Борисов и Бок откриха завод край Букурещ

Премиерите на България и Румъния Бойко Борисов и Емил Бок откриха днес завод на “Монбат Рисайклинг“ близо до Букурещ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Бок откриха завод край Букурещ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bobsyn@

Бизнесът отива, там където е по-изгодно. Това може да се изразява в по-ниски заплати, по-малко ограничаващи трудови закони, по-малко корупция, по-добра инфраструктура, достъп до нови пазари и т.н. В повечето случаи това означава развитие на бизнеса посредством труд и предприемачество, а не далаверки, което е положителен пример за българските фирми като цяло. Да, не всеки може да направи печеливша фирма и винаги ще има работници на заплата, които биха загубили от изнасяне на бизнеса в чужбина, но май за пореден път масата от хората не виждат и положителните страни на фактите.

завода е открит изцяло с бг финансиране ,ето каде отиват парите ни , а вие грачите по пенсионерите че не били работили, затова са сас 130 лева пенсии , евала боико балгороубиец дано се печете в ада ти и твоите авери. за бг народа гроба а за вас ада.

Тясна е България за резача на ленти ББ. Днес в Румъния утре в друга европейска страна, защото техните премиери не са усвоили това занимание..

Бойко започна да преподава "рязане на ленти". Като новатор в занаята, той ще спечели доста. Очаквам да направи и кръжок.

Дай Боже повече рязане на ленти и повече последователи!

В Р-я няма ли кой да им открива заводите , Бойко да открие в Русе един завод , а не хората да седят без работа . парите са на русенски бизнесмени ...за завода пари има , аза спортната зала в Русе пари няма ,а собственика един , как става това

Ами много просто става. Шефа на Ситроен в Русе "дарява" един джип на Пл. Нунев, и след това става шеф на Пътната агенция. Ето така стават тези работи с ГЕРБ.

Изнасят бизнеса драги ми сънародници ,защото сте мрънкала и сте мързеливи ! Това е истината!

Изнасят бизнеса щото хората на онзи резач на ленти от снимката искат твърде големи рушвети вече.

Българска инвестиция в Румъния тринаисет милиона евро синхронът е пълен . Каква е причината това предприятие построено с Български пари да плаща данаци в Румъния почти съм сигурен че и персоналът ще е Румънски , и това е вторият завод на /монбат/ първият пък построен в Сърбия питам се тази фирма изобщо дали е Българска и ако е защо си изнася бизнеса в чужбина а ако не е какво прави Боко там реже лентички . За да неса построени в страната ни какви са причините може би защото ревностно опазваме околната си среда или пък държавният рекет е непосилен за /монбат/ както беше с много чужди инвеститори

А кой е собственика на Монбад АД?

Не можеш ли поне да препишеш нещо вярно - "Монбат Рисайклинг" пише в статията, и не е АД, а международна фирма. Повсеместната тъпотия е наистина отчайваща ...

Грешка в заглавието! Да се чете правилно: "Бог и Бок откриха завод край Букурещ"!

О-о ! Та какво казвате, читателю/ко, разкриха досега ( Досега !) наистина-проверяващите по аферата на монбатците отсам Дунава ?! ... И въобще, бате Бобчо -- язека ти викам да поусмириш цветелинините нещища, а ти ручаш-ли ручаш .