Брендо влиза за 20 г. в италиански затвор

Евелин Банев-Брендо ще трябва да излежи 20 г. в италиански затвор за наркотрафик. Касационният съд в Рим е отхвърлил обжалването и присъдата става ефективна.

Обратно в новината

Коментари - Брендо влиза за 20 г. в италиански затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие наистина сте неграмотни и неориентирани. Как така " влиза" в затвора ? Кой влиза ,ей така, за кеф, в затвора ? Там го вкарват! Ама, него го няма.

Приготвих се да му честитя и да му пожелая приятно прекарване в италианския пандиз, пък то се оказа, че той си развявал шлифера по света .

Забелязвате лт как присъдата намалява от Италия? Италия - 20г., Румъния - 10 г. и в родната България - 7 г. Но няма топки Брендо да вкара дрога в Сингапур: там присъдата е една - смърт чрез разстрел (отдавна отмениха обесването поради шанс за оживяване). И никого там не можеш да подкупиш, защото и затова присъдата е разстрел. И никаква дрога там няма.

Брандо евентуално влиза в затвора.

Нали герберугели ... то белият прах е основен бизнес в организацията ви и се отчита на най-високо ниво .... чак до ББ и "началника" му.

БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ОТДАВНА ПУСНА БЕЗНАКАЗАНО БРЕНДО В ЧУЖБИНА,ТАКА ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА БЪДЕ НАМЕРЕН ДА СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА В ИТАЛИЯ. В БЪЛГАРИЯ НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА МАФИЯТА И ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ1

Били сме готови за Шенген, а нито наркокрале разследваме преди да ги осъдят в чужбина, нито някоя институция се присети да разследва произход на парите (то и няма как, защото същото се отнася за парите на политици, магистрати, полицаи, държавни чиновници). А някак не минаваше незабелязано цялото му имане. Не минава незабелязано всичко това и в ЕС - затова няма да видим Шенген.

А бе къде е Брендо?

Брендо влиза за 20 г. в италиански затвор Влиза , ама друг път,пак според самата статия.

В Сърбия е! Ще иска да си дойде, но са му взели паспорта...

Как ще е виновен, като БГ съда казва, че е невинен. Аз лично вярвам в Българския съд !

ВБНС приятели. В България Няма Справедливост.

Голямо заглавие "Брендо влиза ..." И после в текста става ясно, че не влиза, щот никой не го знае де е. Аман от заглавия, дето не отговарят на текста!

Ше ме фанете за шлифера.

Трябва да се крие до края на живота си, тези не забравят, и все някой ден ще го спипат на някое летище...

Нашите магистрати изкараха Брендо невинен и го покриха!!! Вчера даже си вдигнаха заплатите... Всички престъпници в България са невинни и безнаказани,особено,когато става дума за милиони! Най големите престъпници в Европа са нашите продажни съдии! Къде може да е Брендо ли?!? Нищо чудно да си е в България - раят за престъпния свят!!!

От Италия - 20 точки, от Румъния - 10 точки и половина, ние 6 точки.

Джовани Фалконе likes this!

Ей, голямо "лежане" ще падне ,Вярвате ли ???????

А Ясен Тодоров - Етичния от нашето некорумпирано ВСС, гледаше миналата година мач в компанията на честните бизнесмени Брендо, Маджо и Венци.

Навсякъде съден, отвсякъде избягал, навсякъде приет...

браво! ПРИБИРАЙ И НАКАЗВАЙ! СЛЕД КАТО БЪЛГАРСКАТА ТЕМИДА Е КАСТРИРАН СЛУГА НА БРЕНДО!

В Италия май не ядат суджуци и тиквени семки!:(

"май" за благозвучие ли го слагаш?

Пет години го съдят, след 50 години ще го намерят. 20 милиона са голямо скривалище.

Ще ги излежи на някой плаж.

Брендо значи! Нема го! Бегал!

Сигур добре е платил на магистратите.Сега ще си пери дедовият по кратки гащи,там дето цяла година е лято и почиват богаташите.Говори се ,че има сериозен бизнес и в България, ама не било законно да го пипнат,щото продължавал за бъде влиятелен.Прогизнала в корупция държава!

Е, КАТО И В БЪЛГАРИЯ Е ОСЪДЕН НА 6 ГОДИНИ, НЕ РАЗБРАХМЕ В ЗАТВОРА ЛИ ЛЕЖИ ВЕЧЕ, ИЛИ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ПЛАЖ НА "ОАЗИС", ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ОБИКНОВЕНО " ЛЕЖАТ" НА ПЛАЖА ПОДОБНИ? ТА, КЪДЕ Е ВЕРНО?

