Затвориха 6 басейна в столицата

РЗИ-София е открила несъответствия по отношение качеството на водата

Обратно в новината

Коментари - Затвориха 6 басейна в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хлорът (мъжки род), а не "хлорта"...лелеее...

Бистрата вода не е критерий, че всичко с нея е в изправност. Преди години от такъв бистър басейн в Сливенски минерални бани хванах вагинални гъбички, които лекувах 3 месеца. Трябва да има проверки! Поздравления за софиянци - толкова много басейни - в Бургас има само 5 обществени и 2-3 училищни.

във всички басейни освен хлор от цистерната друго не се слагаше и пак си плувахме без никакви проблеми. В момента в един басейн, открит или закрит, се слагат нормално 10-12 различни химикала - за Ph, антиалги, хлор, за ешерихиа коли, за кока-коли и т.н. Които са изключително полезни за кожата със сигурност... При ударно третиране и отклонения от нормите сигурно стигат до 20 вида препарати. Всичко това е един огромен бизнес, както и повод за събиране на такси. Водата от чешмите по селата да не е по-чиста от тая в басейна? А морето? Оттам взимат ли се проби? И като се вземат отговарят ли на стандартите за басейните. И ако не затваряме ли плажа? Какво правим? Нищо. Та, цялата работа е отчитане на дейност и събиране на едни пари.

"Спасителите препоръчват да не се влиза в басейна около час-два след обилен обяд и да не се консумира алкохол." Спасителите не препоръчват, а забраняват да се влиза в басейна след консумация на алкохол и един час след хранене. Заради първото си неадекватен и можеш примерно да решиш да си скочиш на главата в басейн дълбок 50 сантиметра. Заради второто можеш да повърнеш и да се удавиш.

Ех мило детство,къде ли не сме скитали-язовири,реки,вирове,канали....и сме още живи. Здрави бяхме и сме.Сега само от въздуха може да прихванеш какви ли не гадости.

С ДВЕ ДУМИ : басейните са вода със сополи, сълзи, плюнки, вагинални и анални секрети, съдържащи болестотворни бактерии. Хлорта трябва да е толкова висока концентрация да ви предпази, че ще люти в очите ви. Електролизата като пречистване и непричиняваща алергия от химикали е толкава скъпа, че едно посещение ще ви струва над 30 лв. Вие преценете ! Също така, смайващо е кисненето в басейн с бактерии от цяла Европа на морето, вместо в морето със солена вода, недопускаща развитието на бактерии и притежаваща озон, и цялата менделеева таблица. Морето е цяла вселена . Оставете басейните по морските хотели за чуждестранното простолюдие. Водете децата си на плажа, в морето, и вие престоявайте по над 30 мин.няколко пъти на ден в морето на дълбочина до брадата. Солената вода изсмуква токсините през кожата и ви дава нов живот !!!!!!

Особено ако до плажа е заустена битовата мръсна канализация на целия курорт на 50-60 метра навътре в морето. Даже не до брадата, с шнорхела и целите киснете вътре. Само внимавайте да не ви удари някоя кафява шамандура по челото.;-)

От 96 открити басейна само два имат микробиологично изследване, но са закрити 6 басейна и поради микробиологични данни. Т. е. и двата микробиологично проверени басейна са затворени за ползване. Какво остава за останалите, които бъкат от бактерии, причиняващи разстройства, хреми, ангини, гнойни, полови заболявания, причиняващи безплодие, защото никой не назначава микробиологично изследване на младите хора във влагалището или в спермата. Икога стигнат до инвитрото се почва. За сведение: стафилококът има преживяемост 90 дни върху не мокра, дори външна среда - върху предмети. Камо ли върху мокра, влажна, че и във вода, че и в подходяща температура. Стафилококът причинява гнойни инфекции - гнойна ангина, гнойни миризливи секреции в половите органи, унищожаващи плодовитостта. Оттам и раждаемостта след брак. Един басейн може да навреди и на младежите, спазващи полов морал и защита. Както и да го пренасят от партньор на партньор по полов път. Не забравяйте - високите летни температури и влага и вода са златната среда за разпространение на микроорганизми и бактерии, които могат да объркат живота ви здравословно, морално и финансово. Инвитро процедурите струват един апартамент, сега - по-малко, защото правителството ги финансира, но лекарите ви крадат и губят години от живота ви за дете, за да усвояват многократно тези пари. Освен това ви разбиват здравето и сърцето от хормонални терапии. За психиката и нарушената семейна хармония - да не говоря. Затова, младежи и семейства с деца, внимавайте в какви басейни влизате и на какво тегло след това се подлагате. Дори и няма да подозирате защо уринирате трудно, с парения, защо имате сърбежи, болки, дискомфорт в половите органи, протриване и болки при секс, защо нямате деца ! ВНИМАВАЙТЕ! ОГРАМОТЕТЕ СЕ ! ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА е започнал от водните басейни - там са се сформирали първите живи микроорганизми. Там се сформират и болестотворните !

Ангелкова се опитва да прати неколко басейн-туристи на лайноморието...

Егати нищонеказващата статия, спазваща закона! Били затворени 6 басейна, заплашващи здравето на хората, но не казват Кои са тези басейни, че да не накърнят интереса на СОБСТВЕНИЦИТЕ, а здравето на хората - на кой му пука! Същите тарикати имали грижата.... АБСУРДНА дЪРЖАВА!

Българинът като цяло няма добра хигиена. Дори арабите си мият гъза след срането, но бай Ганя директно влиза в басейна с немит гъз.

Мой съсед на вилата, англичанин цяло лято човечеца изкара с една хавлия. Върне се от плажа и я просне на въжето и така докато си хвана самолета през септември. Пране не е прострял цяло лято. Във вилата му е невероятна мръсотия.

Ами те повечето басейни са мутренски и се ползват за пране на пари. А, и за разпускане на нацепени батки и придружаващият го кур#оляк. Та после да си занесеш в къщи я гъбички, я хламидии

имена и местонахождения...….тогава ще има смисъл от написаното

Боже, събери си вересиите! Какви хора ни пазят здравето, само! Проверявали "каква е хлорта". Та той не знае, как се казва това, което проверява! Не знае името на химическия елемент! Това дето се учи в основното училище! Кракът ми няма да стъпи на басейн вече!

дълъг витиеват коментар а кои са тези шест басейна не знаем? утре на кои басейни да ходим???