Ахмед Доган е в добро здраве и не е прекарал инфаркт

Фалшива новина нарекоха разпространената информация за усложнено здравословно състояние на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган депутати от партията.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган е в добро здраве и не е прекарал инфаркт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доган няма да умре ,Доган ще се възнесе и ще застане от дясно на Аллах , щото Аллах да не е луд да постави Доган зад него ! Аллах е следил Българския политически живот и знае колко много изклатени има !!!

Инфаркт - а дано. Няма да плаче никой.

Паразитите обикновено умират от преяждане. Мерете си по-често кръвното, г-да паразити, които изсмукахте, източихте, съсипахте България!

Трябваше още една капка да добавят от американското чудо в йени ракъ-та му и работата щеше да стане. Както стана с Мишо Бирата и Ваньо Танов.....

Местан сигурно се радва,а аз и много хора в БГ ще се радват и двамата да са на 2 метра под земята.

Жалко.

ГОЛЯМ ГРЯХ ЩЕ Е ДОМУЗА АХМЕД ДА УМРЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ :))

Един от редките случай, когато да съм съгласен с теб.

Странно е да говориш така. Господарите - и твоите,и неговите са едни и същи. Просто ти си на най-ниското ниво, той е по-горе. Но това е без значение.

Колкото този се интересува от моето бъдеще, толкова и мен ме интересува неговото. Алчен, лъжлив и лицемерен човек е този Доган.

Осман Октай-Доган е виновен за влизането на мафията във властта.

За голямото ни обедняване са виновни комунистите с техният сценарий,съдаването на дпс,СДС,а сега и герб.С най искренни пожелания не за фалшиви новини ,а скоро всички участници в нашето обедняване по един ,,ИНФАРКТ НА МИОКАРДА,,ДА НЕ МОГЪТ ДА СЕ РАДВАТ НА ОТКРАДНАТОТО. А ДАНО ,АМА НАДАЛИ.Потърпевшите сме бедните

Нали е спиртосан?!

... жалко

Като попетен председател,заслужено му се полага масивен,много масивен инфаркт

Гнусен и мръсен циганин.Хитлер просто такива ги е гърмял в главите.

догане, аз не тая гарез в сърдцето си, за разлика от вас - службашите неверници, нито се радвам, ако справедливо ви думнат насред сцената, създадена от самите вас. смисълът на живота няма всеобщо (пред)определение, но ти избра погрешното тълкуване за другите и егоцентричното за себе си. уж си философ- хидротехник, а не го разбра до сега. а не беше толкова трудно за разбиране. един ден всичко ще умре. но въпросът не е в това, а как си живял. не мога да кажа с чиста съвест, че си избрал пътя, който да бъде какъвто и да е пример, за когото и да е.

Той е в добро здраве и е прекарал удар с копие в гъза

Е, днес е добре, утре ще пее ходжата. И тези ги застига косата, само че тях хората ще ги помнят за кратко и само с псувня на устата. Това ви е "наградата" за този безсмислен и долен "живот".

Не че е стока, но дано изтрае по-дълго от Местанския връз. В разединението им е нашата сила.

и аз не повервах на тази новина, както и на онази, че са искали били да го застрелят насред сцената. аме его. цял целеничък във всички новини... и целият в бяло, разбира се. както се полага за един терорист от службите.

"Ахмед Доган е в добро здраве и не е прекарал инфаркт" ЯЗЪК, ТАМЪН СЕ ЗАРАДВАХ, ЧЕ ТОЯ ПУКЯСВА.

Българските турци са честни, работливи и добри хора. Не приемам гнусни коментари свързващи този сътрудник на ДС и КГБ с тази част от населението на България. Това че огромна част от българските турци му вярват на лъжите има своето обяснение!!! Огромна част и от истинските българи не могат да се отърсят от русофилството насаждано ни почти 100г. Времето лекува!

За такова зло инфаркт ще е малко. Дай Боже, нещо друго да му е подготвено.

Този,ако беше християнин,досега да е канонизиран :)

Господ здрави да дава на нашия баща - д-р Ахмед Доган - Сокола!

Мръсниците много рядко умират от инфаркт, той поразява хората със сърце и мотал.

ако тоя се гътне и изтърве ДПС, хаха считайт ечена южната ни граница ще цъфне баш баканина Ердоган! Та запасявайте се с вазелин или ставайте мюсулмани!

Ти прост ли си или просто си тролиш? Кажи на господарите си, че този техен редовен номер от много години с насаждането на страх, омраза и конфронтация вече много се изтърка и изобщо не минава вече и при идиотите - просто мокър от душ не се плаши, лумпен!