Искаха го и италианците и румънците,но не им го дадоха,защото бил необходим за нашето "правосъдие".Кретеноидни кирливци!

Ще влезе в дранголника,ама друг път.Нашите правораздавателни органи,след огромен подкуп,му дадоха възможността,да живее някъде,където ще хванат на босия цървулите.

Три корумпирани държави, Италия, Румъния и Българиа, присъдите са 20, 14 и 7 години. Тоест при нас 3 пъти по-малко от Италия и най-важното, нашият съд предвидливо го пусна да се изниже в някой карибски или арабски оазис.

България, съжалявам с много чувствителна клавиатура съм и с големи пръсти ;)))

Абе къде е батко?

Ами сега ....казваше човечето по телевизията едно време От каде парички за партийките ни родни ... то на хранилката е цялото БКП ...опс исках да кажа Парламент Ще го пратят при братя Галилееви :) тайната квартира на Гестапо Оказа се че не бил бизнесмен бе , той бил престъпник ... За това по нашите ширини разпраят за Бизнесът това Бизнесът онова ... а те искали да кажат Престъпницие ... ех сега чак стана ясно Еми дано ни изтрщят с някоя нота и Европа да ни трясне некоя заканичка , че на нашите 250 "Бизнесмена" им е станало мнооого широко около широооките гуши.... Терминал(НО)2

Ха интересно-по цяла Европа тоя го съдят, в БГ се намерил "съвестен и справедлив" съдия който да го пусне с някакъв мотив. Някак си сега той да влезе на неговото място с пълна конфискация на съмнително придобито имущество до второ коляно..

не забравяй, че беше заловен в Италия и прехвърлен у нас. Значи и с жабарите се е разкешил за трансфера, все едно не им е ясно, че дойде ли тук ше го хванат за мартинките. А тоя тук дето го е пуснал е редно сега да го замести в килията докато го намерят.

Има ли значение вече на колко ще го осъдят...целта беше да има възможност да се покрие докато вървят обжалванията, явно и в Италия е като у нас- плащаш си и бегаш пък после нека ти лепнат 20 години. Без присъда не може щото после има санкции и Брюксел и летят глави на министри и съдии, друг е въпроса как се пускат на свобода лица, за които се водят дела за такива присъди. все едно някой е луд като му лепнат 20 да отиде доброволно в панделата...пълен фарс

Ще, "ще влезе, ако го "установят", пропуснали сте "ще"-то в заглавието!

Тальянците са неграмотни в юридическо отношение! Как може до сега да не са оправдали момчето и то да припка за нови доставки, че нашенските магистрати чакат за нови постъпления, а? Е пък, дано някой знае къде да го търси...

влиза ... само ако му доскучее много ... а и като си допише книгата (още е на заглавието!)

d4

италианските и румънски магистрати да вземат водещ пример от нашите такива...

Единствения, който ще обвинят и осъдят светкавично на 150 години затвор се казва Цецо Мустака. Сещате се защо и как нали...

Това да е за Урок на всички чужди съдилища , никога не предавайте подсъдим на българските власти ! Просто изчезва !

Момчето е умно, ще се оправи. Само да не направи някоя глупост ...

Добре, значи- 50% от наште съдийчета ще ги менкаме за италианци, останалите 50%- за германци.

В Прикриватурата е заровен трупа на кучето.

Показателна пропорция, даваща ни представа къде се намираме като качество на разследване, качество на правораздаване и търпимост на обществото към престъпността - в Италия 20 години, в Румъния 14, намалени на 10,5, а в България 7, намалени на 6. Ясна комплексна пропорция!

Тъкмо навреме ВСС гласува по-високи заплати за милите ни родни съдии :)

Еми парите от Брендо ги изядоха , няма да стоят гладни !

"...Адвокатът на Брендо - Карло дела Ведова, е заявил, че присъдата трябва да бъде изтърпяна в Италия. Попитан от вестника, той казал също, че не знае къде се намира Евелин Николов Банев в момента." А някой вече знае ли къде е? Най-добре е да попитат братя Галеви.

6 г. затвор за пренос на наркотици и пране на пари в размер на 20 млн. лева! Че то звучи по-скоро като награда, бе бг съдии! И аз искам така!

Ех, тия италианци ако могат да се заемат и с българската правосъдна система! Цялата съдийска общност с ВСС начело, прокуратурата на Република България с главния прокурор и 240 хрантутници с целия министерски съвет ще влезнат в затвора... Тези италианци са мечтата на българския народ!