Осъдената заради Уикилийкс Челси Манинг опита да се самоубие

Неуспешен опит за самоубийство е направила Челси Манинг, която е в затвор в САЩ заради предаването поверителни документи на Уикилийкс, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Осъдената заради Уикилийкс Челси Манинг опита да се самоубие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА НИКОЯ СЛУЖБА ПО СВЕТА НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА УБИЕ НЯКАКЪВ СИ ЗАТВОРНИК, ОЩЕ ПО-МАЛКО ЗА РУСКИТЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ... ТОЗИ ПРОСТО Е ИЗЖИВЯЛ СВОИТЕ 5 МИНУТИ СЛАВА, А СЛЕД ТОВА Е ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ Е ПЛАТИЛ ВИСОКА ЦЕНА...

този не можаха да го самоубият. За разлика от румънския хакер Марсел Лехел Лазар (псевдоним Guccifer) който разби личната поща на Хилъри Клинтън и й извади кирливите ризи. Той е намерен мъртъв в килията си в затвор във Вирджиния преди два дни.

"демократите" заличават следите си за Ирак, Либия и т.н., като убиват свидетелите и "предателите", което е предупреждение за останалите.

не е ТОЗИ, а ТАЗИ... или май най-добре ТОВА... е.еш ли му ма.ата... муахахахахахаха

Предатели е имало винаги и навсякъде. Да тежи на съвестта на тези, които са се възползвали от този нещастник и трупат политически и финансови облаги на негов гръб или които просто се кефят на чуждото нещастие за да си доставят душевен комфорт.

Майоре, помните ли защо САЩ и дружките им нападнаха Ирак? Тази лъжа беше твърде опашата и нямаше нужда от "предател", за да я научим. Жертвите в Ирак вече са над 1 млн., най-вече цивилни. Казвате, че е предател. Защо тогава не са мъртви 1 млн. американци? Той просто показа на обикновените хора какво вършат от тяхно име власт- и пари-имащите, а същото това утре ще ни го сторят и на нас, защото за тях ние не сме повече от обикновените иракчани. Той предаде тях, а не нас.

Паисий

много точно казано - той предаде тях (олигархията, политиците), а не нас (народа, обикновените хора)!

Демокрацията и свободата на словото възтържествуваха. Който си отвори устата бива обявен за враг на народа (терорист) и заминава.

Вероятността за самоубийство при обратен сменил пола си е около 20 пъти по-голяма от средната. Вероятността да за самоубийство на трансверси ако не си смени пола е около 85%. Даже и Ирак финансира тези операции. Интересно след срещата с мургавите раси в затвора ли е решил че е момиченце.

поредно доказателство за малоумието на самата идея обратни да бъдат пускани в армията. само такива ще ги изсе.ат, като тоя/тая/това. и ти разчиташ на национална сигурност, доверяваш се на такова създание... което заради собствените си неудовлетворени комплекси е готово да предаде държавата... ей това вече не го разбирам.

Дали пък да не вземете да се замислите? Четохте ли какво изтече за Гуантанамо? Нямаме и най-малка представа какво е преживяло това момче. Освен това има много начини да накараш някого да направи нещо "доброволно" - можеш да заплашиш живота на роднините му, например. Ако бяхте чели документите, които той "предаде" щяхте да схванете, че "националната" сигурност не включва Вас и мен, а хората с парите, и по-точно увеличаването на тези пари, а ние с Вас за тях сме в графа "кучета ги яли". Така по-ясно ли е?

- Честито, имате бебе! Какво е, момче или момиче? - Амиии, като порасне, само ще реши...

иди вярвай на обратните. Ще те предадат за без пари.

сащ са просто смешни - за изнесени документи, които са секретни, само защото прикриват как правителството и корпорациите разполагат с живота на народа си, се дават 35 години затвор вместо в затвора да бъдат вкарани тези които са измислили тези абсолютни тоталитарни подходи към населението си. И същия този тъп народ, дори не се замисля за това, а продължава да вярва, че съда е осъдил въпросния по демократичен начин... просто е толкова абсурдно, А иначе относно самоубийството, чувал съм, че е често срещано при транссексуалните, защото явно все пак връкзата им с другия пол е по-силна отколкото те предполагат.

someone

такива жестоки, варварски, средновековни присъди от по 40 години са причина да се колебая дали да поживея в америка, не съм престъпник, но не искам утре ако без да искам блъсна кола да лежа 20 години. това е една страна на америка, която не ми допада изобщо.

