Руски застраховател съкращава офисите си

Най-голямата руска застрахователна компания "Росгосстрах" обявио ,че започва съкращения на действащите си офиси.

Обратно в новината

Коментари - Руски застраховател съкращава офисите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне научихме къде са били застраховани избитите в Сирия воиничета.

Няма как да бъдат закрити 300 от общо 250 офиса ??????????

Голямата математика: 300 от 250 офиса. Да не би да имало едни имагинерни 50 офиса. "Българският журналист е шамар в лицето на новинарската професия." -- българска народна поговорка.

"ще бъдат закрити около 300 от общо 250 офиса на компанията." чете ли някой какви глупости пишете бе!? Не ми е ясно как ще закриеш повече офиси отколкото имаш?

В края на 80-те и началото на 90-те години Русия бе на ръба на истинския глад, причинена от абсурдната икономическа политика на руските (съветските) власти. Западът дойде в помощ на Русия. На нея бе предоставена хуманитарна помощ главно за храна. Само през 1991 г. бяха доставени безплатно 241 хил. Тона храна. Вестник Известия 1990 г. Освен това са отпуснати преференциални заеми за закупуване на зърно от Съединените щати под пазарни цени. Голяма помощ бе предоставена на Русия от Германия. В цяла Европа неправителствени организации събираха колети за гладна и бедна Русия. Сега всичко отново се повтаря, благодарение на бездарното ботоксово джудже путлер...

И каква е връзката с написаното ти за най- големия производител на зърно в света със статията?

Щом в масква закриват половината от офисите си , то ватенките тотално са обеднели. Трябва да съберем стотинки за всички русофилски тролове , платени подлоги тук и да ги пратим с еднопосочен билет в ватното алкохолизирано блато.... Физическото оцеляване като начин на живот в Русия Физическото оцеляване стана начин на живот за милиони хора в Русия, написа руският вестник "Независимая газета". Над една трета от жителите на страната признаха, че не са потребители, коментира руският ежедневник проучване на холдинга "Ромир". 36 на сто от участниците заявяват, че от половин година не са правили "никакви големи покупки" - обувки и дрехи, битова техника, жилища и коли. Щом за пияните ватенки купуването на обувки е голяма инвестиция... Мале, мале... В России одна беда - народ тупой.

Нарича се оптимизация, защото вече повечето застраховки се правят онлайн!

Голям страх,голямо нещо!Щом е росгос/руско държавно/,това е еманация на корупция,кражби и беззаконие в служба на близкото обкръжение на ВОЖДА!

Браво, най-голямата компания а с 300 офиса и ще закрие 250. "Журналиста" де то го е писал им мозък на пиле :).

Ще закрие 300 офиса от 250 в момента.

голям праз

Това за тях(Дир-а) си е "НОРМАЛНОТО" !!!

"ще бъдат закрити около 300 от общо 250 офиса на компанията" Брей бе антируската пропаганда ПРЕизпълни ПЕТИЛЕТКАТА! Ама това го можем само ние !!!

Ще останат с -50 офиса, все е нещо.

Дир-а в последно време с пропагандата, хич не се шегува, пропагандира наистина яко. Сигурно на автора на статията бонуси са му обещали и се е превъзбудил малко.

Не се прави, че не разбираш грешката. Това е положението, остават с 50. Около 70 % надолу, а?

Решено е офисите да бъдат съкратени, но все още не е намерно решение къде да отидат бойните глави от закритите секретни офиси.

Рос го е сстрах-ебати името че вис-2 -даже не се пишеха бггострах....

Рос гос страх- Това е съкращение, както при нас беше ДЗИ

тва са едни от хилядите сакращенiя в руссия напоsледак .какво ни чака с преизбирането на путин нови санкции нови сакрачтенiя 3 пати гласувах за него не знам тва не е живот тука

сакрачтен"i"я ??? Ти май си от Укра"i"на а не от Русия човеченце.. Айде смех сега

Точно така е. съвършено прав си, тези съкращения на 300 офиса ще оставят само 50, с които ще правят бизнеса по-добре. Обаче те няма да се задоволят с това и да спрат дотам, ще продължат оптимизацията и ще затворят след това от 50-те останали офиса още 45, като с останалите 5 ще вършат още по-голяма работа. А накрая ще затворят и тях, всичките и хептем ще се оптимизират!

