чисто женски характер.Не издържа и си избра за министър гинеколог.Той пък се втурна да дава обещания.Така Борисов окончателно пое бащинството на матриархата.Успех,дами!

тъй значи-120 без доплащане.и откъде ще се вземат пари за издръжката им?а дали лечението в тях ще е на същото ниво,като в другите?и кадрите също???все реторични въпроси......поредният въздухар от герб с големи обещания и нулево покритие.......

В МА има една специалност и се казва"Медицински мениджмънт".За управляващ Министерство на здравето трябва да се търси такъв специалист,а не да си отклоняват от медицинскана практика доказани лекари и да се карат да управлявят материя в която те не са се доказали!Лекарите в болничните отделения,за да лекуват хората,ако могат!

даааааааааааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

120 болници са сръх много за тази бедна и мизестваща страна. По-добре да има 30 болници, но да са като Св. Екатерина или Правителствена, а не 120 където хората да умират от недоглеждане, вътреболнични инфекции, некомпететност, незаинтересованост и тотално игнориране от персонал, който не е мотивиран да си върши работата поради мизерното заплащане. А също мисля, че е по-добре да те лекуват с/у заплащане, отколкото да те уморят за без пари!

тоз пък още не е видял сметките и бумагите и почна да взима решения.

...абе на 40 съм и никога не съм имал нужда от болници ама аман ви от от новините и писанията за здравна каса за болници то направо и здрав да се разболеее това се казва ограничени медиии сензация им даи като че ли няма други новини

Отдавна се набиваш на очи- веднъж с тоталната си неграмотност и втори път с лишените ти от елементарна логика постове... Стига си цапал/а форумите вече и се вземи в ръце, щото не си млад/а вече и болестите тепърва ти предстоят- тогава ще започнеш да се интересуваш и от болести, и от болници, и от каса, и от това къде са парите от осигуровките ти...

Ти на шеф ли се направи, да казваш кой цапал, кой не цапал форумите!!! Прав е човека, медиите изкривяват въпроса и го превъртат в ЦИРК... Да имаме проблем, Да прави се реформа... и НЕ още не сме умрели!

Това трябва бързо да се направи=дано да му стиска на министъра.Ако не се направи писачите тук ще намалеят по обектоивни причини.Важното е че всв пак ясно се каза какво требва да се направи.Всеки ден страната напускат лекари,но няма избягали GP-та.Накрая ще останат само GP-та.И защо хора който въобще неразбират темата си чешат езиците тук=ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА ДА ЗАЩИТАВАТ НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ.ТАЗИ РЕФОРМА ОЩЕ СЪС САЗДАВАНЕТО СИ БЕШЕ ПРОВАЛ.

Ако се замазват нещата с някакви палиативни мерки - нищо няма да се промени. Трябва да се тръгне от корена на проблемите - необходима е пълна РЕВИЗИЯ на НЗОК (на НОИ - също!) - да се види какви суми постъпват в тези институции, къде отиват парите, кой се разпорежда с тях и за какво ДРУГО се употребяват. Ако има злоупотреби от предишни правителства - да се извадят на бял свят. Сегашното има да отговаря за 15 месеца. Това са НАШИТЕ ПАРИ за ЗДРАВЕ и ПЕНСИИ - ако властта злоупотребява с тях - ОСТАВКА ! Докато не се изясни въпроса с парите - БЛС ТРЯБВА да поддържа СТАЧНА ГОТОВНОСТ. Дами и господа, достатъчно ни правиха на маймуни. Нека да разберат "величията", че не сме овце за стригане. Искаме отчетност и прозрачност когато се пипат НАШИТЕ ПАРИ !

Корена на злото е в бай Ганювщината. А то е неизкоренимо. Е па що се косите тогава?

Ееее, чак пък да се кося - не, ама не съм безразлична. А вие безразличен ли сте?! Искате ли децата ни да напуснат страната или пък да живеят тук мизерно, макар и образовани ? Приятно ли ви е да гледате просяците около кофите ? или оръфаните ни пенсионери, повечето от които също са с вид на просяци и на практика не могат да оцеляват без фин. подкрепа на близките си? радвате ли се, като виждате 20 години едни и същи охранени физиономии да ви лъжат в очите от парламентарната трибуна, а тайно да влизат в съглашения за подялба на държавната баница? Нима ще гледаме безучастно кражбата на обществените фондове, които се пълнят от НАШИЯ джоб? Все ли ви е едно, че в момента държавата е на автопилот? На мене - не. Бих искала да съм част от едно проспериращо, образовано и с добър материален стандарт общество, с национално отговорни политици - нека да са високо платени, но да не бъркат в "кацата с меда" и законът да не им го позволява. Бих искала всички да сме достатъчно съзнателни ГРАЖДАНИ - осъзнали силата си - за да променим това общество. Бих искала и да сме по-малко индивидуалисти, защото поединично сме слаби според завета на хан Кубрат и според елементарната логика. И бих искала ВСИЧКИ да сме по-малко алчни, защото животът е кратък, материалното е преходно и ... убедена съм, че всеки ще ПЛАЩА за алчността си един ден. Бъди здрав и ... СЪПРИЧАСТЕН !

