Съдят министерство заради тормоз над затворник

Българският хелзинкски комитет /БХК/ съди Министерството на правосъдието за дискриминационно "нечовешко/унизително" отношение към затворник с психичноздравни проблеми, съобщиха от комитета.

Обратно в новината

Коментари - Съдят министерство заради тормоз над затворник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако толерирате насилието в каквато и да е форма и вие не сте по-добри от въпросния!Истината е,че цялата система на затворите ни е БОЛНА!Както между впрочем и по-голяма част от обществото ни!

Много са се разработили тия от БХК.Преди време се обърнахме към тях за помощ,но.........ням такава.

Бойко не Бойко ... май докато народа не излезе с пушките на улицата няма да се оправим.

Нека да ги осъдят нека!! Да му дадат и пенсия и на него и на Митьо Очите, Пешо Ушите и Гого Оная работа. Защото това са парите на данъкоплатците, а за тях никой не го е грижа. А тоя БХК да го хк-нат право в Хелзинки и да не се връщат оттам дори и след смъртта си. Без тях ще поминем по-лесно дори и отколкото без тройната коалиция.

Zdr. Abe toia mai go znam ot kadee 99.99% e ot zatvora v Troian . Vaprosnia ciganin se kazva Todor s prakor Magareto . Toi se pravi na lud i pi6e redovno pisma do Xelzinki ima poznata koiato e v toia komitet i s neina pomosht pravi tezi akcii / spored nego po tozi nachin sazdava problemi na opravata v zatvora / i super mnogo se kefi kato napravi neshto takova . Poslednia pat kogato si zashi ustata beshe zashtoto e vluben v psiholojkata na zatvora a ta ne mu obrashtala vnimanie . Kachva se mangala v kiliata zema igla i konec i se zashiva posle pochva da se pravi na jertva che go podigravali che ne mu obrashtat vnimanie i tem podobni. A NE E LUT NISHTO MU NAMA tova go pravi omishleno . Kato calo e dosta gramoten moje da pishe i chete, i dosta e nacheten otkam zakonite i pravata si kato zatvornik . Inache e za obistvo i sutenorstvo . Laje che opravata go bie i tormopzi s tozi ciganin absolutno nikoi ne se zanimava NIKOI . A KADE SA PRAVATA NA MOMCHENCATA KOITO E PREBIL I IZNASILIL V ZATVORA KADE ??? Toi zashto ne kaje kakav chovek e i kakvi gi varshi . Znam dosta neshta za nego i ne e takak kakto ste go napisali v novinata

Този затворник трябва да е бил къртица на ГЕРБ. Да се провери дали не е назначен на висок държавен пост! А може би дипломатче, защо не, щом не харесват Папаризов, на ти теб къртиче миличко от ГЕРб.

Човекът или има сериозни психични проблеми - и отива я в затворническа, я във външна болница, или злоупотребява. БХК биха могли да се опитат да разберат какво е още докато си шие устата, а не след като си излезе.

А бе тия от ФЗД защо ползват служебните автомобили за почивка на море???

Май сте по-гламави и от мен. Според мен сте даже повече - някакви глезени комунистически издънки и мекерета. Човек с психически проблеми остава без помощ. Даже и тлъст адвокат да иска да гепи нещо, правилно съдят безредието по затворите. УТРЕ МОЖЕ ДА СТЕ ВИЕ. И ако редовно ви оправят там батковците със знанието на управата, къде отивате?

Какво излиза? Изнасилва някой едно 6 годишно дете и влиза в затвора (даже и българския съд ще вкара в затвора такъв изверг). Или пък друг бандит убива възрастна жена за да й вземе пенсията. И той след големи перипетии евентуално ще влезе в затвора. Където започва да има претенции. Той си мисли че затворът е санаториум, който трябва да му осигури безметежно съществуване за времето на престоя там. И ние като общество трябва да му уйдисваме на акъла. И да го носим на ръце, и да изпитваме чуство за виновност че този изверг не се чуства конфортно в затвора. Има нещо гнило в Дания. Ама тя работата такава че гние в Дания, а мирише в България. Хубаво е да има хора и организации, които защитават човешките права. Хелзингски комитети и т.н. Но аз имам 2 въпроса. Къде бяха всички тези правозащитници преди 1989 г. когато наистина имаше нужда от тях. И защо сега се защитават правата само и изключително на престъпниците и никога на жертвите на престъпленията. Ако тези хора ще защитават човешките права така да се нарекат с истинските си имена - Комитет за защита на претъпници. Преди 1989 г. никакви ги нямаше защото тогава беше опасно. милициятра биеше, пък и в затвора вкарваха. Въпреки всичко в цивилизованите държави като Чехия, Полша, Унгария и др. имаше такива организации и те се бореха за човешките права. То и затова там сега има истинска демокрация. А тук след т.н. демократизация се навъдиха всякакви екземпляри, чиито оисновен бизнес е да водят дела и да смъкват пари от държавата. И никак не е случайно че тези т.н. комитети за защита на човешки права не нса защитили нито един порядъчен гражаднин. Обект на тяхната защита са крадливи цигани, далавераджии и откровени престъпници. И крайно време е обществото да покаже че ако ще се защитават човеки права трябва да се започне от правата на жертвите. И чак когато правата на всички жертви са защитени, чак тогава да се стигне до правата на престъпниците. Мазо винаги е имало. И самоубийци също. Всеки си има игра в живота. Като е луд да скача от 14 етаж и да се свършва. И защо трябва да се обръща внимание на всеки идиот, само защото е в затвора? Имаме по-важни работи. А когато си надвоем на масрафа и стигнем нивото на Швеция и Дания, тогава моля, ще се погрижим и за престъпниците - било убийци, било изнасилвачи на деца.

горкия-каква ли гавра е направил за да е там.

що не го гръмнат, хем ще му съкратят мъките, хем данъкоплатците няма да плащат за поредния изрод на държавна издръжка.

Прави са БХК. Затова трябва да са въведе нова мярка в затворите - връзване с вериги към стената. Разпнете го на кръст, за да го опазим да не се наранява. Абе БХК, Вие сте луди. Затворниците само чакат някакъв такъв идиот, податлив на влияние, и се забавляват с неговите глупости. Кеф ти да се наранява, да се шие, даже да се пали. Това си им е живо шоу.

o gorkiq zatvornik,a kakvo da kajat poturpev6ite ot nego ???????

Тези от измисления БХК- на стадиона и публично по 30 тояги на голо ... Ма.а ви циганска .

Това дело го е измислил някой дебел български адвокат, за да се налапа още.

kokorkov ciganin mrasen

бхк вие сте идиоти кои не познаВА КОКОРКОВ