Окончателно: 6 г. затвор за насилниците на малкия Еци

Шест години затвор постанови Върховния касационен съд за Александър Донов и Патрик Първев, които причиниха тежка телесна повреда на Христо Татеосян - Еци.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 6 г. затвор за насилниците на малкия Еци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди са. Как ще биеш до смърт ( казвам до смърт, защото едвам са го спасили) едно мъничко невинно детенце почти бебенце, защото досажда? Малко са им 6 години, но се радвам, че поне има ефективна присъда. Трябва да се повдигне обвинение и на бащата на този изрод, че с престъпно нехайство е оставил детенцето на сина си изверг.

Хубаво би било ако не излезнат от затвора!

Хубаво би било ако не излезнат от затвора!

в деншна мутренско-мафотска България човешкият живот и достойнство нямат никаква цена.

Мангалите добре ще им се порадват на тия наркоманчета, добър кекс ще падне в панделата! Ай честито, и като излезнете пак да пробвате с изтезанията на деца!

Прокуратурата обосновано искаше по 15 - 17 години на калпак. Средно наказание. Защо по 6?

Браво! Най-сетне една (всъщност две) адекватна присъда - по 6 години за всеки! Нека поработят малко за държавата пък като излязат да пробват пак, ако им стиска!

За каква държава ще работят бе тъпчо, ние сме тези, които работят за тях и ги издържаме. Доказани рецидивисти и убийци се разхождат на свобода те тръгнали да налагат назидание на някакви хлапета дето ако са знаели какво вършат ще се наакат от страх!

не е трябвало изобщо да им поверяват бебе, кой е поверил бебе на двама слабоумни жестоки кретена и изобщо не се е интересувал какво се случва с него

ти на какво казваш бебе??

до 3 години се води бебе

ама това 6 год общо лиещото ака не е е подигравка, не че по 6 год им е много на изродите ама иначе е трагично

Тия малоумници пак се показаха колко струват! Ще вкарат в затвора деца, заради това, че са малтретирали веднъж дете, защото толко им е акъла! И какви ще излязат от тоя затвор и какво бъдеще ще имат в последствие, заради една детинска глупост! Да им бяхте назначили един психолог с големи шамари да ги превъзпита, а не да ги превръщате в бреме за обществото! Пълна пародия е това правосъдие, защото всеки трети малоумник учи право и се реализира в съдебната система, защото за другаде не е способен!

та това си е опит за убийство по особено жесток начен бе ЕЕЕЙ съдии децата ви да ги млатят така дано та едвам да ги спасяват, как може 6год това по3 на изверг ли се пада и вече са лежали и пърдяли в ареста почти 3 год и аде за август на слънчака ще са готови, да ви таковам и държавата и правосъдието, дано ги сцепат от ебн за краткото време

Чакам ги, ще ми изиграят етюдите на Пазолини.

А оная проста тутка - майката , дето си зарязала детето, за да " свири" на скандинавците - нея кога ще я съдите?

Как да ти го кажа така, че да ме разбереш, че не си много умен. Музикантите не ходят да работят в чужбина от хубаво. Те отдават средно 15 години от живота си, за да овладеят един инструмент, а в България няма достатъчно ценители, които да са готови да плащат добре, за да слушат хубава музика. Тя не се е упражнявала по 8 часа на ден, за да свири полугола по нашите кръчми и да я подиграват пияниците. Следователно голяма част от класическите музиканти ходят на гастроли в чужбина, където има повече ценители на тяхната музика. Само че с малко дете е трудно да пътуваш от място на място, от хотел на хотел, от представление на представление. То си иска храната, леглото, спокойствието, вечерния час. Затова много музиканти пътуват, но децата им са тук, в България. Е, доверила се на свой приятел, плащала му да й гледа детето, докато тя работи в чужбина. Пък той се оказал безотговорен и делегирал тази грижа на сина си, който очевидно не става за тази работа. И помисли малко, че ако бащата на това дете беше на мястото си, майката нямаше да го оставя на приятел, а на баща му. Ама е лесно да обвиняваме майката, пък бащата - ни лук ял, ни лук мирисал.

ще им наместят халките...