17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоуто на г-н Рашков и г-н Минеков измести шоуто на Мая Манолова"

А сега идва шоуто на Узунов! Филмирано

на подаването на плика, показва че наистина има нещо тейко в едната част ... тая работа е герпо-ченгеджийска уйдурма. афераджийката съвсем оглупе. как да не се сетим за 2-рия запис от спалните на баци...

внимателния поглед показва,че според теб за едни може ,за други не.. не така дрОгарю

Аз пък се сещам за едни други срещи, в едно друго заведение....май Осемте джуджета се казваше....

Заснетият плик в ръцете на президентския секретар е много малко в сравнение с кюлчетата злато и валута в нощното шкафче на Б.Борисов, освен ако не е бил пълен с диаманти

С тази съществена разлика, че Борисов въобще не присъстваше когато операторката знаеше съвсем точно кое 'случайно' шкафче да отвори. Докато Узунов си е съвсем в кадър, че и телефоните ги слага на пет метра разстояние, за да може да си говорят скопойно...Ама поне знае да ги сложи далече...За разлика от някои пишман-конспоиратори, като Христо Иванов, който пък сам си се записваше наживо във Фейсбук, когато щеше да дискутира някои неща с човека на Маджо...Така съм се смял тогава... :)

Искрен Веселинов призова служебния кабинет да заработи, Все пак му остават 30 тина дни само

Ние в ГРЕБ така работим, затова и такива изводи си правим. Накрая парите отиват при баце

Големо разкритие ей.Направо да се шашне човек.Ами като се слуша безогледно нормално е човек да взема мерки.Опитват се да се измъкнат от ситуацията гробарите,ама не им се получава.Вожда им е от прост най-прост.

Браво на ДИР, че не замазват темата! Повечето медии услужливо мълачаат... е, за това сме на 112-то място по свобода на словото, защото медиите изпълняват поръчки и са пряко зависими от политиката. Ако някой от ГЕРБ беше прибрал плик, леле, мале... щеше до вселенският патриарх да се ходи, ама нали е човек на Хвърчилатият Фатмак - тишина и мазни обяснения! Само да НАПОМНЯ, че Бойко или неговите приближени с ТАКИВА пликове не са снимани...

бедните те ние как живеем - на фотосинтеза, слънце и вода като всичко отива за сметки срама нямат, ейй нито страх от закон, от бог, от възмездие някъво те са над закона

... и как го заснеха днес на 19-ти май???

интересно - идва в 16:30 а си тръгва в 17:09, но са прекарали два часа в разговор.

Вижда се ясно, че само оставя тел на шкафчето без да ги зарежда, така,че срещата е много съмнителна, без доверие,планувано може би! Боклуците ще си говорят очи в очи ,няма доверие ,типично в стил ДС .

А кой знае кой колко телефона носи в себе си? Аз ако искам да запиша някого ще направя точно така - ще си оставя единия телефон и ще записвам с другия.

ясно е че никога няма да се разбере със сигурност какво е било съдържанието на плика -- всеки сам може да си прави някакви предположения според пристрастията и вярванията си. Наисита интересно е защо телефоните се слагат на далеч - по всяка вероятност срещата не е била лична. по сериозен е въпросът, какви ще са последствията за заведението предоставило записите си за публично разпространение. Глобите по GDPR са доста солидни за подобни нарушения. Видеонаблюдението е част от регистра за лични данни, особено общественото (публично) такова. По всяка вероятност, както обикновено, някой някъде ще се направи, че не е разбрал ситуацията .... стига да е от напите ... които и да са те.

Да, вижда се, че двама се ръкуват и пият кафе но защо не се вижда ясно кои са. Защо ли тези камери така размазват образа? А номерата на кюлчетата и банкнотите от чекмеджето се виждат много ясно, но нещо да последва?

ПОСЛЕ ЗАЩО ГИ ПОДСЛУШВАТ! ЗАЩОТО ВЗИМАТ ПЛИКОВЕ ОТ МОШЕННИЦИ, ЗА ТОВА.

