Коментари - Защо хора в Турция умират, след като са били спасени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само не е ясно кой и защо иска да ни внуши че след 3 дни няма кво да се мъчат да спасяват хората щото те така и така ше умрат.... простотия

При смазани крайници на първо място мастна емболия, венозна тробоза.

Боя се, че засега ще е най-конспиративният коментар под статията, ама карай: Дали може човек да умре от инразвук - с честота1 резонираща с трептенето на тектоничните плочи?

И каква е честотата на трептене на тектонична плоча?

Много просто обяснение, питам се защо се чудите?

Как хубаво се оправдават немците. Истината е че тази жена почина понеже още докато я вадят германския екип и е дал да пие вода което е абсолютно недопустимо.

Не ти е виновен Немският екип малоумнико истината е, че Аллах ви мрази всички Анадолско уродливи като теб и затова ви трепе , където ви види и срещне със каквото може. За това и никой не трябва да застава на пътя на Аллах и да ви помага,защото сте урудлива нация от неблагодарници всичките като теб и винаги ще си останете такива.

Ти забеляза ли вчерашното земетресение в България?

Мхмх ....Водата е особено опасна при дехидратация. Предлагам авторът на този пост да спре да пие вода

Ганя путъа ф скръб

Зеле казва умират от проблеми с бъбреците, особенно когато бъбрека го няма в тялото??? Елементарно Уотсън.

Защо хора в Турция умират, след като са били спасени, а дали наистина са били Спасени?

Чували ли сте спасен от удавяне да умре спасителят му. Защо.

Напиши си въпроса на правилен български и може някой да ти отговори, квадрат!

От Дойче зеле..... любимото помагало на ДИРа.....абе да питам - какво казва британското разузнаване и Денис Коробко......?????

По пътя към болницата тя все още се смееше", спомня си Бастиан Хербс. После разказът е опит за илюстрация т.н Severe crush injury (Syndrome).Накратко The compressive force causes direct tissue damage while occluding venous outflow. With prolonged compression, the resultant cellular death, in particular myonecrosis, may lead to crush syndrome. Clinical deterioration including death can occur within 20 minutes of extrication, leading to the nickname of "smiling death". The victim, smiling after extrication and rescue, suddenly arrests from ventricular fibrillation from the efflux of potassium, phosphorus, and myoglobin from the areas of injury. Delayed complications and death that occur as a result of rhabdomyolysis and renal failure .Проблема е че веднага на спасеният трябва да започнат вливания на изотопична течност до 500 мл на час и до 12 л на ден.Ако се добере до болницата - спасението е хемодиализа.От кадри по ТВ не видях на някого от спасените да слагат система за вливане на течности.Колко ли от спасените са "smiling death" или в болницата не можем да знаем.Но се предполага между 20-40%

Преди като ги спасят не умираха, преди и здрави, млади спортисти не умираха на терена, преди хора не падаха като трупи без никаква причина...преди...ама сега май нещо се промени във ваксинационния статус.

Кво ти пука, ти нали си хитър и не си си бил ваксината ? Сега ще живееш до 90 минимум.

Дишай спокойно, и ти си го поел, но по друга линия...

Браво бе, гений! Как никой не се сети по-рано?? Там, в най-забутаната част на Анадола, имат даже по 5 ваксини...

Ами тогава вместо да ги спасяват да ги бият до несвяст и тогава да ги вадят. Така стресът им ще поддържа ниво и няма много да разсъждават, а като се събудят и вече ще са са живи.

"Може да има 120 000 причини за смъртта ѝ, казва Хербст." Това не е просто списване, това е цял научен труд.

Опит на дойчовците да разсъждават ли пак? На това му са казва Crush traums / Crush syndrome и е толкова добре известно, че явно само швабите още не са разбрали за него.

А ти какво каза! Никъде не пише, че швабите не знаят, статията е за четящите тук, които не знаят. Наистина има доста прости хора всред коментиращите.

Да се даряват само нови дрехи и одеяла ! Зададе ли си въпрос някой защо ? Защото в използваните са се завивали и са ги обличали християни.

Засрамете се

Дето е написал обидния коментар е 100% мюсли, а такива срам нямат.

Аз също неразбирам защо нови. В такава криза и студ, съм сигурна, че потърпевшите щяха да се радват и на старо, прано одеало.

Приемаха и нови, и стари. Протто ги разделяха. Вероятно ще ги дезинфекцират допълнително.

Че искат нови дрехи и одеяла, защото има хора, които да разчитат старите си неща, биха изпратили всякакви дрехи и вехтории. Кое право, кое непрано, карай да върви,въпрос на лична отговорност. А всеки си има свои микроорганизми, бактерии и т.н. Затова мисля , че най-добре нови.

