Пелов и Колев стреляли по социалния работник на затвора

След стрелбата в упор и след крещенето "имам граната" се прикрих зад дърво, за да запазя живота си. Не знаех дали беглецът има граната и може да я хвърли по мен

Обратно в новината

Коментари - Пелов и Колев стреляли по социалния работник на затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен помяр е този Красимир Кръстев само лъже хората то на камерите се вижда какво става бил се е усрал в гащите

И какво излиза сега? Май само чистачката и тоя социален не са били включени в схемата за бягството.

стрелба в упор - т.е. по гълъбите в двора. Тоя се натиска да се покаже като Херой, щото чистачката не пасва на имиджа на заведението. И, още, имали са 1 пистолет, как (според заглавието) и двамата са стреляли по Хероя. Сигурно са си подавали пищова един на друг, белким го стреснат и ги остави на мира?

Едни престъпници бягат от затвора, други осъдени, но неприбрани, други още неосъдени, други още неразкрити, а другите, които всекидневно крадат и с това се прехранват не ги броим. И какво остава - наказаните, осъдените и с присъда за такъв живот на свобода са обикновените хора.

А по кого да стрелят!?Няма как да стрелят по Цачова,защото ходи с охрана.

да се върнем в БГ, то затворниците се азхождат въоръжени,а охраната без оръжие...? Да се впише в рекордите на гинес,няма такова чудо никаде! На друго място тия отдавна да бяха изгнили в земята!

Пелов и Колев отдавна бяха решили да се самоубият /като Росен Ангелов/,но социалния работник им пречел,та сега на свобода вече щели да си посегнат...

"...не искам да бъда герой ..." - странно, да не би вече да са го обявили за такъв ... за Герой?

Цялото бягство е организирано от КГБ, ще ги хванат , но на луната.

Преди няколко часа Бруклински полицаи 5 души застреляха с безброй истрели афроамер Васил. Граждани се обадили на 911 и казали, че мъж се разхожда по центарлната улица и ги заплашва с пушка. Даже някакъв уточнява , че опасният мъж държи пръст на спусъка и всеки момент ще стреля . Засичат го на един ъгъл и го гърмят с 10 попадения. Оказва се, човекът носи някаква лъскава тръба и я насочва към хората. Бил е биполярен.

чистачката ги гонела с метлата , соцялният работник се опитал да ги спре!-а готвача засто се е скатавал - не е ли можел да и'м фрасне по един черпак по тиквите??? да се разседва и накаже за неизпалнение на задалженията!

Къде е новината? Социалният работник само напикал ли се е или по сериозно се е боздисал? На Тиквата увеличена ли е охраната?

Ние, колегите от ЦСЗ, се разграничаваме и приемаме за недостойни действията на бегълците и декларираме нежеланието си да ги приемем отново в нашите редици

Хората през парадния вход си излизат, вие - пила. Може и с лъжицата тунел да прокопаете...

И колев ли е стрелял?

Подавали са си пистолета и са се редували през два изстрела...

Всъщност не са застреляли никого, това е важното. Защото ако искаха, щяха да го направят.

Да се уволни чистачката, за превишаване на правомощията и несправяне със служебните си задължения

Sm3hurk0

Когато стрелят по някой - това отрезвява мишената и реалистичното и мислене. След време благодариш на Господ, че се е смилил над теб. Знам го от собствен опит и след подобна случка - почва да не ти пука за нищо.. Вече си претръпнал !

Какво е това " социален работник" в затвора?Ако някой знае , ще му бъда благодарна,че изпуших от мислене.

Нещо като шивач в кухнята...

И в затворите има персонал, напълно излишен, но измислили длъжност да може да се лапа.

Горкия социален работник, за 500лв заплата ще изяде куршума

Крайно време е на тия от министерствата на привилегиите към кинтите за служебно облекло да се добавят и кинти за памперс.

и за какво точно е герой този служител? гонил бил бегълците по улицата ??!! ефекта от действията му е точно нулев, а той ми обяснява че не се чувствал герой въпреки смелата си постъпка

Социалният работник на затвора!? Това звучи като пожарникаря в селището от иглута от лед на ескимосите. Малко е късно за социален работник. Ако тия имаха някаква предствава от общество, или можеше да им се помогне в тази насока, дали щеше да им трябва такъв в кауша. В затвора трябва да има психиатър, психопатолог и евентуално анастезиолог - да ги упоява, с каквото трябва, когато трябва.

г-н Отворков, да не ти се налага да влезеш в Затвора. Ако някога това стане, потърси тези, които препоръчваш.

Ако това е държава ....ЗДРАВЕ МУ КАЖИ :)))

Като те видя да си изхвърляш боклука от балкона в балкона на баджанака ти отдолу и аз това се питам. Или в общия Ви двор, в който си играят децата Ви. И ще го разровят този боклук. Деца са - интересно им е... Знаете как, можете... Но нарочно не го правите, за да си върнете за тъжното детство, което сте живели. И карате после 30 годишни лади и 40 годишни мерцедеси...

БОЛШЕВИК

обратно, 40 годишни Лади - западните таралясници е чудо ако изкарат 20 години.

Vsichko e inscenirovka. Otklonyava se vnimanieto na horata ot sdelkata s CEZ.Tam kakvo stava?