Този Узунов сигурно е най-подслушваният и най-следеният човек в държавата. Едно кафе не може да изпие на спокойствие :)

Аха, така си е. Отиваш на кафе, преместваш телефоните надалеч, като нормален човек, обаче идва един и ти дава някакъв плик, друк те снима, а бе никакво спокойствие. Ужас, иди че обяснявай! :))))

Кафе може да пие, но не и да прибира рушвет за мунчо идиота от шефа на митниците. Зеления чорап го е срам да иде сам да си прибере пачките и затова праща личния си гъзолизник узунов

Всичко изглежда доста нагласено! Изобщо не се знае какво има в този плик и защо му го дава така,че да се в3ди на камерата.Мръсна работа е това политиката,мноого мръсно се играе там..

Напират още въпроси… Чия е кръчмата ? Как записите са излезли от хард диска и са плъзнали в “ефира” ? GDPR ? По чие време шефа на митниците е изпълнявал длъжността ? Ако се докаже че има подкуп, Президента явно няма късмет със секретарите :)

Прав си, вероятно няма нищо случайно. Но това не прави самият акт по-малко съмнителен. Обяснението е много по-лосно, отколкото да обясниш, как се прави фотосесия в резиданцията на премиера. Явно има хора, които го могат. въпроса е друг. Кое е по-незаконно? Да те следят или да има какво да извадят на показ.

Не проумявам мълчанието на президента. Трябваше да има реакция, освен ако не са те хванали по гащи и като по американските филми, да кажеш - "Не е това, което си мислиш". Дори Боко се раздели с Цвъки при първа издънка. Този съветник явно държи с нещо Радев топките, въпреки че аз се съмнявам да има такива.

И аз заснех една колежка да взима някакви банкноти от друг колега!!! Сигурно му е правила някаква услуга... Проявате ли интерес към "съмнителния" фотос?! Пък ония ден на единия ми съсед общинар му донесоха кутия във форма на пица не е ли шокиращо?! Дали не трябваше да го заснема и публикувам в интернет?!

Колежката ти съветничка ли е на президента на републиката?

колежката ти ли й даваш залатата а тия яко папат народната пара

Подведен ли е Радев с такъв съветник като Пламен хитлера...това е за наивниците....делят ли парсата...,за реалистите.Прекалено много бяха издънките му и прекалено упорит президентски чадър ...мутри вън,да дойдат нашите мутри.

И НАКРАЯ - 4АКА ГЕШЕВ !!!

В 38та минута на 4ия клип въпросният Пламен Узунов седи на масата срещу събеседника си и говори по телефон, който очевидно не е на отдалечен шкаф. Хайде стига с тези манипулации!

Гитлера има два телефона,понял?!

Ама ти сляп ли си или ти манипулираш? Гледай записа и ще видиш, как секунди преди това сивия кардинал на РР става взима телефона и сяда, малко след това си тръгва. Преди това още два пъти става и взима телефона от шкафа и говори, явно последното взимане на телефона е след като са свършили "интересните" и телефона може да си е в него. Да не говорим, че на записа явно се вижда как в началото на разговора взима телефоните и го оставя на шкафа. Едва ли в плика има нещо дискредитиращо (би било много наивно), но интересното е защо си оставят телефоните на страни след като само си бъбрят приятелски?

Митничаря сам казва че имало личен подарък в плика.... Къде видя манипулация?

Чекмеджето на Радев!?

Както става ясно , нашите съдбини се решават на маса и под маса в ресторанти и барове. Другото е бошлаф. Държавни служители трябва да провеждат срещи, с протокол , в държавни сгради и учреждения. Всичко останало е частпром и кръшкане.

Предатели! Избрани сте да сте първи сред първите, а вие с Радев сте просто едни боклуци! Срам ме е от вас!

Срещата е била с бивш ръководител на контрабандните канали.Новите управляващи инсталират старите контрабандисти

Тоя съветник е Пламен хитлера.Известен е с това че се дегизира като Хитлер и с фашисткия поздрав.Също е известен и с лобирането за бобокови.Като си помислиш че в негова защита от прокуратурата започнаха протестите,става много тъжно за този народ.

