Засипан ли е плаж "Смокиня" с нов пясък?

Екоинспекцията в Бургас се е самосезирала и в понеделник се очаква да бъде направена проверка на място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така ще е. Мутрите на Буда се уредиха с нови концесии в последният ден на мутрафонското управление исега правят каквото си искат

А БУРГАСКИЯТ ПЛАЖ ОТ СЕПТЕМВРИ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА РЕАЛНО БЕШЕ ЗАКРИТ И БСРИКАДИРАН ОТ МУТРИТЕ КОИТО СА ГО ПОЛУЧИЛИ НА КОНЦЕСИЯ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ПЛАЖ ИМА САМО ЗА 3 МЕСЕЦА ПРЕЗ ЛЯТОТИ И СЛЕД ТОВА САМИЗАБРАВИЛИТЕ СЕ МУТРИ НАСИПВАТ ЕДНИ ПЯСЪЧНИ БАРИКАДИ ПО ПРОДЪЛБЕНИЕ НА ЦЯЛАТА ИВИЦА И ДЕФАКТО ИВИЦАТА СПИРА ДА Е ИВИЦА А СТРОИТЕЛЕН НАСИП СПИРАЩ ХОРИЗОНТА ЗСТРУДНЯВАЩ ДОСТЪПА ДО МОРЕТО И ИЗЦЯЛО ВЪЗПИРАЩ ПЛАЖУВАНЕТО ИЗВЪН ТЕЗИ МАЛОУМНО И НАГЛО ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ КОМЦЕСИОНЕРА ТРИ МЕСЕЦА. ХИРАТА ИСКАТ ДА ПЛАЖУВАТ И ПРЕЗ МАРТ И ОКТОМВРИ И АПРИЛ И НОЕМВРИ КАК ТАКА ЩЕ СИ РИЯТ МОГИЛИ И БАКРИКАДИ ТЕЗИ ПРОТОМУТРИ ГЕРБЕРСКИ??? ПЪЛЕН БОЙКОТ НА КРЪЧМИТЕ ВЪРХУ ПЛАЖА ЗА ДА ФАЛИРА ЛАЙНЯНИЯ КОНЦЕСИОНЕР!!!

И какъв е проблема ако са насипали пясък?

МОЖЕ ДА Е РАДИАЦИОНЕН ПЯСЪК, ПЯСЪК ОТ ХИМИЧЕСКО ПРОИЗВОДСТВО. АКО НЯМА ПРОБЛЕМ ЗАЩО КРИЯТ ЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ И ЛЪЖАТ ЧЕ НЕ СА?

Не знам какъв е пясъка,но знам,че не бих отишла пак там. Когато имахме нещастието да плажуваме там,музиката от бара така дънеше,че дори бурното море не можеше да я заглуши. Хората са там ,за да си почиват,ако искат думкаща музика ще отидат на дискотека.

Ти много почнаха да разбират ако на този плаж не се докарва пясък няма да е такъв а много по малък- В Гърция всяка година насипват пясък щото морето го отнася -Пясъка се взима пак от морето.

Мамицата ви малоумна.. Кво ви пречи нов или стар пясък.. Все. Трябва да квичите ваща мама скапана.. Дееба екоакъивистите ми вървете си живейте на село или в гората кво се дрънкаъе за всяко камъче и всяка окос3на трева бе майка ви дееба скапана всички такива като. Вас трябва да се разстрелят

Аз предлагам всички идиоти, като тебе, да се оставят да си правят каквото си искат и да не се закачат. Доволен ли ще си. То така и така го правите още от 90-те. Затова е и такава кочина тука.

Ама първо такива като този да ги съберем в един резерват, за да не пречат на нормалните хора.

Аре стига бе.......и пясъка подмениха тия от ГРОП. То всичко започна с Иван Костов и сега Тиквата досъсипа държавата. Добре, че има будни граждани да следят пясъка. Представете си, че оня измамник концесионера хвърли 2...3 лопати пясък от сахара. Това какъв огромен проблем е ....експедицията до Марс е по-дребна работа.

въй завалията... нагретия пясък е сух и винаги по-светъл цвят от този под него който е по-влажен.....

От къде ще дойде този "нов" пясък? Тук не става въпрос за един самосвал, нали?

Малоумник ако там не се кара пясък плажа няма да е толкова голям и няма да е така хубав ..Ако не се чисти ще е само водорасли - и няма да има никой на плажа.

Тази работа изглежда като че друг мераклия чака за плажа.

Сега ще сменят и водата!

В последно време голям глад за "екото" . Няма лев откъде да се докачи от рекет и затова всичко под ножа. Другата седмица темата е "Сух лед от Марс на плажа Смокиня" и така до дупка докато не плати...

Всъщност за разлика от теб много хора всъщност са го виждали този плаж. И концесионера и "управителя" са едни дребни човечета интересуващи се само от грабене и нищо повече!

съмненията, да ти кажа ли по кой номер те имем в списъко за ебане на мамки, а лгтб, манафуго? направи щре те направя бна пара!!!! педерас откачен!!!

Много съвестни тея “активисти” бе. С толкова много сигнали започвам да си мисля че имат друга цел.

по-добре за вас да не е, педалчета, че инак мамка ви ебавам!!!

