В затвора ”Наглите” се трудят като чистачи и лавкаджии

Членовете на страховитата банда за отвличания "Наглите" станаха чистачи, лавкаджии и помощник-библиотекари в затвора, съобщава в. "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - В затвора ”Наглите” се трудят като чистачи и лавкаджии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвличания, рязане на пръсти, убийства, завлечени 6 милиона и после лафкаджиии и библиотекари в общежитие, дори не са в истински затвор. Тотална правосъдна лигавщина!

Вместо "Наглите", в кавички трябва да бъде глаголът "се трудят".

Малко остана, скоро ще ви амнистирам, само пригответе парите.

В България Няма Справедливост. Точка. Това си е жива реклама. Знаете ли колко тинейджъри, в градинките си казват ""Аз я искам тази присъда"?

Тия трябва да са в единични каменни килии само на хляб и вода. Слънце чат пат...

someone

ще излезнат още по-опасни, с нови социaлни контакти' и обменен опит.

Бачкаш в затвора и вемсто 2 два дни ти се водят 1 ден, така ли? Аз виждам работата по-така. Бачкаш дават ти пари и си купуваш по-хубаво ядене. Не бачкаш - хляб и вода.

Ама те на курсове за преквалификация ли са отишли или да излежават присъди...."ходел на курсове по английски и компютри"...интересно,кой му плаща курсовете и защо. Защо не се поемат курсове на деца в неравностойно положение,например,в които има потенциал,ами на отявлените престъпници?!?!

Наскоро гледах един американски филм, как затворниците правят железници, пътища и други дейности. Хайде и нашите затворници да правят същото. Да си платят греховете. Хем и държавата като им плащаме за храна и подслон, поне да си заработят. И държавата ще бъде по-добре. Това е послание към правителство и политици. Да го прочетат.

Хахаха! Искаш да накараш държавните служители, от които зависи това да работят ли, бе? Че те по тоя начин работа и на мигрантите могат да намерят. Не железници, тунели и летища за извънземни кораби могат да се построят... Ама кой има интерес от това? Интересът им е да вземат държавна поръчка, да завлекат подизпълнителите, да приберат парите и да духнат.

Супер,значи скоро ще ги пуснете!

А пък "Най-наглите" искат да правят правителство.

лавкаджии и хигиенисти?? по скоро доставчици и разносвачи! явно са се преквалифицирали от отвличания към дрога!

тия момчета се покривиха от курсове и програми , май е време вицето да ги помилва

НАГЛИТЕ не са притеснявали бедните в Бг , а незаконно забогателите . В Италия , мафията се счита за положително явление , ЗАЩО ? Защото , ако някой забогатее незаконно и ПРЕКАЛИ , то той бива отсвирен с ефективно издадена присъда ...

Ако това е така, то защо издържаме държавен апарат от хрантутници?

Така им се пада - да белят лук, да четат в библиотеката, да не връщат ресто в лавката и др. такива ужасии... Да се чуди човек кои са "по-нагли": бандюгите ли или тези които са ги устроили на тези местенца... Е, парите ги няма, но със сигурност ще се появят когато трябва и ще се случи "разплащане"...

С една дума : Всички наши ''работници'' , са уредени !

Споко, престъпниците от БСП/ДПС се готвят да идват на власт. Ще пуснат всички тяхни хора от затворите както винаги!!

ще ги помилва всичките. Пазете си и кашкавала ;))

И. Йотова върви комплект с доайена крадец ,...Р. ОвчЪ.

не ме интересуват тия. интересуват ме, какво правят в затвора онези, които обират пенсионерите? какво? няма заловени?

Лавкаджия, метач..ала бала... Да ги пращат в урановите мини!И като кажат къде са парите -тогава ги пускате в панделата!Иначе -да умарат!Разбойничеството са го направили занаят!

Ама така сте ги обрисували, то като картинка от американски сериал, бе! Барем се превъзпитат щото иначе тази идилия за сметка на държавата и данъкоплатеца, дето не яде като тях три пъти на ден...

Хм...парите от отвличанията не са открити...... Има много офшорки и партийни каси, където биха могли да бъдат.

В ареста са от края на 2009-та, т.е. вече 3 г. (времето в ареста се приспада от присъдата) + 3 г. (равняващи се на поне 4 г. когато работят) = 7 г. След още 5 г. (които ще се признават за поне 7г. изтърпяно наказание) ще са изтърпели общо около 14 г. от присъдата си. Както знаем в България никой затворник не изтърпява присъдата си изцяло - всички биват предсрочно освободени - някои 6 м., други 3 г. - зависи от парите и връзките. Обещавам ви, след 5-6 г. тези ще са на свобода и друго ви обещавам, ще са си същите боклуци, че и по-големи, по-гладни, по-жадни и с по-голямо чувство, че държавата им дължи нещо.

Хубавата работа свършиха ГЕРБ. Кой каквото ще да казва, това си остава исторически факт. ГЕРБ ни спаси от голямата напаст и сега са наред по-малки напасти. Днес Дупница диша, Бургас е доста добре спрямо десетилетие по-рано. ТИМ никой не може да ги барне за сега, но има време за всичко, стига да има напредък. При БСП имаме реставрация и ето това трябва да избягваме. Има ли напредък, се стига до решение на всеки проблем. Майсторлъкът на една нация е в напредък с едни умерени темпове. Бързането води до проблеми. Русия и Турция бързаха. Сега лидерите им са го изкарали голям и го размяткват, а тъпаците се възхищават. Но нациите пропадат и народите обедняват. Темпото е голям майсторлък и не е за всеки политик хапка.

И единствено трябва да се провери, дали корупцията не продължава и да не се окаже че работните места в затвора са лимитиран ресурс 1/6 и само тези с връзки получават възможност да работят. Ако е така, то как точно тези са получили право да работят?

Ако не бяха дошли ГЕРБ на власт през 2013г. още да имаше отвличания на бизнесмени , а тези хубавци които днес са хигиенисти в затвора, щяха да бъдат на свобода.

Така е.

Втората хубава новина за днес..след тази за офисите на БСП

Най-подходяща присъда е получил Киро Шкафа.

Дано шкафът да е бил с подходящ размер.

Трябва да имат контакти, да са готови за времето, когато излязат.

всичките тия служби трудно се уреждаш защото ловиш надница всеки ден а той ти се брой 1 за 1,5

В затвора Наглите се трудят като чистачи и лавкаджии Мисля , че тези, след като излязат от затвора, няма да живеят много дълго. Така , че за тях е по-добре да са на "топло".

Дребни и незначителни рибки! Най наглите ограбиха държавата в продължение на 27г и си правят каквото си искат. Последният Наглец, ужким напусна власта преди неколко седмици и му пожелавам олово а не затвор!

пак са се уредили - лавкаджии и библиотекари. Ама много ЕнтИлигентни бе - библиотекари.

Парите са партийната каса на БСП, които ги покриваха. Цветанов ги хвана,с което си спечели няколко дела и разхождане до независимата ни прокуратура

Мисля,че е правилно,да се върне смъртното наказание.