Не, бе, бележките са ученически шегички, не е щото не искат да ги слушат какво си говорят... не, телефоните са далече да не ги облъчват, не е заради подслушване, не! Абе, ченгета червени, кого и за какво лъжете?! Няма ГЕРБ и веднага запалихте старите канали за контрабанда. ГЕРБ ви сви до 5%, сега за 2 месеца ще се върнем на 30 % контрабанда... ама ЕС няма да ви остави така лесно.

Коректен и достоверен сайт.Всички други скриха и си наложиха автоцензура в угода на новите управляващи.

+1

че "гореща новина". И двамата са толкова тъпи, че са забравили за камерите, особенно в сегашната ситуация на компромати. При това са разговаряли мнооого време, да има възможност добре да ги снимат. А, ако в плика е имало информация за корупция ? Все пак митничаря с това се е занимавал. Най-важното е новината да изтече в медиите - навреме ! Дано, само някой друг след време да не вика МАНИПУЛАЦИЯ...!?

Ти да си чул някога митничар да подаде сигнал за корупция? Щото аз съм чувал само да участват в корупция.

А за президенто и неговите афери в МО някой ще спомене ли? Хайде, то е ясно, че медии захранвани с пари от руски олигарси няма да напишат, че имаме президент, който е агент на чужда държава, следователно е предател и би следвало да бъде съден от трибунал. Поне за аферите в МО по негово време, а и след това, под негово покровителство, може да напишете. Съветниците на агента на ГРУ Радев са дребни риби, товарищи комсомолци от Дир.

Schilo

Личен или неличен подарък-все едно. Казва се "хигиена" на контактите. Така че, не е лошо Узунов да бъде разкаран.

Това е от серията НИЕ СМЕ ДОБРИ - просто ни показват стойността на приятелството изпитано във времето, доверието между двама честни мъже, искрената привързаност и доброта! Оставили си били телефоните на 5 метра - ами разбира се, техните отношения са чисти и истински, а не дигитални и у Фейса!!! Вие па веднага - подкупи, кинти, конспирация! Ами може в плика да има мраморен кекс от жената на митничаря - другаря Узунов е ценител на домашно приготвените сладкиши, или може да е пистолет да речем, но воден, а защо не и няколко пачки с хартиени банкноти за играта Монополи ( семействата от години я играят)

Контрабандата тръгна, сивата икономика също. Комунистите обявиха по телевизията, че няма да проверяват малки бизнеси и всичкото спря да издава бележки. ГЕРБ краде 50% и с другото нещо се прави, комунистът краде 100%, оставя ти колкото да преживееш. Те това е.

И ако им кажеш, че оставеното не стига и да живееш, те ТРЕПЕ. Да не се мъчиш.

Защо не казвате че тия двама „умници“ от страх че може да ги подслушват си оставят телефоните на около 6м. от тях, пишат си на листчета и не виждат че има камера на стената отсреща. Кадрите са публикувани от същите които публикуваха снимката с „чекмеджето“.

Ама много лоши хора има тук, значи! Нон стоп манипулации - то Ицо Маджото ли не беше как говори с Маджо, то млади убавици поцелувани тук там ли не беше, то папки и документи, боклуци от чужбина, записи на организации на протести, фигуранти и тн! Снимки от офиси на черепи, чушкопеци и градински маркучи … Хората ви излязоха с НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - шкафчета с евро и злато, връткане с 200, един казал, усещания, убеждения - вътрешни и външни, истиски доказателства на хартиен носител, истински истории за човекоядци, дадени едни 600-700 милиона ако не и повече, ама вие не та не!

Едни уж демократи си правеха предизборните реклами с ПР акции, с напечатани евробанкноти, също като тия, дето ти го показаха в шкафче, ама тоя Узунов го виждаме като на живо, а народа си има мъдрост - око да види...

Това доказва, че герб са подслушвали и следели всички. Жалка работа. Утре ще ме изкарат терорист щото съм пил бира с приятел и той ми е дал плик с чорапи за децата, плетени от жена му. В плика ще кажат нямало чорапи, Ц2.

