17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай бабо да не тръгнат бежанци , щото тогава ще се покриеш и ни дума, ни вопъл , ни стон.

Импексова и силния вятър умора нямат

Боце , Кво стана с 3 те реда непреодолима ограда ( по скъпа на километър и от Лондонското метро ) и 100 те хиляди охранени полицаи жандармеристи ? А ?

Двама мутирали комунисте си мерят ония работи.Смях в ,,дуржавата"

???

Застрашени сме от глуростите на Борисов и неадекватните МУ реакции!

Браво на г-н Борисов. 1000 да е жив и здрав и да управлява така България.

Противник съм на ГЕРБ и не вярвам на Борисов, но Нинова омаловажава проблема. Вместо да изнесе факти за опасноста от нашествениците, за недостатъчно твърдата позиция на правителството по отношение на мигрантите, тя твърди, че не сме застрашени. Сега под формата на борба с расизма мутантите ще преследват противниците си, а тя нищо не казва за това.

Тия двамцата са като Ези и Тура!...

Не подкрепи никого в това допитване. Щото и двамата са прави. 1. Думите на Ердоган, че ще натири 3.5 милона сирийци към Европа са празни приказки: - няма толкова сирийци в Турция - цифрите се надуват за да получава пари от ЕС, ООН и др. - сирийците в Турция реално са пръснати - в лагерите има около 200 -250 000 - другите няма как да ги натири, а ако са искали - отдавна да са тръгнали - сирийците му трябват за да ги засели в т.нар. свободна зона по границата за да изорила Турция от кюрдите - ако все пак го направи, само след 2-3 месеца твъди икономически санкции и ще си отиде от власт 2. Задават се нови миграциони вълни - от Пакистан, Индия, Бангладеш и доста повече - от Афганистан.

Бойко не го играе "спасителя"!!! Той е самия спасител!!! Нинова кого е спасила..ха.ха.ха

Въпреки, че не гласувам в България от 32 години, следя предизборната кампания и виждам, че никоя партия няма представа и някакви идеи за бъдещето. Без да взимам страна: Сегашните власти се уповават на уж постигнати успехи, а Корнелия се занимава единствено с това да критикува Бойко. Да игнорираш опасността над три милиона мигранти да ти застанат на границата и да нямаш средства да ги спреш означава да игнорираш реалността... А кой иска да има правителство, което игнорира реалността...

Политическият им некролог вече е написан и те сами трябва да скочат, преда да бъдат избутани.

Мигрантска вълна може да има само в главата на боко защото нищо не зависи от него... До сега непрестанно се залавят из пътищата емигранти които според боко '' не са успели да минат границата''????? Освен това поредното му изхвърляне как ''щял да каже'' в Брюксел поражда само смях защото отдавна се знае че никой не му базари ''мнението'' за нищо там а само го подкрепят за да гласува това що му разпоредят.

Оръжията са били измислени от човечеството освен за лов, така също и за отбрана на дадена територия от некакени нашественици. Повечето животни също си пазят маркираните си територии и гонят другите. Хубаво или лошо, хуманно или нехуманно, това е нормално в природата. Естествено е. Помислете какви трилиони се харчат за отбрана от всички страни по света. Границите са за това, за да бъдат пазени земите от нежелани навлеци. Пускането на бежанци е равносилно на ако те с оръжие превземаха тези територии и се настаняват да живеят както те си знаят, както на тях им е удобно. Все едно широко да отворите вратата на дома си, гостоприемно към всеки който желае да се възползва. Така обаче рискувате една сутрин да откриете опърпан клошар седнал на креслото ви в хола, разковал летви от паркета, натрупал ги на купчинка и се кани да си стъкне огън за да се постопли. Ей за такива случаи са изобретени оръжията. Няма нужда да се стреля в бежанците. Откоси над главите и пред краката им. Не вярвам това да не ги спре. И Нинова е права - Баце пак сценки разиграва.

Вече има увеличение на мигрантския поток, но от Гърция, за разлика от македонците които ги връщат обратно, ние ги приемаме.

Щом си ги приемаме не е увеличен поток а само изпълнение на еврогейските разпоредби:((((((