Коментари - Засякоха активност в социалните профили на издирваната Ивана, установяват тя ли е влизала | Днес.dir.bg

Коментари - Засякоха активност в социалните профили на издирваната Ивана, установяват тя ли е влизала | Днес.dir.bg

Коментари

Ивана ще я намерят пона@бана

ебаси издирването в социалните мрежи...

Много късно ги пишете тези неща, още вчера се знаеше. Намерете нещо по-актуално, нали сте журналисти или пишете само това, което ви диктуват?!

Това би било най-добрият вариант, ала едва ли това ще е изходът в случая.

"Мокреше си косата...",каква е вината!?

То самичко ще се прибере бе, оставете го няколко дни да тепа катеричока на спокойствие...

Оправданието им е изсмукано от пръстите. Пълен потрес беше обяснението на училищния персонал, три дни мислиха какво да обяснят и се насраха. Но хората не са толкова прости. Никой агресор не бяга от тормоза, който уж причинява. Никой! Само жертвите бягат.

Щом полицията не се справя до тук, значи случая е много по-заплетен, отколкото излиза.

Откачената путка е решила да се изебева от някъде с цела България да стане известна. На такива трябва да им трескат по една година обществено полезен труд да им дойде акъла. Демокрация =изкривена цивилизация. Докато не докажеш че си стойностен човек, няма демокрация. Демокрацията да започва от 30 години нагоре.

"пишете само това, което ви диктуват" Това е правилният отговор.

И се прави на интересна. Колко ресурс (и пари) са впрегнати да я търсят. Ех как липсват шамарите от едно време !

Случаят, както всички подобни с тийнове на тая възраст са едно и същи - правим се на интересни.

Ако ти си агресора и аз дойда с няколко батковци да ти правим главата крива - ще си чупиш краката да бягаш !

Грозноватичка е за тая работа.

Учителката не е пъдар.По време на учебния час, когато е избяла по средата на часа/по думите на учуителката/ в класа е имало поне още 20-тина ученика. Учителката какво да направи? Да ги зареже и да хукне да я гони ли? Ами ако беше успяла да я върне насила...щеше да се оплаче , че е проявено насилие. Това момиче е на 17 години не е дете в първи клас. Млдежите са там за да учат , колкото и странно да Ви струва има деца, които наистина са там за да учат. Длъжни ли са да я търпят. ? Майката е викана многократно. Тя какво е предприела.?

Ехе, къде отиде! Ако зависи от келеш като теб не трябва да дишаме. Така ли третираш децата си?

Момичето явно се е пообъркала психически, вината е основно на родителите й, че очевидно не са взели мерки, и в същото време и на учителския колектив, които дружно са си затраяли, докато изтрещи тотално. В такъв случай би следвало да носят отговорност, че не са сезирали социалните служби. Резултатът - спасението на давещите се е дело на самите давещи се, и цяла Дупница се юрва да върши работата на родители и учители...

Не се хващайте за една реплика. Мокрене на коса... добре. А пиенето на енергийни напитки, които при нея са отключвюали негативни реакции в училище, и по време на час включително. Другите ученици длъжни ли са да я търпят?

Това момиче се крие при някой и си играе на котка и мишка. Прави го с цел забавление! Оставете я и сама ще се появи като й стане скучно.

Там много не ги избират, и сестри Белнейски не бяха хубавици. Дапочиват в мир!

Телефонът и е в полицията. Ако те не са действали от профила и, значи някой друг влиза. Ако някой друг влиза се вижда много лесно от къде влиза, какво айпи и може да се локализира за минути. Чудя се полицията какво още се бави. Явно чакат доброволците да свършат всичко.

По време на час отговорността е на учителя, учителя може да сигнализира охраната, охраната има пълното законово право да я спре до изясняване на обстоятелствата. И да, това, че учителя не му се занимава е една от причините поради които се е случило това. Проблема с това момиче не е от вчера или оня ден, преди много време е трябвало да сезират съответните органи и да се е приключило всичко.

Само че собствениците на социалните мрежи трябва да предоставят тази информация. Без тях полицаите са безсилни да свършат каквото и да било. Най-малкото понеже и фб и инста търкат всичките метаданни и обработват снимките, няма да извадиш от тях каквото и да било като информация. А докато фб ти предоставят данни за това от къде се е логнала в акаунта си тя ще е вече майка на три деца.

