Коментари - Затваряме границата със Северна Македония за отпадъци за горене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв контрол по границите,бе Емиле? Защо сте разрешили въобще да вкарват тези боклуци у нас?Провери кой е дал разрешение да се вкарват боклуци.Обзалагам се,че нищо не е направено без знанието на министър председателя на България.

в македония е эабранено да се горят боклуци а вие эащо не эабраните в БЪЛГАРИЯ ДА ВНАСЯТ БОКЛУЦИ НАПЪЛНИХТЕ ГРОБИЩАТА С МЪрТВИ ХОРА ОТРОВЕНИ ОТ МРЪСНИЯ ВЪЭДУХ ГОРЕЙКИ ТЕЭИ БОКЛУЦИ В МАРИЦА ИЭТОК БОБОВ ДОЛ И НАВСЯКЪДЕ ПО СТРАНАТА СПРЕТЕ ДА ТРОВИТЕ ХОРАТ С ТЕЭИ БОКЛУЦИ ОТ ВЪНКА НИЕ МАЛКО ЛИ ИМАМЕТЕЭИ ТЕЦОВЕ ДА СПИРАТ КОИТО НЯМАТ ФИЛТРИ ДА ПРЕЧИСТВАТ ОТРОВИТЕ

И все пак ще разберем ли кой разреши това безобразие? Или само да се досещаме, че е някой, за когото само добро или нищо?

Не само кенефът, но и бунището на Европа, После що е толкова мръсен въздухът ни и защо толкова много хора мрат като мухи?

Тия,същите,дето сега да се разтичали и се правят на герои,всъщност са тези които направиха Родината ни буклучарника на Европа. Няма прошка за това .Да си го знаете.

Няма такава даржава изнася злато без пари внася боклук изнася кадри внася боклук на тва ли му викате пазарна икономика питам се защо Орбан не внася боклук а тиквун паша сигурно е по умен може би хаха

"Ще оставим Кулата за всеки случай,... ЗА ДА НЕ ПРЕЧИМ НА СВЕТОВНАТА ТЪРГОВИЯ" Откъде изравят министрите?!

Той е храненик на ВЗ от Правец

Скапанаците създават проблемите и после се правят на герои,че щели да ги оправят

И от там ли влачихте боклуци? А от Африка?

Нишите боклуци, които ни тровят всеки ден какво ще ги правим. Става на въпрос за ония 240 броя в т.нар. Парламент и т.нар управляващи, управлявани от Пунта Мара от един Зайчарник в Банкя?

Еми докато си пишем по клавиатурките нищо няма да стане и ще си правят квото си искат бунт трябва бунт не писане

Значи тецовете на доган и ковачки горят незаконно боклука на Европа, а данчето фандъкова ни рекламира зелени билетчета. Шоу за глупаци.

Тая още ли не е в Сливенския,поради липса на доказателства

Затворете Бойко бе !

Македония не е бедна като България да внася боклука на Африка и Европа. За още 10 години горене на боклук ще станем пустиня ,всичко ще е отровено -въздух, почва,вода, хора, растения, животни.

Македонците,като по умни от нас са ЗАБРАНИЛИ ВНОСА.А ТИЯ ИЗРОДИ НИ ТРОВЯТ И С ЧУЖДИЯТ БОКЛУК.ПОЛИТТРУПОВЕ СТЕ,ЗА БОКЛУКА Е НЕПРОСТИМО,А И С ЕВРОТО НИ ЗАРОБВАТ,ПОТЪНАХМЕ С ЧУЖДИ БОКЛУЦИ