и децата разбраха, че шефовете на Доган са в Москва, а не в ''южната съседка''

Този, както и останалите ни политици и управници, се разболяват, и то много бързо и тежко, само когато видят дебелия, тоест настъпи жега или ги привикат в съда. Да ви припомня във връзка с голямата новина в тази статия, една история. Спомняте ли си когато този виден философ, станал милионер с хидромелиоративен проект, чийто представител е перачът на републиката - преуспелият катарзис... бе привикан в съда, но не за някое от безбройните му престъпления, лъжи и измами или предателства, а като свидетел. Тогава този на секундата се разболя, и то толкова тежко, че не можел да иде в съда и да даде показания (той е толкова велик в неговите очи и очите на слепите и слугите, че е под неговото достойнство да се явява пред някой си, пред някакъв си измекярски съд и съдии, чиито шефове той ( и Гоце, и Борисов от Светата Троица) всичките ги е подбирал и назначавал! Още си спомням онзи експерт - психиатър, професор, който му бе написал извинителната бележка за пред съда и бе видимо много уплашен и му бе страшно неудобно - не знам как го бяха кръстили, с пари или заплахи, според мен и с двете, но циркът бе пълен. А след това по телевизиите и медиите се изтъпанчи дежурният говорител на Доган - Тадаръков да обяснява в какво прекрасно здраве е Доган и че винаги е бил така. Междувременно хора от шайката ДПС разказаха за голям техен купон (те го наричат сбирка на партията), където този също разпивал... Това е защото тези са много умни и хитри и могат да ни лъжат до безкрай, а ние да им вярваме, вероятно,нали това е вторият Левски, според ДС-КГБ библиотекарите!

Ахмед Доган е в добро здраве и не е прекарал инфаркт!

Сетих се да добавя, че инфаркт може да получи само човек, който има сърце. При Доган то е заменено от Разпределител на порции, руско производство. Няма трошене.

От отлежало марково уиски и пура инфаркт не се получава. Справка: Уинстън Чърчил. Освен това той е бил и с наднормено тегло и не се е движил излишно.

Когато попитали У. Чърчил как е успял да постигне 84/86 год. възраст при положение, че чаша с уски е стояла и на шкафчето до леглото му, а пурата не е слизала от устата му, той отвърнал: Когато съм могъл да седна, не съм стоял прав, а когато съм могъл да полегна (задължително след обилен обяд 1.5 ч.), не съм стоял седнал. Въобщ докторите и тяхната медицина трябва да си преразгледат записките от лекции.

Това човече е едно от проклятията на България, а както знаем проклятията могат да бъдат много упорити ;)

Ех! А аз си помислих че Господ ме е чул...

Вярно ли е, че този Ахмед е ебал Мегс от Биг Брадър?

Ох! Камък ми падна от сърцето... Благодаря на услужливите медии, че днес цял ден ме информират за ахмедчото!

Радвам се че великият хидроинженер Меди Сопола е добре

Ох олекна ми, че то и Пеевски много не се мярка и ще осиротеем откъм квалифицирани вождове и уйде хорсо у ривъра

d4

по добре да беше гушнал босилека и карамфилите... че то това - неговото, живот ли е?? да се насира от страх всеки път, когато прескочи оградата на сараите...

А да ли е така?Дано да не е прав.

Все нещо вярно ще има - я болест, я нещо друго.

Герб какво стана, нали щяха да вкарват в затвора тези дето правят пропаганда на турски език? Нещо случи ли се?

E нали този толкова години го величаеха и представяха като много умен и начетен, като велик! Е как може умен и образован, интелигентен и стойностен ангажиран човек да се забавлява с подобни глупости, със слухове! Само това идва да покаже и колко наистина му е акълът на великия философ-хидромелиоратор. Впрочем нали лакеите му тръбяха, че се занимавал много сериозно с наука и скоро щял да смае света с някакво велико фундаментално откритие! Ние чакаме да видим, след гениалния му уникален етнически модел, след който всички виждаме резултата.

И аз боледувах от лек грип, не съм получил инфаркт и вече съм редовно на работа.

защо някой си мисли, че това трябва да ме интересува?!?!!!

ТАКА ДЕ!!!

много сте тъпи.

"умния", най-добре е нито единия, нито другия.

надеждата умира последна. Няма дим без огън.

Не знам дали някой усети ,че го преместих...? Ама веднага го преместих! :-)))

не може така, в такъв слънчев, празничен ден да ни разочаровате!

боли ма хоя

просто е бил в алкохолна кома