Всъщност, Мери, аз лично не съм съвсем убедена, че БЛС на 100 % защитава и пациентските интереси. Той защитава интересите на лекарите, в което няма нищо лошо, но откакто болниците се превърнаха в търговски дружества, има много доказателства, че интересите на лекари и пациенти не се покриват на 100 %. Така че, не мисля че само БЛС трябва да контролира разходването на НАШИТЕ пари за здраве. Къде са впрочем измислените пациентски организации?

ЗАЩО НЕ ПОИСКА ПРОЗРАЧНОСТ 2002-2009 ,А СЕГА ,НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛЕШ НА ТОВА ЩЕ ЛЕГНЕШ.ЗАЩО ВСЕ СЕ ЧАКАТ НЯКАКВИ "МЕСИИ",НЯМА ТАКИВА ИМА РАБОТА И РЕФОРМИ.

Напротив! - исках прозрачност и тогава. Аз съм независим ГРАЖДАНИН, не членувам в никоя партия. Затова мисля, че ревизия на социалните фондове трябва да се направи с начална дата 10.10.1989 г. и да отговарят всички предишни, а след това и настоящите управленци. Не смяташ ли, че така е справедливо? Или имаш някакви пристрастия?

И тоя започва с лъжи. Те и другите преди него си тръгнаха сами с обществен натиск.

Ако ще се доплаща някъде за нещо АЗ ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ! НЕ може един да се осигурява на максисмум, а друг на минимум и после да се доплаща еднакво!!! Това е РЕКЕТ!

Г-Н ЗДРАВЕН МИНИСТЪР, Преди да започнеш да остойностяваш здравната УСЛУГА , трябва да знаеш с колко пари разполога НЗОК. ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ В БЮДЖЕТА НА КАСАТА ЗА 2010 ГОДИНА СА ПРЕДВИДЕНИ ДА БЪДАТ СЪБРАНИ 2,5 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!!! Това са парите ни които ние сме отделили за здраве г-н Министър. Хайде сега пресметни какво са тези 65 милиона, които правителството иска да извади от тези 2,5 милиарда лева събрани от нас за здраве. ЗАЩО Г-Н МИНИСТЪР НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК НА КАСАТА (ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ КЪМ КОЕТО И ТИ ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛИШ) НЕ ПЛАЩА ВНОСКАТА ОТ 950 МИЛИОНА ЛЕВА КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА НА ЗДРАВНАТА КАСА????? ТАЗИ ВНОСКА Е РАЗПИСАНА В ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТ 2010. Докога ще продължава порочната практика милиардите на НЗОК и на НОИ да постъпват в така наречения КОНСОЛИДИРАН бюджет на правителството в който права на разпоредителност има само и единственно най големия длъжник на Здравната каса - вашето правителство ???? Докога парите вместо за здраве ще потъват в някаква банка с неидентифициран собственик регистриран в офшорната зона ???? ДОКОГА БЕ Г-Н МИНИСТЪР ЩЕ СЕ КРАДАТ ЗДРАВНИТЕ И ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ??? ДОКОГА???

Ако вашите цифри са проверени и точни и парите на НЗОК са наистина 2.5 млрд, то това е сума, коята би стигала за здраве БЕЗ ДОПЛАЩАНЕ, ако не се пипа за друго.Очевидно е, че в НЗОК се събират повече пари отколкото в повечето банки в страната и това възбужда нечии апетити да бъркат в "кацата с меда" . Искаме ПРОЗРАЧНОСТ и парламентарно разследване на НЗОК ! Също и на НОИ !

Аз пък искам едно ферари с цвят червен, и милион зелен... И някоя Мери...