Да не говорим, че 10 минути след като бъде използвано ще е безобразно мръсно в тая обстановка.

На харизан кон зъбите не се гледат и когато си загубил всичко, да имаш изискване за нови дрехи си е наглост отвсякъде,но Господ си знае работата.

Същият въпрос задавам и за “ваксинираните”!

Ти ваксинираните не ги мисли. Гледай си собствения н@сран г@з

Ами защото са хора, защото има биологични процеси които не можеш да предотвратиш след 6, 7. 8 дни..., да има и единични, редки случаи на необяснимо чудо, но са 1, 2, 3.., защото сме смъртни!

"По пътя към болницата тя все още се смееше", спомня си Бастиан Хербст..."Преди загиването сърцето на човека се превъзнася и преди прославянето то се смирява".Притчи 18:12

Шах! Едно време полутрупове от войни, с прекъснати генитални артерии, обгорели, с половин глави и оцеляваха, а сега от смях умират! Айде стига глупости, ами спасявайте качествено хората-жертви на страшна природна стихия, ненормалници!

Те затова го описват, защото на пръв поглед е парадокс. Но си има медицинско обяснение. Напъни се и прочети докрай.

Без да съм доктор,по логичен път ще ви дам обяснение.От продължителното стоене под отломките и от стрес ,хората са били подложени на огромно психологическо натоварване. Щом се е смеела жената на път за болницата,значи вече е била превъртяла. Дори и вече спасени,стресът е продължавал да действа и просто са умирали от претоварване на психиката.Нещо като инфаркт.

Ами и по история двойка имаш. Кога по време на зловещи войни и епидемии спасените полутрупове са умирали, докато са се хилили? Ей, извращения. Горките хора - жертви на земетресението!!!!

Отдолу някакъв Kiro, бил човек и затова написал, който не вярва в господ, да го духа.След тази хула към Господа, сигурно очаква и неговата милост, заедно с тези, които са одобрили коментара му.Жалкари.

Ни са праи на мноо вярващ.

Тоз серсем като не можал да намери обяснение,наговорил куп глупости.

Прост на гадулка

явно трябва да си нагъл тулуп! Ей го Баце, стрес, не стрес - кръсти се, върти очите, лъже, маже, обвинява всички други, ама не мре. Този живот не е за интелигентни и чувствителни хора. Жалко.

И на мен това горе-долу ми се върти от известно време

Все Баце ви е виновен, и Костов, всички други са ангелче та. Срамота

Това е Най- Голямата Глупост която съм чел .

Аз турчин не съм.Що трябва да ме интересува кой си е сменил дамската оревръзка и коя си го е ореместила в другият крачол? Явно със САЩисаните са се договорили изведнъж да го избият на некакви кретенски шизифренни мистерии.В България оредстоят важни избори и ежедневната тема трябва да е ИЗБОРИ.Конкретно,точно и ясно.

Ти и човек не си. Да не говорим за етнос.

ше гласуваме за тебе ювиги......

Това са хора!! независимо каква религия са. Покой и който не вярва в господ да го духа

Аз не вярвам в Господ и съм много повече човек от теб

Ти не си човек, ти си миризливо лайно!

Сигурно и го духаш с гордост.

Мюсулманите имат високомерно отношение към другите, независимо от религията им, която изповядват или не изповядват , като ги наричат събирателно-неверници?!?Цялата им религия е една мъгла и заблуда.Признават Евангелията за Божие Писание, но отричат съдържанието им, наричат Исус Божи пратеник и пророк, но не могат да цитират нито едно негово пророчество, от 10-те пророка, които признава корана, 9 са евреи и въпреки това, мразят евреите, а десетия пророк, арабина Мохамед е най-важния.Един е Аллах и Мохамед е неговия пророк, а останалите кучета ги яли.Въобще религия на глупостта и мракобесието. Лука 21:10-"Народ, ще се повдигне против народ, и царство против царство;  и ще има ГОЛЕМИ ТРУСОВЕ, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето. Деяния 2:21-"И всеки, който призове името Господне, ще се спаси." Деяния-4:11-12-" чрез името на Исуса Христа,защото под небето няма друго име, на човеци дадено, чрез което трябва да се спасим".

Съгласно ислямската есхатология, преди Съдния Ден, на земята ще управлява последния халиф с името Мохамед, заедно с пророк Иса, който ще поправи заблудата в християните, че той е само пророк, но не и Бог.В глава 13 на книгата Апокалипсис, тези двамата са наречени Звяра и Лъжепророка, да става дума за Антихриста, а съдбата им е описана в глава 19:20 на същата книга.

Vaksinite!!!

КОВИД?

само безсмъртните не умират