не искам да ти давам тон в живота, но моето мнение е, че само един напълно изтрещял човек може да се премести в 21век от Европа в САЩ. Може би преди е имал някакви романтични причини за нови възможности и излизаве от рамките на европейската класика, но в 21в европеец да се пресели в сащ е все едно западногерманец да подаде молба за източногерманско гражданство през 1960-та....

Не се безпокой, Американския начин на живот ще дойде до теб където и да се намираш. Един процент в затвора като роби е условие за съществуването му.

someone

мисля, че глоба или условна присъда е напълно достатъчна, 35 години е прекалена жестокост, които одобрява няма право да се сърди ако утре сина му иде в америка и за малко престъпление прекара половиния си живот в затвора.

какъв е бил опита: с банан? с краставица? или с пожарогасителя?

Вие, ,мъжкарите'' почитатели на, ,мъжкаря'' Путин сте с много развинтена фантазия !

Добре започна,но завърши с путлераскокагебистка демагогия!Станишев е руски агент!По делата му ще го познаете!Става въпрос предателските!Народа го разпозна и БСП-то се срина окончателно!

Станишев не може да е руски , а украински агент, защото е от Херсон - Украйна.

а Херсон е на Крим.

винаги съм казвала- преди да пишеш чети, мисли и тогава пиши. Другарят ти Станишев не е изнасял информация за да я СПОДЕЛЯ с някой. Станишев беше се отнесъл небрежно към съхранявнето й. Затова не го осъдиха. Макар че трябваше да получи поне условна. Но и лявата Клинтан няма да я разследват за къде къде по тежък случай от Станишев.

Господа, все още хората не могат да сменят пола си. Изрязването на органи, приемането на хормони и различното облекло не означава че полът е сменен. Иначе човекът е добър, направил е това което е нужно за да излезе истината наяве.

тоя/тая/то явно си е сбъркано изначално. Иначе браво за документите!

а крадецът немцов, който щял да предаде руски секретни документи го изкараха герой сороските нпо-шерпи. никакви двойни стандарти. ама никакви!

Мда, а руските шпиони не подбират кое посолство да подслушват.

Щото краварските подбират...

докато Америка държи целия свят със зелената доларова печатница - така ще е, тройни стандарти и мракобесие, създаване на държавен и религиозен тероризъм, плодене на ИДИЛи, докато контролът върху зелената печатница дава на Америка достатъчно пари за соросоидни мрежи, частни армии и купени медии - нищо няма да се промени разбира се, това няма да е вечно, но ще е още поне десетина години после най-вероятно ще има гражданска война в Америка и Нюрнберг за най-последните й престъпления това разбира се няма да върне всички убити и осакатени от войните на Америка, но гарантирано ще влязат в историята като Четвъртия рейх...

М'чи пИчатайтИ и вий ва! Защо ползвате на готово напичатанИтИ зелени хартийки и се...те на рублата?

лека полека се сбъдват кошмарите от "1984" и някои конспирологични трудове, на моменти чак не ми се вярва колко неща се потвърдиха и продължават да се потвърждават смятаща се и наричаща себе си за най-просветена и демократична нация и държава твори глобални престъпления и нечовешки преследва тези които я уличават къде са Амнести Интернешънъл и Хюман Райтс Уоч? къде е цялата просветена световна общественост и защо тя има толкова избирателно внимание като забелязва само това, което управляемите медии проектират? В мига в който СССР изчезна и корпоративния империализъм придоби ужасяващи форми, отвоюваните човешки и социални права почнаха да се стопяват. Войни се палят и цели региони се потопяват в разруха и смърт с такава лекота, а в това време на другия край на света спорят за мода, светски клюки, гламур, но промитите консуматори просто не осъзнават в какво участват без да знаят.