Да, бе, пуснаха Ви клипчета когато трябва и веднага сменихте посоката на мислене. Колко удобно :) Просто племе лесно се манипулира, дори не вниквате.

Говорим за училище през учебно време, там бабаити никой няма да пусне. Коментираме точно тази ситуация (място, време, участници), а не някакви други хипотетични варианти.

Тя си е била с проблеми още от преди. А от училището лъжат, че не са знаели.

Някакъв ЛГБТ джендър с "прогресивни" идеи ?

Така съм ги третирал отдавна и сега ти е бедна фантазията колко са успешни. А келеш ще викаш на майка си и баща си затова че не са те възпитали. Мога да те завра за това на маймунката в гъза , но си ми доста под нивото да се занимавам със свободно дишащи утрепки.

Класната се разплакала, ами как няма като ситуацията смърди от всяъкде. Кой носи юридическа отговорност за децаа , докато са на училище и защо е оставена да "си тръгне". И да, не била тормозена, аре стига бе, и ние сме ходили на училище - 17 годишните пубери особено кифлетата, са толкова милички, добрички, емпатични и отворени към по-различните и смотаните момичета, че в клас е като източно филосовски лагер за себеусъвършенстване...

Това, че казват, че е пиела енергийни напитки безразборно, не означава, че е вярно. Цялото им изявление беше за чистене на имидж, грам рационална мисъл не вложиха, за емпатия съвсем. Треперят си за службиците, а едно дете го няма. Само върху това се иска да се помисли и човек разбира колко са жалки. Срамота!

Тва диване се крие при някого и прави всички на луди калинки. Като знаят, че не я слуша главата - що и дават да се налива с енергийни напитки.. Баща и вместо да циври по телевизията да беше я ступвал от време на време, та да знае лиглата къде и е мястото и че не може да вдига на крак целия град заради капризите си. Как пък вкъщи не забелязаха промяната в собственото си дете - от свита и притеснителна - станала нагла, цинична, арогантна, непослушна... има мъж замесен тук..

Същото можеше да направи и майката-да изска специално внимание от охраната на училището, чрез директора разбира се. Мога само да предполагам учителката има ли връзка с охраната от класната стая, освен мобилен номер евентуално. Не зная имат ли някакво устройство за директна връзка. Но като е тръгнала да бяга, е въпрос на минута или по-малко да излезе от сградата, ззависи на кой етаж са били занятията. Просто се опитвам да си представя ситуацията. Доколкото си спомням учителката беше казала, че като е напускала класа по време на час е влизала в други класове досега. Случвало се е много пъти, но не е напускала сградата. Може би и не са очаквали сега да стане точно това.

Е какви мерки да вземат - водена е и на психлог и психиатър. Но за деца в такава възраст особено с проблеми трябва да се осигури и спокойна , защитеа среда освен в къщи ,и в училище. А съученичките й казват ,че е била редовно тормозена, даже други момичеа са я били приклещили и са й били остригали косата. Къде са дремали училищен психолог, директор, класн ри положение , че са били наясно. Какво да направят родителите да я спрат от училище ли?

Можеш да си ядеш сополите. Като ти чета изостаналите мисли ми става ясно,че си баш като ония с татусите на Левски, които се бият в косматите си гърди. Това,че си излюпил няколко деца и сам си поставяш положителни оценки доказва нищо не доказва.

Училището си има своите грехове, и все пак, е участник в цялата верига от събития. Конфликтът се е случил в училище, Ивана не е планирала да бяга иначе. Тук се е задействала цялата верига от следващите събития. Ивана е казала, на учителката, че "мама после дойде да вземе раницата и телефона" (това по думите на самата майка). От което следва да се заключи, че момичето си е тръгнало от училището. Голям човек не можеш да го спреш и да го вържеш, но можеш да информираш охрана, родител. Поне това са направили. Съдържанието на този разговор е от съществено значение. А дали майката е отишла в училище да вземе нещата, вече не ни е известно. Предвид, че са я викали често в училище, сигурно ѝ е било писнало и по-вероятно е да не е отишла веднага. Това е съществения момент, какво решение и на базата на каква фактология майката е взела решение да подава сигнал чак след няколко часа. Пропуснатите часове са от изключителна важност. Дали е умишлено или не, само тя си знае.