...ще бъдат закрити около 300 от общо 250 офиса на компанията.... Редакторът ни съобщава, че са тръгнали да закриват и офисите на конкуренцията!

Нали е взел хонорара. Пък дали това е част от фалшивите новини или следствие от фалшивите дипломи е все едно.

Царе са на съкращенията! Страх да те хване...

"ще бъдат закрити около 300 от общо 250 " Бухаха и кой журналист преписва грешно цифрите?

Малее глад. След санкциите нямат пари за хляб, какво ли пък остава за застраховки.

Щерка, за себе си ли говориш. То вярно,че в този студ бизнеса на околовръстното не върви, ама не се отчайвай идва пролет.

Спокойно, ние засега няма да фалираме, нито ще затваряме офиси. Даже ще увеличим производството и ще го разнообразим с туршия от ядлив райграс.

Жалко, че Moodis не са се съобразили с мнението ти за глада в Русия като вчера са вдигнали рейтинга и на ниво по-високо от българския.

А ако беше новина за съкращения в някоя голяма американска или европейска застрахователна компания, какви дитирамби за фалиращите и умиращите ФАЩ и Гейропа щяха да леят нашите приятелки от Савушкина 55... Сега се спотайват.

Това е защото тогава когато в условията на санкции всичко се оптимизира!И сега Русгостстрах ще прави бизнеса си много по добре със 50 офиса(чи колкуй тя Русия)от колкото със 300 офиса по цялата страна! Още едно доказателство,че навярно санкциите и изключителната компетентностна руското правителство подпомагат бизнеса да се оптимизира.Закривайки работни места!

с липсата на новини за Путята от 5 дни насам? Взехме да се притесняваме, зер ко шъ праи прогресивното човечество без него?

Във фалиралата държава-кочина Русия, , всеки се спасява през глава ! Милиционерът Путин и кремълските бандити ще бягат, кой , когато свари .....

И какво общо има това с България !? Да не би собственика на ДИР би джи да е застрахован там !? Или подопечните му тролове !? И какво толкова е станало че трябва да го научаваме !? То и руснаците ползват интернет (колкото да не му се иска на Путя) и си правят застраховки онлайн !

Е и ? Освен магическата думичка за слабоумни тролове Русия, не виждам смисъл от тези няколко думи, подредени в нещо като изречения, подредени в нещо като текст!

Според хора от системата, ще бъдат закрити около 300 от общо 250 офиса на компанията. Ако закрият 300 офиса от 250,то тогава компанията ще остане с минус 50 офиса.

нещата отиват ако не към минус, то към пълно зануляване на компанията. Иначе сигурно е техническа грешка при писането това с 300 и 250. 50% съкращения само в Москва, какво ли ще е по провинцията?

И за застраховане ли нищо не остана ?

От "Росгосстрах" ще стане "Росгосснасрах"

Денег нет но вы держитесь! Дрогаре, оптимизация, а? Като при комунизма - цените не се повишаваха, а се "привеждаха в съответствие с нарасналите потребности на населението". Нещо май, а? Ама иначе санкциите не действат.

Опааа! Сега някой трябва да си погледне дъното на гащите , да не е станал някой фал от радост.

Дъното на гащите на руснаците не е кафяво, а съдрано. Разпрано от алчните клептократи, които управляват Русия.

Днес руснаците се усетили, че са изнесени 35 милиарда долара от страната чрез схемата даване на заеми в чужбина, които не се връщали. После защо минималната заплата е 160 евро :(

са жалки курешки на фона на парите, които ще лъснат следващата седмица в "Кремълския доклад". А после руските тролове или ще се покрият, или ще започнат със заплахи към САЩ и световния империализъм и ще се разнасят Тополи, Сатани, Искандери... Само още малко търпение...

"...ще бъдат закрити 300 от общо 250 офиса..." И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА? Стига с тези тъпи грешки, поне малко уважение към тези, които четат този сайт!

ти сега в руската математика и икономика няма да се бъркаш :)))

Не се знае колко от офисите са секретни и ги няма на картата.

ще оптимизира, ще оптимизира... па после знаем, че ще фалира. Те и големите банки в Русия ги "оптимизираха" 6 месеца :))))