Арестуваха в Унгария германски неонацист беглец

Известният германски неонацист Хорст Малер беше арестуван вчера в Унгария, където потърсил убежище.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха в Унгария германски неонацист беглец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На запад ти дават 10 години затвор за отричане на Холокоста, а тук човек ще убиеш и по - малко ще ти дадат.

неокомунистите дърпат конците.

loyola

То и Галилей са го третирали подобно, но при него е имало опция за помилване срещу публично разкаяние, докато тука няма прошка.

Осъдили го 1000 евро глоба, защото бил казал, че кулите близнаци са заслужени. Ами ние дето смятаме, че американците сами са си го направили, за да разпалят война и да вдигнат бюджета на разузнаването значи сме за затвор. А относно фашизма, малоумно е да се възхвалява нещо, което се е провалило с трясък и е донесло толкова смърт, колкото нищо друго досега. Ако толкова не ви се живее, да спретнем един световен референдум и ако трябва да помолим ядрените сили да си разпратят взаимно ракетките, който не умре от ударната вълна, радиацията ще го оправи.

Идиотии! Защо ще го арестуват този човек след като той казва една истина? Холокоста са си го измислили евреите за да доят следвоенна Германия, та и до ден днешен го правят най-безмилостно. А истинските престъпнеце кога ще започнат да преследват и арестуват? Визирам комунистите, съсипали половината свят и никой не ги закача за това а този бил "неонацист" и хоп - в ареста, въпреки че и тези, които са издали заповедта за арест и тези, които пишат за него не знаят, че нацизъм НЯМА! Това е изкривеното от АМИТАТА название на национал-социализма.

Те това е. Отричаш че Земята е плоска и те вкарват в затвора за 10 години. Унгария би трябвало да го освободи, защото там сигурно няма такъв закон. Ако според тяхното законодателство, отричането на Холокоста не е престъпление или няма същото наказание, то трябва да го пуснат. А че евреите много обичат да лъжат и да се изкарват жертва е пределно ясно. Стига с тези компенсации - получили са заради това цял Израел.

Какво стана със свободата на словото, със западната "ценностна" система, с правата на гражданите в демокрацията?

Тая 'свобода' дето на теб ти липсва беше отдавна победена и осъдена на Нюрнбергския процес.