Много психолози и всичколози се изредиха да си изкажат анализите върху бедното момиче, но когато в действителност са необходими никакви ги няма.

Най - вероятно майката е намекнала в училище, че ще я премести другаде и но тези са се стреснали, че ще им отиде бройката в делегирания бюджет и са я понатиснали да остане. За пари всичко са готови, но да се свърши реално работа - кръгла нула. В училище всичко се знае, но се неглижира - я мине номера, я не мине, важното е парите да се приберат. Тук обаче не мина и чобрата трябва да се сърба.

Абе, много филосоВВВстваш, ама нямаш представа, че учителите са тотално лишени от права! Нито могат да изгонят, нито да задържат умишлено ученик. А за такива "специални" трябва да има отделни училища, адски сбъркаха, че ги смесиха с нормалните деца. Именно те са истинските тормозени, такива "сопчета" редовно провалят учебния процес и ощетяват съучениците си. И после защо родителите дават луди пари за частни уроци - защото се налага, след като половината час отива да се усмирява някое такова... хайде да не нарушавам политкоректния тон, наричайки го с истинското му име.

Крайно време е да почнат масова проверка на сутеньорите и "работещите момичета" от Кюстендил до Петрич. С такава готовност и нетърпение да тръгне от училище -явно се касае до "любимия" мъж свежата плът си е свежа плът, а и който си плаща не се интересува от умственият интелект на .... Все пак разликата от Мара Шепова е огромна

Преди имаше помощни училища точно за такива ученици. Защо ги закриха?

Много странна работа ! Класната се е обадила на майката в 12 ч. на обед, казала е че момичето си е оставило телефона и вещите в училище и е избягала . Аз в така ва ситуация бих се паникьосла и веднага ще отида в полицията, още повече, като знам че дъщеря ми е с проблемно поведение , за което многократно съм уведомявана и е водена на психиатър и психолог. Вмвсто това ... се чака до 22 ч. ! Извинявм се , но това ми прилича на исценировка за наказание на училището. Всъщност : дано да съм права и всичко да е наред с момичето.

Не е за първи път нито в България нито някъде в чужбина. Не се знае и родителите на детето какви са реално.

и той се разплита като цяло, но във всички случаи без изходна информация от соц. мрежа не можеш направиш нищо.

Точно заради това, учителя трябва да е сезирал органите. Когато майката не прави нищо, учителя си има инструкция, очаква, не очаква, няма значение. По принцип ако прочетеш наредбите на МОН, охраната не трябва да пуска децата по време на час да излизат от училището. Просто сме в България и на първо място е "какво пък толкова ще се случи". Но е факт, че по време на час, за всички деца отговаря учителя. Просто за да не "развалят" живота на детето, всички са си затваряли очите, оставало е още малко да завърши и да забравят за нея, уви обаче е станал проблем сега и ще го помнят дълго, защото ако тази я намерят без пулс, проблемите и на учителя и на директора тепърва ще започнат. Могли са да направят много работи, факт е, че не са, майката е сигурна, че детето й е нормално и няма проблем, просто защото му е майка. Те кат ги изнасилват по селата родителите крият всичко, да не се чува, че срамно, тук говорим за психични отклонения, как ще си признае майката, няма шанс. Резултата е това което имаме. В крайна сметка дано я намерят жива и да си отиде в специализирано учреждение.

Да не би промяната на поведението да съвпада със започването да взима хапчета?

Дано я намерят жива, да работи с нея психотерапевт, да превъзмогне травмите от родители и околна среда и да живее уверена в собствените си сили.

Индобългарин ще е замесен тука ...

психическите заболявания са наследствени, вероятно някой в семейството има подобно или същото отклонение. Ако е на хапчета, без тях дълго няма да я бъде. Ако е жива, то ще е изключително психотична. И понеже не дават повече информация, можем само да спекулираме.

„Мокреше си косата". ??? Това провинение ли е ? Дано да се намери момичето. Дано да се е скрило някъде, отчаяно но живо и здраво.

