Заснеха първите 8К кадри на потъналия „Титаник” (видео/снимки)

Учените от OceanGate Expeditions се надяват да изчислят след колко време легендарният кораб ще изчезне напълно поради въздействието на екосистемата на океанското дъно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стар руски анекдот: "Изпратих тъщата на пътешествие с парахода "Скрябин". Не е "Титаник" разбира се, но надежда има!

Титаник е катастрофирал поради висока скорост в опасен от айсберги район. А е бързал за Америка, защото се е състезавал за наградата на "Синята лента", нещо като купата на ШЛ.

Който бърза, винаги греши някъде.

Всевъзможни информпомии се изливат с цел да се прикрие наложената ни ценова криза.

никой нищо не ти прикрива, ценова криза няма има инфлация, в момента има война и икономическа криза засилената инфлация е нормално явление в такива условия...

Каде я видя воината бе малоумнико, Във долно изнанагорнище ли или ти е много бялото.До сега от края на втората световна воина е имало повече от 450воини ако при всички сме имали инфлация захарта,сиренето,хляба ,и всичко останало нямаше да имат една цена 35год без да са променяни.

Предпочитам да чета за това, отколкото всички други новини за това, което намекваш

Точно вие сте идиотите с патешки мозъци, дето си заравяте главите в пясъка когато има проблем.

без Леонардо ди Каприо не се брои

ефектът. От дъното се виждат светлини, един кораб изплува, оркестър започва да свири, хора се качват на борда, двама влябени се разделят в различни каюти,корабът акостира в едно ирландско пристанище.....Филмът "Тайтеник", пуснат наобратно!

Да благодарим на Аделина Томова, че ни запознава с това наистина голямо постижение. Прескачаме информацията за 90 килограмовата верига (котвата е 15 тона), нормално е да се сбърка от неспециалист. Другото е важно - корабите са като хората: раждат се, живеят и умират. Подобно на кучетата годините им могат да се приравнят към човешките с използване на коефициент. Но за разлика от нас, "по - добрият свят", в който отиват е достъпен за наблюдение от хората, а нашият си остава загадка.

плодотворна тема. Почвайте сравненията с Русия и Украйна. Налазвайте. Хонорари - за всички. А и за български избори може да се ползва. Пак хонорари. Старт!

Мерна ми се Силинту Дион за стотни от секундата!

пий още една рикия и може да ти се яви и сашка васева

БРИТАНИК И ТОЙ Е ТРЪГНАЛ КЪМ ТИТАНИК :))) ... ТОВАЕ ПО СТРАШНОТО