УВАЖАЕМА, В Държавен вестник бр 62/2010 год. е разписана последната понравка направена в Закона за бюджета на НЗОК. АКО ИСКАШ МОЖЕШ ДА ПРОВЕРИШ , АКО ИСКАШ МОЖЕШ ДА СЕ ДОВЕРИШ. Данните са: ПРИХОДИ - 2,572 милиарда лева !!!! От тях 941 милиона са трансвера който правителството на Борисов трябва да направи от държавния бюджет на този на НЗОК. РАЗХОДНА ЧАСТ НА БЮДЖЕТА НА НЗОК- 1,909 милиарда лева !!!!!!! РАЗХОДНАТА ЧАСТ Е ВДИГНАТА С ОБНАРОДВАНАТА НА 10.08.2010 ГОДИНА ПОПРАВКА В ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТА НА НЗОК !!!! НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ИЛИ ВИДЯЛ 1,909 МИЛИАРДА ЛЕВА ВКАРАНИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ТАЗИ ГОДИНА ???????? Резерва на касата е разликата между приходната част 2,572 млрд. лв и разходната и част 1,909 млрд.лв. За резерва на НЗОК вече знаем, че тези 563 милиона лева влизат във фиска на правителството и се употребяват от него не по предназначение. ОСТАВА ОТКРИТ ВЪПРОСА - НАИСТИНА ЛИ ЗДРАВНАТА КАСА Е ПРИВЕЛА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ 1,909 МИЛИАРДА ЛЕВА ИЛИ ТЕЗИ ПАРИ СА ПОСТЪПИЛИ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБСЛУЖВАЩАТА СИБанк ПО СМЕТКИ НА КОНТРАГЕНТИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ?????? Ако ние работодателите не разберем тази истина ще откажем да плащаме задължението си към НЗОК !!!

след поредното изси...е на червената ламя,балгарското здравеопазване беше оставено в такав колапс,от които оправяне в близките 4 год. е невазможно да има!искам сад за крадците на г,, сергея! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Искаш съд, ама Бойко няма да ти го даде. Щото Бойко е проект на кукловодите от ДС за връщане на БСП/ДПС на власт. ОТНОВО.

Е-е-е пак ревнаха тук червените клакьорите от дежурната серГЕЙ-Вигениновата дружинка - едни и същи под различни никове!?! Сус, бря!!! Но и да си съдерете от писане вече съдраните, червени з....., запомнете едно: БЪЛГАРИЯ, НИКОГА по-вече няма да се управлява от ... леви п..... и л.....!!! Ама, НИКОГА!!!!!

А ти от кое село си?

От село Горно Нанадолнище .. червен п... такъв, поне се издаде колко си ...кух!!!

и ти запомни едно ,хане- българите никога , ама никога повече няма да изберат тиквата ... това трябва да ти стане ясно , и да си го напишеш в рамка , и да си го поставиш над леглото... а левите , дали ще са бсп , или някои други леви , пак ще дойдат на власт.... запиши си го некъде и го чети всяка сутрин , докато не ти се набие в кухата кратуна , която носиш ..

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

ханеее , бъдещето и в национален , и в световен мащаб е ляво .запомни , много добре това . така ,че и да скачаш като петел , вие десните олигофрени сте персона нон грата - и в световен , и в национален мащаб.доказателство- протестите ,залеле , почти цяла европа , срещу антисоциалните и антихуманните мерки на десните правителства.

Напротив, вече се готвим за управлението.

Борисов отново избяга от отговорност - не присъствува в пленарна зала на Народното събрание! До кога ще се подиграва с българския народ? Той явно е в шок, че не успя да си уреди сметките, а трябва да си ходи! Защо Алексей Петров все още е задържан! Кой ще понесе отговорността, че една година ни занимавахте с ОКТОПАД, а накрая съда каза, че няма организирана група ОКТОПОД, или това беше измислено от Бойко Борисов и Цветан Цветанов - нещо много ви стана и на двамата. Достойно е сами да си тръгнете - ... Къде са господата оценяващи от Европейския съюз - защо мълчите...

ЗА БОЙКО БОРИСОВ Е БЕЗЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕТО.ТОЙ ГИ СМЕНЯ КАТО ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ

"Не се притеснявам от уволнение, стига ми честта да съм първият министър, който няколко часа след избирането му ще му бъде искан вот на недоверие, коментира той. " Очевидно, поредният кадрови провал на Бойко Борисов.

Проблемът не е здравеопазването! Проблемът е пожарникарят и измисления от него т.н. герб!

Поредната глупост на герберското правителство и подлогите от Атака.

Ох всички гербери се бият да са първи независимо в кои кенефи и в кой л......а

Скоро Боко ще си ходи в Банкя.

И този си призна че иска да сбъдне детската си мечта да е министър макар и за няколко месеца.....