Отдавна няма Явно такова си завършил навремето аркадаш

Коментари - Засякоха активност в социалните профили на издирваната Ивана, установяват тя ли е влизала | Днес.dir.bg

Коментари - Засякоха активност в социалните профили на издирваната Ивана, установяват тя ли е влизала | Днес.dir.bg

Коментари

Ивана ще я намерят пона@бана

ебаси издирването в социалните мрежи...

Много късно ги пишете тези неща, още вчера се знаеше. Намерете нещо по-актуално, нали сте журналисти или пишете само това, което ви диктуват?!

Това би било най-добрият вариант, ала едва ли това ще е изходът в случая.

"Мокреше си косата...",каква е вината!?

То самичко ще се прибере бе, оставете го няколко дни да тепа катеричока на спокойствие...

Оправданието им е изсмукано от пръстите. Пълен потрес беше обяснението на училищния персонал, три дни мислиха какво да обяснят и се насраха. Но хората не са толкова прости. Никой агресор не бяга от тормоза, който уж причинява. Никой! Само жертвите бягат.

Щом полицията не се справя до тук, значи случая е много по-заплетен, отколкото излиза.

Откачената путка е решила да се изебева от някъде с цела България да стане известна. На такива трябва да им трескат по една година обществено полезен труд да им дойде акъла. Демокрация =изкривена цивилизация. Докато не докажеш че си стойностен човек, няма демокрация. Демокрацията да започва от 30 години нагоре.

"пишете само това, което ви диктуват" Това е правилният отговор.

И се прави на интересна. Колко ресурс (и пари) са впрегнати да я търсят. Ех как липсват шамарите от едно време !

Случаят, както всички подобни с тийнове на тая възраст са едно и същи - правим се на интересни.

Ако ти си агресора и аз дойда с няколко батковци да ти правим главата крива - ще си чупиш краката да бягаш !

Грозноватичка е за тая работа.

Учителката не е пъдар.По време на учебния час, когато е избяла по средата на часа/по думите на учуителката/ в класа е имало поне още 20-тина ученика. Учителката какво да направи? Да ги зареже и да хукне да я гони ли? Ами ако беше успяла да я върне насила...щеше да се оплаче , че е проявено насилие. Това момиче е на 17 години не е дете в първи клас. Млдежите са там за да учат , колкото и странно да Ви струва има деца, които наистина са там за да учат. Длъжни ли са да я търпят. ? Майката е викана многократно. Тя какво е предприела.?

Ехе, къде отиде! Ако зависи от келеш като теб не трябва да дишаме. Така ли третираш децата си?

Момичето явно се е пообъркала психически, вината е основно на родителите й, че очевидно не са взели мерки, и в същото време и на учителския колектив, които дружно са си затраяли, докато изтрещи тотално. В такъв случай би следвало да носят отговорност, че не са сезирали социалните служби. Резултатът - спасението на давещите се е дело на самите давещи се, и цяла Дупница се юрва да върши работата на родители и учители...

Не се хващайте за една реплика. Мокрене на коса... добре. А пиенето на енергийни напитки, които при нея са отключвюали негативни реакции в училище, и по време на час включително. Другите ученици длъжни ли са да я търпят?

Това момиче се крие при някой и си играе на котка и мишка. Прави го с цел забавление! Оставете я и сама ще се появи като й стане скучно.

Там много не ги избират, и сестри Белнейски не бяха хубавици. Дапочиват в мир!

Телефонът и е в полицията. Ако те не са действали от профила и, значи някой друг влиза. Ако някой друг влиза се вижда много лесно от къде влиза, какво айпи и може да се локализира за минути. Чудя се полицията какво още се бави. Явно чакат доброволците да свършат всичко.

По време на час отговорността е на учителя, учителя може да сигнализира охраната, охраната има пълното законово право да я спре до изясняване на обстоятелствата. И да, това, че учителя не му се занимава е една от причините поради които се е случило това. Проблема с това момиче не е от вчера или оня ден, преди много време е трябвало да сезират съответните органи и да се е приключило всичко.

Само че собствениците на социалните мрежи трябва да предоставят тази информация. Без тях полицаите са безсилни да свършат каквото и да било. Най-малкото понеже и фб и инста търкат всичките метаданни и обработват снимките, няма да извадиш от тях каквото и да било като информация. А докато фб ти предоставят данни за това от къде се е логнала в акаунта си тя ще е вече майка на три деца.