"Летовниците също не виждат нередност в пясъка." Че пък откъде се появиха летовници май месец на морето? По това време само германци идваха от време на време. И странно как са все жени. Прилича ми на рекомендациите на "клиенти" на сайтове "Много добър сайт! Не само лесно се намира търсената стока, но и качеството е на много високо ниво при съвсем умерена цена!"

Всичката Мара втасала, че до морския пясък опряла...

И дори да е посипан с нов, какво от това? Само за информация: някои от най-добрите плажове на Канарските острови в Испания са изкуствено изградени със пясък от пустинята Сахара Пък вие се "дърпайте взаимно в казана"...

На нашите плажове няма нужда да докарваш друг пясък, защото природата ти го дава. Черно море си е избрало да акумулира финните частици от абразията си предимно в нашата част. Затова ние имаме хубави откъм пясък плажове, докато плажовете на другите черноморски страни са по каменисти. И това нещо да го хабим е кощунство.

И със канарските острови е същата история. Докарали са друг фин пясък, защото естествено не е имало такъв там. Мислиш ли, че ако са имали добър естествен пясък, какъвто е нашия, ще си правят труда да докарват друг.

се научи да пишеш грамотно и без правописни грешки! България си има всички необходими природни дадености и най -жалките и продажни политици даващи подобни "концесии".... Видов ден има!

Ако ги нямаше предприемачите (концесионерите) щеше да живееш още в пещерата (или нещо подобно)... Пък вие си чакайте .... мрънкалници (дето космоса ви пречи)

Пълни глупости!!!! Прочети моето момче, че това е защитена територия от 1985 преди да излееш такава словесна диария в нет пространството....

Имам 6 каравани там и знам много добре за какво става на въпрос...

Чуегъртане, яко чегъртане !!

Ами - и-и, чегъртане бате !!

Винаги може да се разбере пясъка дали си е естествен по местообитание. Така от статия няма как. Но ако си позволяват такива неща, са за бесило. Даже и заравняване не трябва да се допуска. Само почистване и до там, по нататъшно равнене не. Ако съм аз, на всеки плаж камера в периода извън сезона и запис нон стоп. Няма да има единия вика едно, другия друго. Пускаш и виждаш, ако си сгафил, изгаряш. Тогава няма и да се замислят да мамят.

В нормалните държави вадят пясък от вътрешността на моретата с драги и всяка година подравняват плажовете си.У нас и да решим да го направим не знаем как. Или не искаме да знаем. Тъпо.

И у нас го правеха едно време. Всичко около т.нар. буни във Варна е отвоювано от морето. Едно време плажовете свършваха с Офицерския плаж преди буните и нататък имаше само скали без пясъл.

ИДИОТИ А оставете човека да работи най после. Той като изкара, ще има и за вас. Ама сега нанай, откъде да вземе за рушвет да ви дава...

От селинджър-комплексари, сега цвета на пясъка им бърка в а.уса.

в кенефа на море!

Ами какво да ви кажа, ако си позволите такова нещо в арабската пустиня, която е резерват, си заминавате директно в затвора и господ не може да ви помогне.

Е и? - само не ми давайте за пример тоталитарни системи Заповадайте да живеете там...

По добре в тоталитарна уредена система ,отколкото в "деморкатична" държава без ред. Знам, че на лудирте "демократи" им е кеф в хаоса, ама на нас обикновенните хора не ни е и си искаме тоталитарния ред, пред хаотичната "демокрация".

В египет по плажовете към курортите на Червено море целият пясък е насипан и е само няколко см, под които има образувана някаква твърда "кора". Така че да - съществуват плажпве с насипан пясък.

todos soys retrasaos no escribas tonterias porque todos escribis tonterias no entiendo :/

Плажният и речният пясък са различни.Затова плажният не става за бетон само речният става

не става зара солта. Иначе пясъкът по състав е силициев двуокис.

И от пясък и бетон ли започна да разбираш? А лопатата знаеш ли от коя страна се хваща? Баси калинките нодоизявени!

Бялата мишка Маева каза: -Смокини и черници, какъв прекрасен пясък! -Гнилост и зараза, пак са чистили - отвърна намусено Антрацит.

Никога, абсолютно никога почистен пясък не е по-тъмен от непочистения. Концесионерът е поредният лайноядец, целувал банкянския ГЪЗ, уредил се с плажна ивица башибозук, който трябва да бъде удавен на наетия от него плаж. Един башибозук като него сам се утрепа на Делфин преди две години. Така да мрете, мамицата ви башибозушка!

Кой идиот може да си помисли, че някой ще закара пясък на плажа от друго място??? Трябва да си изключително малоумен, за да ти мине такова нещо през главата. Дет се вика, то на плажа друго освен пясък няма егати...

Има хора, които по природа са си недоволни...

Има и хора всеядни. Каквото и да се направи - винаги за "уау", "ехааа". Разсъждения от типа "Е, нали поне нещо се прави". А всъщност от нищо не разбират и нямат критично и интелигентно мислене.

Както и такива, които си мислят, че като критикуват всичко и всеки създават впечатление за много разбиращи, каквито в действителност не са, а са просто мрънкащи комплексари.