Проговори смелата чистачка от Софийския затвор

Смелата чистачка, която подгони бегълците от Централния софийски затвор, разказа какво точно се е случило. Тя призна, че много се е уплашила.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая, освен, че я изкараха "героиня", аз питам - тя адекватна ли е? Може би си мисли, че е в детска градина и си играе със затворниците на сюжетно- ролеви игри! Това е реална ситуация, супер опасна и сериозна - бягащи затворници с оръжие, с което стрелят, а ТЯ ТРЪГНАЛА ДА ГИ ГОНИ!!! Нормална ли е, вие сами преценете?!!!

Проговарянето е във връзка с факта, че смелата чистачка е привлечена от МВР и МП като консултант във връзка с избягалия вчера в Пловдив затворник, за когото МВР сега хленчи гражданите да му кажат къде се намира. То доколко "не се е прибрал от работа в затвора" представлява бягство е друг въпрос, но нека не го повдигаме тук.

В резултат на протестите на надзирателите аз викам да назначим повече чистачки в затворите. От тях поне има някаква полза. Освен че чистят, те се оказаха единствените дето са направили нещо да спрат бегълците. А ония трапосерковци само пари искат. А работа за 5 ст не вършат - кой ко0гато с9и иска може да избяга от панделата.

А бе, ЧИСТАЧКА В ЗАТВОР? Тази жена-връзкарка е там само за да гуши заплатата и да и върви трудовият стаж, а иначе цялото чистене се върши от "лишените от свобода"...

пуснаха двама пандизчии,като предупреждение,ако не им вдигнат заплатите.Защо тези толумбеци,некъдърни за нищо друго просто не напуснат,ами страхуват боко със стачки и той щедро раздава народни пари.

За какво се харчат милиони за затвори, след като очевидно от тях няма файда...

Увеличиха им заплатите и резултатът е налице. Нож и пистолет с патрони, остава да вкарат и гаубица. А КОЙ ще носи отговорност, ако избягалите мискини отрепат още някой?

Журналисти неграмотни! Пише се лаВка, а не лаФКа.

Че откъде да знаят, на повечето лавки вече пише Lafka (някои им викат Лапка - оттам лапаше Пеевски).

Израза "Избягал от затвора" да се замени с "Напуснал затвора". По близо е до истината.

"Пенсиониран подполковник от МВР".

Надзирателите да бъдат преназначени като чистачки.

Изглежда доста по-интелигентна от министъра на правосъдието ...

... по-секси - със сигурност...

може и да е. в софия трудно се намира работа на неjната възраст. наваличата на млади момичета от прованса е огромна...

Храбрата чистачка :)

ами те май искат да я номинират за "мъж на годината"... :)

Границата между храбростта и глупостта често е невидима. Според мен тази чистачка курбан да дава на този ден, че не са я застреляли !!! И по принцип за един мъж е по-трудно да застреля жена (освен собствената) !

"лаФка"? Какво е това? Или станахте филиал на Пеевски?

Респект за дамата! А кога ще проговори началникът, одобрил щат за чистачка, при толкова много затворници без работа?

И какво да каже шефчето - нейната позиция се оказва, че е единствената, от която има някаква реална полза в тази институция, а въпросният началник, барабар с надзирателите може да се хващат за метлите вместо нея

Аре МВР-то ако е пич да направи една игра: дават милка на тези дето ги намерят :)

прав си !30 сребърника вършат много работа у нас ...