Да, бе, пуснаха Ви клипчета когато трябва и веднага сменихте посоката на мислене. Колко удобно :) Просто племе лесно се манипулира, дори не вниквате.

Говорим за училище през учебно време, там бабаити никой няма да пусне. Коментираме точно тази ситуация (място, време, участници), а не някакви други хипотетични варианти.

Тя си е била с проблеми още от преди. А от училището лъжат, че не са знаели.

Някакъв ЛГБТ джендър с "прогресивни" идеи ?

Така съм ги третирал отдавна и сега ти е бедна фантазията колко са успешни. А келеш ще викаш на майка си и баща си затова че не са те възпитали. Мога да те завра за това на маймунката в гъза , но си ми доста под нивото да се занимавам със свободно дишащи утрепки.

Класната се разплакала, ами как няма като ситуацията смърди от всяъкде. Кой носи юридическа отговорност за децаа , докато са на училище и защо е оставена да "си тръгне". И да, не била тормозена, аре стига бе, и ние сме ходили на училище - 17 годишните пубери особено кифлетата, са толкова милички, добрички, емпатични и отворени към по-различните и смотаните момичета, че в клас е като източно филосовски лагер за себеусъвършенстване...

Това, че казват, че е пиела енергийни напитки безразборно, не означава, че е вярно. Цялото им изявление беше за чистене на имидж, грам рационална мисъл не вложиха, за емпатия съвсем. Треперят си за службиците, а едно дете го няма. Само върху това се иска да се помисли и човек разбира колко са жалки. Срамота!

Тва диване се крие при някого и прави всички на луди калинки. Като знаят, че не я слуша главата - що и дават да се налива с енергийни напитки.. Баща и вместо да циври по телевизията да беше я ступвал от време на време, та да знае лиглата къде и е мястото и че не може да вдига на крак целия град заради капризите си. Как пък вкъщи не забелязаха промяната в собственото си дете - от свита и притеснителна - станала нагла, цинична, арогантна, непослушна... има мъж замесен тук..

Същото можеше да направи и майката-да изска специално внимание от охраната на училището, чрез директора разбира се. Мога само да предполагам учителката има ли връзка с охраната от класната стая, освен мобилен номер евентуално. Не зная имат ли някакво устройство за директна връзка. Но като е тръгнала да бяга, е въпрос на минута или по-малко да излезе от сградата, ззависи на кой етаж са били занятията. Просто се опитвам да си представя ситуацията. Доколкото си спомням учителката беше казала, че като е напускала класа по време на час е влизала в други класове досега. Случвало се е много пъти, но не е напускала сградата. Може би и не са очаквали сега да стане точно това.

Е какви мерки да вземат - водена е и на психлог и психиатър. Но за деца в такава възраст особено с проблеми трябва да се осигури и спокойна , защитеа среда освен в къщи ,и в училище. А съученичките й казват ,че е била редовно тормозена, даже други момичеа са я били приклещили и са й били остригали косата. Къде са дремали училищен психолог, директор, класн ри положение , че са били наясно. Какво да направят родителите да я спрат от училище ли?

Можеш да си ядеш сополите. Като ти чета изостаналите мисли ми става ясно,че си баш като ония с татусите на Левски, които се бият в косматите си гърди. Това,че си излюпил няколко деца и сам си поставяш положителни оценки доказва нищо не доказва.

Училището си има своите грехове, и все пак, е участник в цялата верига от събития. Конфликтът се е случил в училище, Ивана не е планирала да бяга иначе. Тук се е задействала цялата верига от следващите събития. Ивана е казала, на учителката, че "мама после дойде да вземе раницата и телефона" (това по думите на самата майка). От което следва да се заключи, че момичето си е тръгнало от училището. Голям човек не можеш да го спреш и да го вържеш, но можеш да информираш охрана, родител. Поне това са направили. Съдържанието на този разговор е от съществено значение. А дали майката е отишла в училище да вземе нещата, вече не ни е известно. Предвид, че са я викали често в училище, сигурно ѝ е било писнало и по-вероятно е да не е отишла веднага. Това е съществения момент, какво решение и на базата на каква фактология майката е взела решение да подава сигнал чак след няколко часа. Пропуснатите часове са от изключителна важност. Дали е умишлено или не, само тя си знае.

