17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера, пазачът в затвора където пребивава Навални, е установил, че същият не си е сменял чорапите, два дни. Заради нарушението, Навални го грози нова присъда от 15 до 20 години затвор....

Колкото повече наказват и репресират политически Президента Навални , толкова повече печели сърцата на руския народ . И България подкрепяме Президента Навални.

Кретен ли си или просто ненормален?

Човекоподобното живее в виртуална реалност, причината е прекаляване с транквиланти. Нека да си фантазира нещастникът, и без това не му остава много време.

Само две изречения са нещо ново. Но защо останалите 95 процента се повтарят за стотен път, това какво променя нещата, а може би още повече да бъде намразен този безродник.

Навални вече е по полезен като опозиционер на Москва от колсото на тези които му плакат за предателството.За това трябва мвого добре да го пазят,ако нещо му се случи става идеалната жертва за "демократите" от запада. И една молба до ДИР ,ако може някаква информация за Асандж да ни дадете. Омръзнахте ни с този Навални.

нямаш на представа как се изказваш неподготвен, мать твою.

Тоя сега ще му вземат проби "анални" по 3 пъти на ден за 20 години от страх да не вземат да го отровят с някой "Новичок" и да стане м/у-народен скандал :)

Поне три западни "демократични" служби /някои говорят, че са четири/ хвърляха пари в нищото, като заложиха на поредния куц кон. Да успокоя нашенските пудели, джафкащи по команда срещу Русия и Китай - Навалний го чака още и гл. 275 - обвинение в държавна измяна. Споко - шоуто тепърва започва, но не по писания в ЦРУ сценарий, а по този на ФСБ :)

Явно Навални повече на свобода няма да излезе

И тук Гешев те преследва за създаване на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. Така прокуратурата изнудва бизнесите и шефовете им в частност. Съда ще те оправдае след 4 години, но с висенето по прокуратурата и делата бизнеса ти ще е съсипан. За това рушветите вървят...

нахални в затвора. време е да вкарат там и жена му! Ох, чакай, тя духна с биткойните. ха-ха-ха....

След като Навални е маловажен защо толкова го преследват?Чудно ми е.

Когато се ебем с мама, цялото село се събира да ни гледа и ръкопляска Раздава се мамчето, нали после нови клиенти чака Доволен съм

А вие защо биете негрите?

Забележи, че до ден днешен продължават да ги бият.

не само ги бият, ... а даже ги убиват...

стига сте ни занимавали с този предател! Кажете нещо за Асандж... Или за Сноудън

Ебах я вчера Изключително гнусна циганка Не знам къде съм гледал

Ами тя ходи по путка, свинята Понякога и аз я онождам, нищо, че ми е майка

Прост идиот си и за съжеление с много мъничък мозък!

предателя Навални трябва да търка наровете доживот за държавна измяна

Защо бе, отрепко? Защо се криеш зад числа?

И каква е държавната му "измяна"? Защо не ни кажеш? Или защото Путин го тресе шубето...?

Санкции до дупка за руската сатрапия !

Въпреки, че съм си присвоил името на известен наш българин, аз съм жалък педал, който троли за жълти стотинки и изкарва допълнителни пари като прави сексуални услуги - орална и анална любов. Всичко ми е добре разработено, като машина съм ! Чакам предложения !

Даже и френска не искам от тебе Въобще си отврат

Ха-ха-ха! Руснаците се поучиха от своите братушки, хамериканците и обявиха опозицията за екстремисти. Сега по светлия демократичен пример могат да ги гонят с години, да съдят десетки хиляди едновременно по доноси и кадри и дори да самоубият някой и друг от опозиционерите.

Навални си е наистина за затвора. Сегашната му присъда е за кражба на 200 000 долара от американските помощи за организацията му. Той никога няма да бъде популярен в Русия. Руснаците още помнят, а и дълго време ще помнят как Елцин и Горбачов се опитаха да ги направят васали на САЩ. Някога англосаксите трябва да разберат, че славяните не стават НИКОГА васали.

Какви славяни бе, тъпак! Славяните са украинци, поляци и баларуси. Руснаците са азиатски варвари!

Ще те помоля да ми се извиниш!

По-точно -корените са им от викингите, чети преди да пишеш.

Само така! Този от затвора не трябва да излиза!

Щерев, а ти ще гниеш в Ада!

Явно голям страх го тресе джуджето Шаломов и думита на Навални са верни.

НАВАЛНИ ПРЕЗИДЕНТ!

Кои сте вие бе, да завеждате дело срещу Навални? Боклуци! Правите го го герой! Той и без това си е такъв. Смел руснак обичащ Родината си, искащ да я види свободна! Първо го тровихте, след това направихте опит да го убиете и накрая го вкарахте в затвора. Долу Кремълската клика на Путин! Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО!

наглосаксите никога, повтарям за челастрен трол като теб, никога няма да позволят Русия да влезе в ЕС и нато! Никога.

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

Ти си луд за връзване.