понеже пропускаш дадопълня приятелю ----- Руска добивна платформа беше окупирана от еднооки еколози защото може би евентуално щяло да стане разлив ... ------------ В мексиканския залив разлива стана... еколозите /еднооките/ ни чуха ни видяха

Пълно е с "луди", които ви казват истината, но те нямат доказателства. Намери се един, който ви разкри доказателствата и е героят на нашето време, но колцина от вас го разбраха? За разлика от измислените холивудски герои, които рискуват живота си за глупости, но имат гарантиран "хепи енд", това момче ни показа истинските убийци, затова го унижиха и лишиха от достойнство. Но Бог му пази място в рая!

Гадове! Побъркаха го човека и непрекъснато показват какво ще се случи с тези, които си позволят да изкарат информация за мръсотията им. Но добре че има и такива хора, да знаем за какво иде реч. Той не за пръв път прави опит да се самоубие, но няма да го оставят.

Изродите от ЦРУ просто не са успели да я убият - това е! Жената е изнесла точна информация, а те я осъдили! Тия в САЩ са по-големи идиоти и от руските комунисти!

Ето от такива неграмотници като тебе се ширят простотиите и народите тънат в заблуда! Ти поне осъзнаваш ли какво си написал? "Руски комунисти".....!!!! Пълен потрес! КОМУНИЗМЪТ ВЪЗНИКВА ВЪВ ВАШИЯ ПРЕХВАЛЕН "западен свят" в противовес на империите - английска, австро-унгарска, руска, османска империи. ЗАПАДНЯЦИТЕ СА КОМУНИСТИ! А РУСНАЦИТЕ СА БОЛШЕВИКИ, и много успешно, под чужда диктовка си разрушиха империята! На основата на "либералната" демагогия си разрушиха страната! Но и после, това са съветски комунисти! А руските къде са? Или сега са комунисти в най-капиталистическата Русия? Въобще, пълно объркване във вашите глави....Че шведите, по вашата логика са по-комунисти, щом прибират 65% от данъците и строят социално общество....

Тц!От руските комунисти и от сегашните кагебисти на власт в Русия по големи идиоти нема!

Така изглеждат Морските Тюлени. Нещо странно ли има?

Горката женичка, вижте колко е нежна и красива.

2018 ГОДИНА - 51% ЧЕРНИ И ЛАТИНОСИ - 49% БЕЛИ ... ЩЕ ИМА ЯКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА :))

гражданска война може да има където има граждани и общество. тва там в колонията продължава да бъде първобитен строй. просто ще стане новата корея - всички под строй наработа, всички под строй вкъщи...

Той-Тя-То новите евроатлантически ценности в действие. Чуда се обаче великите демократи от Кравария дали не му смениха пола насила.

Той сам го поискаха

А кога демократите ще вкарат в затвора този, който записа и пусна записа на Виктория Нюланд, която открито си псуваше Европейския съюз и редеше "демократичното" правителство на Украйна ?

Цитат: "28-годишната Манинг, която се наричаше Брадли преди да смени пола си" Извод: Американската армия

и НАТО! :)

Забележително е, колко много Путинчетата се оповават на Уикилийкс, а същевременно псуват третополовите, а то изтчникът ми, изворът им, идолът им, светлината им - тротополов! Хахахахахахахахах!

На човека му объркаха хормоните и му промиха мозъка- "Челси" е зловещо отмъщение и гавра с Брадли Манинг, който показа,че и в страната на консуматорите има хора, готови на саможертва в името на истината.

С две думи, "не човек, а желязо просъска агентът фашист. Тихо мъртвият каза - не комунист" И тоя така .

с Вас по принцип, но "и в страната...", кой го прави в нашия тип страни?

Не си прав - теб не сме те псували !

Нас какво ни интересува от къде е информацията? Нас ни интересува дали е истина. А понякога истини казва дори Обама.

И вижте какво ще имате като въведете казармата!

По-скоро вижте какво става когато в армията влезе "обърканата сексуалност". Това дава отражение в цялостната дейност на мозъка и непрекъснато трябва да се очакват "педерастки номера".

демокрация е свобода да смениш пола си, но не и да будат изобличени нелегалните деиности на властите

Демокрацията не е свобода да си сменяш пола и да пикаеш на площада!

Демокрацията , както и комунизма на теория ги има , но на практика - НЕ !

Между другото знае ли някой дали в мъжки или женски затвор излежава присъдата?

Може да е на границата между двата и да го ш..ат и от двете страни!

Челси се е опитала да се прави на мъж. Както се казва във вица "От една година е жена и вече ... хистерия"