Ко цъкаш минус бе лайнарин, не било вярно, че герб подслушвали, а?! За да е подкуп трябва да ти свършат определена работа , каква е работата в случея? Че то всичко е подкуп по тази логика. 2 бонбона от колега на работа плюс кафе и си в панделата.

Баси, мутрата е подчинил всички камери в служба на ГРОБ. Само оня клип с кюлчетата бил манипулация.

Явно е че никой не носи отговорност снимайки или подслушвайки някого без позволение и при това че афишира действията си публично,позволява си произволни тълкувания на събитията.Време е да се ожесточи закона за публичната информация в частта си за отговорността

ама тогава половината службаши са за санкции. Да не говорим за Чорапа, който от чекмедже, направи шкафче, по едно време говореше за наши и ваши шкафчета

Я кажете кое е това заведение? И само някой да е стъпало там!

Ако беше клип с Бою заглавието щеше да бъде "мъж, който прилича на Пламен Узунов".

Този Пламен Узунов се забърква в скандал след скандал, но никой не коментира и не критикува.... Нито медии, нито президент, нито партиите!!! Май Пламен Узунов е по-важен от Радев

Въпроса е кой е зад Пламен, Щото е ясно, че Радев е абсолютно неадекватен, нито знае къде се намира, нито за какво е там.

Я кажете името на кръчмата, да знааем да не ходим повече там с еблата, че жената да не ни види в ютубата по случайност!

Ами да го арестуват - за притежание на ембаргова стока в особено големи размери - "кутия хавански пури", и внасяне на алкохол в заведение. Народа обаче е казал - Не е луд този, който пуши хавански пури. Луд е тоя, който му ги дава/внася!

Бах ти живота- всеки прост рестьорантьор може да те снима и подслушва...

I vseki priatel ti dava plik s podarak...qko I s vseki priatel si ostaviate telefonite na edno drugo miasto, za da moje da izpitate sre6tata vazmojno nai-intenzivno. Egati i zavedenieto. Vzeli, 4e snimali dve aver4eta. Sega i senzacii pravim.

и ти ще си оставяш телефона на майната си ако знаеш, че те подслушват, за щяло и не щяло

аз затова вече не сядам в кафенетата и ресторантите им. Не стига, че предлагат древно замрзени лошо приготвени храни в миризлива посуда, ами и шпионират. Няна калво да крия, но не ми е приятно сам да се набутвам в Биг брадър.

Балъци, не са наясно с елементарни неща при провеждане на такъв тип среща. Поне да се поитересуват кой е собственик на ресторанта. :):):) Много зле, егати играчите!:):):)

е па то преднаьначението на тия заведения е да подлушват

ей, минусите, сигурно ви прави кеф да ви шпионира

Снимки от бала са ваааа

Митничарят прави личен подарък на секретаря... Това подсъдно ли е? :)

Накрая май Фюрера си го поиска, че петко се ошашави и забрави за подаръка и благодарностите!

Май и за мунчо ще има дял от подаръка?

Toi samo edna pozdravitelna karti4ka mu dava na raka v plika

Първо е доста компрометиращо, може да бъде и подсъдно, ако се установи връзка и интерес между участващите страни. Има специални обучения и видеа на тема как се третират държавни служители и като цяло всякакви организации, които са с публичен характер. Тъй като границата между подкуп и подарък е много тънка, и трябва да бъде много добре обоснована и подкрепена с доказателства, одобрена поне 2-3 нива висшестоящи, и да има доста прозрачност около това как и какво е направено, подарено, платено, и т.н. Дори билети за концерт от 20лв, могат да представляват подкуп, ако има доказано интерес за облагодетелстване от една от страните. Това като цяло си изглежда много подозрително, и липсата на всякакво обяснение, допълнително увеличава това усещане.

Плачат за Магнитски, това ако не е скандално

За мен плачат, ама после ривете по площадите, като ви хвана в крачка.

Само той или и президентът ще са си подали остваките в понделник до обяд? Нали нещо за морал, достойнство говореха на много висок глас в последно време!