Ураганът Матю леко отслабна, наближавайки Флорида

Ураганът Матю отслабна от четвърта на трета степен, приближавайки се към щата Флорида, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ураганът Матю леко отслабна, наближавайки Флорида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да желеате зло на хора? Отговарям комунисти - злобни, мързеливи, бедни българи. Наша е поговорката: "не искам на мен да ми е добре, искам на Вуте да му е зле".

както и предполагах по големи изчадия от комунягите - няма. Винаги желаят най-лошото на своите опоненти. Ама едно е да желаеш, друго е да можеш да го направиш. Пак питам, защо много се изселват в САЩ - има много желаещи, а в Русия освен беглецът от закона-престъпник американец, ама и той моли да го приемат Щатите - с риск да го осъдят на години затвор, предпочита затвора пред Русия - ха-ха-ха.

по - голяма глупост трудно може да се измисли "Сащ да молят за помощ Русия". Ха ха - Русия със 17 пъти по - малка по обем икономика да им зава помощи. Как да им ги дава, както през ВСВ ленд лийза ли, ха ха. А дано, ама надали. Но мечтите на русофилчетата са безплатни. Те и без това нямат много пари като Патрона им.

Защо удари Хаити, те са много зле без това, ДА УДАРИ С ВСИЧКА СИЛА ФАКАНИТЕ АМЕРИКАНЦИ , ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ДА ГИ ДОКАРА И ДА ИСКАТ ПОМОЩИ ОТ РУСИЯ - ТОГАВА ЩЕ СИ УМРА С УДОВОЛСТВИЕ, ЧЕ СЪМ ГО ДОЖИВЯЛ ... ТОЗИ ФАКТ.

Матю на руски Миша ги удари навръх рожденния ден на Путин. Каква символика, а?

Ама "В"-то - нъл краварофилите си дъните клавиатурите от блъскане, колко в Кравария всичко е СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР.. А сега - ВЪХ... Бил и той СУПЕР..

Шило

Дано намалее...

До писалите във форума. Що за хора сте, като желаете нещастия на други? Затова никога няма да се оправим, заради дребни злобни душички на притежатели на миризливи селски цървули.

И какво искате от хората сякаш от тях зависи този ураган и сякаш сефте се вихри там сред талашените домове..Ане американците не се вълнуват толкова колкото такива като вас

ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СТРОЯ КЪЩИ С ТУХЛИ И ПОКРИВИ НОРМАЛНО, МНОГО ПЪТИ ЩЕ ПИШАТ ЗА ДОБРАТА РАБОТА ,КОЯТО УРАГАНИТЕ ВЪРШАТ . АМЕРИКАНЦИТЕ И ПРИРОДАТА НЕ ГИ ОБИЧА - ЛИЧИ СИ

И ураганите взеха да избягват америката знаейки какви зулуми правят по света:))))) От колко време ни занимавате с това ежегодно явление сякаш на някой в България му пука за това понеже у нас и БЕЗ такива явление е като след преминали такива

жалко, че можеше да спре потенциална глобална война:)

Ееееее,разочарова ме този ураган!Очаквах да стане 5-а степен,той-3-а!

Влагаш ли изобщо някаква мисъл в този коментар?

и аз се разочаровах. очаквах до сега някое волво да те е сгазило ама явно още не е.