Там учат мангалите , че в България се пише на Български ама не са смогнали още всичките да ги изучат ми прави впечатление .

А ония клатикурци надзирателите знаят само да прибират различни "такси" от затворниците и реалните им фунции да се изпълняват по заместване от чистачки и социални работници

Мен пък ми омръзна от задклавиатурни нинджи. 99% ще им мине животът на лента за секунда ако видят дуло на боен пистолет срещу себе си. Прословутата чистачка и сега пък този какво се опитали. От тъпотия. Че сигурно никога не са стреляли с пистолет на стрелбище и не знаят какво е усещането - звук, откат и мощ. Избягали. Какво толкова? Уцелили са момента. От американски, мексикански затвори, навсякъде бягат. Когато ходих в Бразилия миналата година, дни преди полета ми бяха избягали 30 затворници в щата Сао Паолу.

Нормални неща, нали? Не че нещо, ама са избягали двама на които доста "нецивилизовани" държави биха им дали смъртни присъди за това което са вършели. Иначе стой си в Бразилия, Мексико или в Папуа Нова Гвинея.

Че то т а м по-голяма свободия, отколкото навън :-)

навън живота стана много по-суров.

Тоя ''социалния'' май май войник не е ходил а оръжие едва ли е виждал след като приказва ''стреля от упор''...Станахте за смях та вземете и се спрете най накрая понеже сте една жалка срамна картинка като цяло..

Предполагам, че директора на затвора минава през централния вход. Можело е да се срещнат с него.

ти па - директора никога не посещава затвора - на другаря курешарски братчето тоже

Ми квото е имало, по това са стреляли - социални работници, чистачки... Ако имаше охрана, щяха да стрелят и по тях, ма нямало. Сигурно и при тях, като при паспортния контрол по това време единият е спал, а другият срал. Бе, пак добре, че ако престрелката се беше пренесла извън затвора, като знам там как гъмжи от народ, едно стотина невинни щяха да загинат само от рикошети.

Кои знае какви задачи имат да изпълняват,то ще се чуе кого и как са убили,а после по времве на захващането,ще се самоубият!

Какво е правила охраната на затвора,докато чистачка и социален работник се опитват да въдворят ред ?? Кой трябва да си тръгне ????

НОВИНИТЕ : /БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА/ Планирано било е бягство от затвора. Подготвено отдавна е от много хора. И ето  вече идва този тъй чакан ден. Бягството да се осъществи в точния момент. Затворниците са готови тежко въоръжени. През главния вход се измъкват необезпокоени. Но , не щеш ли откъде ли тук се взе чистачката с метла в ръце Щом затворниците тя видя професионалния дълг я призова. Подгони бегълците с метлата но , какво да прави отворена беше оставена вратата. 05.04.2018  БИСЕРКА

Е, голяма работа. Ми то - и аз имам граната.

Социалният работник ги е гонил, докато се е криел зад дървото а хигиенистката през това време ги е налагала по кратуните тия криви глАви, докато полицията си бърка в носа! Да се наградят с високо държавно отличие тези хора от персонала на затвора.

"Не искам да бъда герой, просто така се получи." Ами ти не си герой и не се получи, просто ви избягаха през централния вход. Ако са искали да те гръмнат, със сигурност са щели да дойдат до теб и да те гръмнат този път от упор. Такъв системен пропуск не може да се търпи в никоя държава. достатъчно е да се каже- повечето отишли на банкет в работен ден, в работно време и оставили в затвора един с пистолет , а те да се пазят сами и цял свят ще ни се подиграва. И онзи кретен Дани Кирилов, който говори за Алкатраз и Граф Монте Кристо- той вече изби рибата с идиотията си- дори не е чел какво означава бягство от Алкатраз!! Наглеците от БКП са си наглеци долни и това е! "Герои!" Палячовци!

че синдиката на затворническите пазачи ей сега ще го сдъвче, че създава "истерия" с това бягство! Само не разбрах синдиката на чистачките на затворите какво казва по случая?

Синдикатът на чистачките в затвора каза: а) нас Истанбулската конвенция не ни лови, щото всички сме МЪЖЕ!; б) всички смотани ченгета да бъдат позорно изволнени, и на тяхно място да бъдат назначени чистачки. Това ще има следния двоен ефект: - ще има по - вече куражлии, които са готови да гонят лошите за почти без пари; - ще бъде по - чисто. в) от онези милиони, които четящият Винету отпусна на джандарите, половината да се дадат на чистачките.

А , какво са правили останалите 1о надзиратели - всички са били въоражени ! Неизпълнение на служебни задължения ... съд за страхливците !

Скрил се зад дърво от страх,пък после им се изправил на пътя и ги гонил??????

Леж си, ще ти мине.

много смел , когато всичко е свършило

Добре че са чистачката и социалния работник да се отчетат , че надзирателите в това време приготвяли китки здравец за изпроводяк на бандюгите.

Май ще излезе, че само чистачката и социалния не са знаели за готвеното бягство, т.е. не са били "включени в схемата", та затова единствени са се опитали да попречат? Оставка на ЦЦ и ББ, шефа на затвора - в килията на мястото на единия, шефа на смяната на "пазачите" - в другата килия, и нека пак да има пистолети по килиите другия път!