Много психолози и всичколози се изредиха да си изкажат анализите върху бедното момиче, но когато в действителност са необходими никакви ги няма.

Най - вероятно майката е намекнала в училище, че ще я премести другаде и но тези са се стреснали, че ще им отиде бройката в делегирания бюджет и са я понатиснали да остане. За пари всичко са готови, но да се свърши реално работа - кръгла нула. В училище всичко се знае, но се неглижира - я мине номера, я не мине, важното е парите да се приберат. Тук обаче не мина и чобрата трябва да се сърба.

Абе, много филосоВВВстваш, ама нямаш представа, че учителите са тотално лишени от права! Нито могат да изгонят, нито да задържат умишлено ученик. А за такива "специални" трябва да има отделни училища, адски сбъркаха, че ги смесиха с нормалните деца. Именно те са истинските тормозени, такива "сопчета" редовно провалят учебния процес и ощетяват съучениците си. И после защо родителите дават луди пари за частни уроци - защото се налага, след като половината час отива да се усмирява някое такова... хайде да не нарушавам политкоректния тон, наричайки го с истинското му име.

Крайно време е да почнат масова проверка на сутеньорите и "работещите момичета" от Кюстендил до Петрич. С такава готовност и нетърпение да тръгне от училище -явно се касае до "любимия" мъж свежата плът си е свежа плът, а и който си плаща не се интересува от умственият интелект на .... Все пак разликата от Мара Шепова е огромна

Преди имаше помощни училища точно за такива ученици. Защо ги закриха?

Много странна работа ! Класната се е обадила на майката в 12 ч. на обед, казала е че момичето си е оставило телефона и вещите в училище и е избягала . Аз в така ва ситуация бих се паникьосла и веднага ще отида в полицията, още повече, като знам че дъщеря ми е с проблемно поведение , за което многократно съм уведомявана и е водена на психиатър и психолог. Вмвсто това ... се чака до 22 ч. ! Извинявм се , но това ми прилича на исценировка за наказание на училището. Всъщност : дано да съм права и всичко да е наред с момичето.

Не е за първи път нито в България нито някъде в чужбина. Не се знае и родителите на детето какви са реално.

и той се разплита като цяло, но във всички случаи без изходна информация от соц. мрежа не можеш направиш нищо.

Точно заради това, учителя трябва да е сезирал органите. Когато майката не прави нищо, учителя си има инструкция, очаква, не очаква, няма значение. По принцип ако прочетеш наредбите на МОН, охраната не трябва да пуска децата по време на час да излизат от училището. Просто сме в България и на първо място е "какво пък толкова ще се случи". Но е факт, че по време на час, за всички деца отговаря учителя. Просто за да не "развалят" живота на детето, всички са си затваряли очите, оставало е още малко да завърши и да забравят за нея, уви обаче е станал проблем сега и ще го помнят дълго, защото ако тази я намерят без пулс, проблемите и на учителя и на директора тепърва ще започнат. Могли са да направят много работи, факт е, че не са, майката е сигурна, че детето й е нормално и няма проблем, просто защото му е майка. Те кат ги изнасилват по селата родителите крият всичко, да не се чува, че срамно, тук говорим за психични отклонения, как ще си признае майката, няма шанс. Резултата е това което имаме. В крайна сметка дано я намерят жива и да си отиде в специализирано учреждение.

Да не би промяната на поведението да съвпада със започването да взима хапчета?

Дано я намерят жива, да работи с нея психотерапевт, да превъзмогне травмите от родители и околна среда и да живее уверена в собствените си сили.

Индобългарин ще е замесен тука ...

психическите заболявания са наследствени, вероятно някой в семейството има подобно или същото отклонение. Ако е на хапчета, без тях дълго няма да я бъде. Ако е жива, то ще е изключително психотична. И понеже не дават повече информация, можем само да спекулираме.

„Мокреше си косата". ??? Това провинение ли е ? Дано да се намери момичето. Дано да се е скрило някъде, отчаяно но живо и здраво.

Отдавна няма Явно такова си завършил навремето аркадаш