Британски съд осъди на 14 г. затвор български наркотрафикант

Британски съд осъди днес българския гражданин Васил Стоянов на 14 години затвор за трафик на хероин на стойност 11 милиона лири.

Обратно в новината

Коментари - Британски съд осъди на 14 г. затвор български наркотрафикант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 20 години са малко е за тоя дришльо.

И нашият съд е безкомпромисен. Само си припомнете Брендо.

Лош късмет - да го пипнат британците. Трябваше да му се случи в Индонезия или Китай, там щяха да го накажат както трябва а не да го погалят със само 14 години и то в британски затвор.

"Магистратът "похвали" обвиняемия, че е "забележителен оперативен играч", мотивиран от постигането на "значителен финансов успех", съобщи уебсайтът." - от утре започва да работи за тях. Все пак в добрата стара Англия контрабандистите и всякаква друга форма на търговски диверсанти винаги са били на почит по примера на Френсис Дрейк.

Което не е попречило на същият този магистрат да го вкара в дранголника за 14 г., докато го "хвали"! Искаш ли да си представим тук какво щеше да му се случи: магистрата щеше да го порицае строго за пред обществото, а зад обществото финансовия наркогений щеше да се раздели с част от финансите си и... щеше да пише книга ( на свобода естествено), да речем - по примера на Брендо;)

Добре, че е в добрата, стара Англия, та са го осъдили, че тука ще е условно!

Те могат, а защо ние се страхуваме да хакнем техните гамени, пияници, побойници и изнасилвачи-педофили??? Защо? Нека в затворите ни да усетят вкуса на нещото на балканския лъв, не на своите три мижави палета!

да осъдят невинното наше момче, а той можеше да попълни армията от героични динковци, български юнаци, които таковат таковата на нещастните меки китки. Да напускаме ЕС и НАТо, нямаме работа в такива третополови организации, да се муаме в путлерска евразия.

Присъдата е добра. Дано не го върнат тук да я излежава, че тогава на всички ни е ясно какво ще е продължението ... я ще се окаже, че следствието не е водено "както трябва", я виновникът ще се окаже тежко болен и неподходящ за лечение в затвора ...

нямат цаца там

Трябва да изпратим нашите известни дилъри в Англия,че там не си поплюват.Едва ли има значение министър ли е ,кмет ли е шхайде в затвора.А птк от друга страна,то няма да има кой да слпжим в правителството тогава?

изтъркахте се вече с тези "геЙропци", айде сменете плочата. Не си оригинален.

Бойко подари на Рахой 3 тона хероин с кораб, англичаните за 100гр. се оплакват.

на машка ти у шундата бе псе плешиво

А така. А от английска страна кой щял да го купи? Или този е бил амбулантен търговец?

Малко са му! До живот, без право на помилване да му дадат ще е по-добре!

П.П. Втори вариант е всичкия наркотик, който са заловили да го накарат да го изяде и ако оцелее да го пуснат! Така поне, ако оцелее повече няма да продава!

....ха ха а защо не му покажете снимката на този "забележителен таланат " ?!? тези тапунгери са "героите" на днешно време !...младите келемета им завиждат и обикновенно коментарите са от рода ..." ..еи копеле,представяш ли си ако тоа не беа го фанале ..кви пачки щеше да надипли " ?!?...други си мислят ,че по този начин този "герои " трупал досие....защото за да я варшиш тази "работа "...трябва да си мноого пати залавян ,леjaл..и чак тогава можело да ти имат доверие !?!...ценностна система ..какво да се прави ...

Само се излагаме по света. Но в конкретният случай тежка присъда си е получил този българин.

Да си поканим британски съдии и прокурори! Цялата ни съдебна система да се ЗАКРИЕ!

Като излезе ще бъде Василка...

А Боко Тиквата кога?!?

Що Боко ,щото ви спре кранчето да крадете ли ? червени БОКЛУЦИ !!!

Незнам ти какъв боклук си, ама този отвори кранчето към джоба си.Милиарди е "надиплил" вече от "честен" труд.

В България се вкарват много повече наркотици,а досега няма осъден наркотрафикант на толкова години затвор! Даже държавата закриля наркобосовете! каква ли е причината?

Каналите бяха държавни /ДС / , сега наследниците на комунягите не ги дават , това е причината !

Поне е решил въпроса с храната и квартирата за следващите 14 години. Сигурно ще бъде по-добре от колкото в някоя домашна тюрма.

наркотрафикантите и дилърите и ги съдят и вкарват в панделата за дълго време. В България на Слънчака където е раят на пиянството,проституцията,наркоманията,неубуздания секс и други"екстри", мутри и всякаква паплач/наркодилъри и разпространители/ и сволачи овикват и скачат срещу вицепремиера от правителството щото им развалил рахатлъка и безаконията,че и нагли да съдят и се оплакват по институциите.Ама те не са и виновни като има такава камарила и пасмина от проституираща журналистика,набедени PR агенции,пишман анализатори и всякакви празнословни бърборковци,защитаващи всичко това което става на Слънчака.За това Англия си е била и си е велика държава,а България си остава изостанало посткомунистическо блато.

товае лицето на българия пред света,навсякъде де що годе познават къде се намираме на картата названието българин предизвиква отрицателна реакция,какъвато главата на държавата(бандит и наркотрафикант) такива и гражданите

Моля за факти и на прокурор .,другото е клевета!

живея УК от много години, не съм срещал подобни настроения извън стандартното свички емигранти са такива или онакива.

Огромна фактологическа грешка от страна на автора! Дир.БГ с нови низини на неграмотността. Тежките престъпления не се гледат от магистратски, а от т.нар. Краун Корт (Crown Court). Съдиите там НЕ СА магистрати. Магистрат е вид съдия, който работи в магистратския съд, няма правно образование и отсъжда на базата на съвестта си, като правен съветник единствено напътства процеса. Магистратските съдилища във Великобритания се занимават с дребните престъпления като шофиране с превишена скорост, леки телесни повреди, дребни кражби и т.н. В случаите със сериозни престъпления, магистратите единтвено разглеждат случая, който е подаден от полицията или прокуратурата и го препращат по компетентност в съответния Краун Корт. И такива ми ти работи, Калина. Магистратът нищо не е казал на осъдения, защото той не е бил осъден от магистрат.

И още за Калинка. Градът на британския бряг, който се намира от отсрещната страна на Кале, се нарича ДОУВЪР, не Дувър. На френски се произнася Дувр, но името на града е ДОУВЪР. Така както твоето име е Калина. Едва ли би правилно да ти казваме Кълюнъ, защото така сме решили.

Дувар е най-правилно и от бг гледна точка си е нещо което е на границата.

малко са до живот на този!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Тц, тц, не е случил на страна. Тука вероятно съдът и прокуратурата щяха да го изкарат, че се е грижил за бездомни дечица, докато е карал камиона, пък можеше и орден да получи ... вай, вай.

Евала. С този удар това прасе щеше да стане голяма свиня и да трови българчета.

В Слънчака , ''ОКСИЖЕН'' продава яко , на всичко отгоре плюват Валери Симеонов , ЗАЩО ГИ БИЛ ПРИТЕСНЯВАЛ ????

dobrin

ами мвсе боще си имаме липсите...

И не само българчета за жалост! А колко не са хванати :-( ! Такива директно но бесилото!

Пардон - нА бесилото !

Баце Вълчо объркал си рейса. Тук не се обсъжда Корнелия.

Да ги лежи там.

... & като ги излежи, да си доиде като вицепремиер...

Ми тоя българин да си подаде една молба за брекзит, и да ги напуска британциие}:-)