Коментари - Емблематични фигури застанаха в защита на кмета Фандъкова | dnes.dir.bg
назад

Емблематични фигури застанаха в защита на кмета Фандъкова

Емблематични фигури се обявиха в защита на столичния кмет Йорданка Фандъкова след днешния протест на "Спаси София" срещу начина, по който се управлява столицата

Обратно в новината

Коментари - Емблематични фигури застанаха в защита на кмета Фандъкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много удобни такива новини - може човек да си направи списък с емблематични парцали.

Ами, Райна Кабаиванска, (нищо лошо за нея) що не дойде да живее в София? Хора, които си идват в България само на гости, би трябвало да се въздържат от оценки за неща, за които черпят информация основно от медиите. (а те всички са на мутрите)

Райна Кабаиванска-ЧОВЕК на НИВО.................................. Йорданка Фандъкова- ЧОВЕК на НИВО..............................

Кабаиванска ли ? Колко пари е заработила в БГ. Живяла си е живота в Италия а Българина са го цедили в БГ. Или Ирина Флорин с една песен цвят лилав и курвен.ките и изпълнения. Разведе Жоро, тури му рога с котарист..... Прост. жена. тези ли са лица ?

Ако щат не емблематични, а епични фигури да защитават крадливото Данче, все тая. Само като погледна наново разкопания Дондуков (2 дни след приключилия "ремонт"!!!), като повися 40 минути в задръстване, осигурено от ПРАЗНАТА велоалея, като се начакам на "модернизирания" с бутон пешеходен светофар..... Все за нея се сещам....

Подлоги разни :)

Другаре,не се пънете и надежда всяка оставете!София никога не имала червен кмет,няма и да има.Ако не ви харесва-бегайте от където сте дошли-на село!

Не поканиха Веселин Маринов, Щеше да изпее за "Родната Полиция..." Както и много други таланти... Не на последно място и Цецка Цачева, с емблематичното, "Цъфнал ГЕРБ-ер"

Абе гербера не знам да ли е цъфнал,ама вашата червена роза е тотално повехнала и почерняла и става само за хербарии.

софия някога се е славела в Европа със собствен стил. по времето на цар Фердинанд и цар Борис чуждестранните гости са се изумявали колко бързо се е разраствал града, и колко различни архитектурни стилове са били съчетавани в строителството. тогава е имало бум на строителството на еднофамилни къщи на по 2-3 етажа, като обикновено на партера собствениците са имали собствен бизнес - магазин, ресторант, работилница и пр. след като комуноидите-терористи идват на власт, започват масово да избиват собствениците, да ги пращат по лагери или да ги изселват по селата. после комуноидните разсипници приемат "закона за едрата градска собственост" и досъсипват софия. после построяват сивите и мрачни панелни гета, символ на социалистическата мизерия

,,Горното виц" не е грешка-съзнателно е така написано-защо ли?

На едно авиошоу пилот прави чудеса със самолета.Всички се възхищават,а само Бай Ганьо казва: -Ако сега се счупи едното крило, ГОЛЯМ СЕИР ще бъде...... Горното виц е по повод коментарите до тук -простотията,завистта и подлостта са в кръвта на българина./Спомнете си и вица за БГ казан в ада./

София - най-грозният град в Европа, това е целта на ГЕП.

Българската интелигенция е доказано продажна! Сега е се продала на самоковската компирица!

Софиянци и маймуна за кмет ще изберат---само да не е от БСП !:)))))))) ...е,---- ето я!:)))))

Инфраструктурата на София е катастрофална! И то в идеалния център! Да не говорим за панелните комплекси!!!

помня оня престъпник янчулев как ни беше обрекъл на геноцид - да ни умори без вода - милион жители! сега постоянно виждам оправени неща около нас - женският пазар е като парижките, трамваите с климатици, от рейсовете никакъв дим не излиза... е, има още за дооправяне, ама то наведнъж не става

Волейболисти, певици, танцьори - от такива "емблематични" българи е подкрепата за Фандъкова. Тоест от редовните участници в някой си пореден Биг Брадър. А какво ли става с подкрепата от бизнесмените, учените, инженерите, архитектите, IT професионалистите, лекарите?

Емблематичните фигури няма как да не я похвалят, ама явно по втора ръка софянците не намираме причина да я хвалим. Е вярно, че е от Герб, ама това не е ценз, все пак.

Ало,втората ръка,какъв ти е проблема?В твойто село по-добре ли е?

Како , ти знайш ли к'во е статус ма ? Или откакто Кеворк ти посочи пътя съвсем си обърка понятията . Не знам как си с българския език , ама с чуждиците хич те няма ! Въпреки че звучат малко .. по-така .. артистично .. международно .. хахаха

ОТ ТИЯ САМО РАЙНА КАБАИВАНСКА МИ Е НА ЕЗИЦИТЕ .. ОБАЧЕ ПЪК НЕ МИ Е НА ОБРАЗОВАНИЕТО :))

Ники

Кабаиванска още от соцвремената не живее в България, няма реална представа за случващото се в Родината й и затова непрекъснато се излага в подкрепа на новопръкналите се политици. Първо подкрепяше СеДерасите, които извършиха бандитската приватизация, а сега ГРОБ-аджиите и Фандъкова. Бабишкерата вече явно съвсем е изкукуригала, но на нея й е простено защото е голям талант! Дано поне все още съобразява, че никога не е късно да се опозориш и да се нас...ш.

тя жената отдавна се е научила , че за да ти върви бизнеса трябва да си добре със силните на деня .. пък и нищо не й струва .. още една четка .

В работата на всеки има плюсове и минуси. При сегашния кмет, намирам за най-големи плюсове поддържането на парковете и градинките, както и премахването на грозния паметник пред ндк. най-големи минуси за мен са видът на Витошка и изключително високите /за нашите доходи/ цени на градския транспорт. Презастрояването също е проблем.

ТОЙ И АЗИС Е ЕМБЛЕМА НА ПРЕХОДА МА ПАЧАВРИ МУТРЕНСКИ:))

Да но Азис е зает в момента с много отговорна задача, да популяризира евроатлантическите ценности. Поради това рускоговорящият Интернет е пълен с базици по негов адрес.

"емблематични" фигури на какво (или на кого) са емблема? Някой от тях разхождал ли се е по Женски пазар преди преди реконструкцията и модернизацията му за да може да го сравни със сегашното състояние?

А, защо не напишете в Гугъл: "ИЗТЕЧЕ СКАНДАЛЕН ЗАПИС! ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА" Да, много интересно .... , но пък хуманно! ИЗТЕЧЕ СКАНДАЛЕН ЗАПИС! ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА: БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ! БЯХ БРЕМЕННА ОТ НЕГО, ИЗКОРМИХА МЕ В ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ НА 6 ТИЯ МЕСЕЦ, ПОДЛОЖИ МЕ НА ТОРМОЗ!

Ооф.. те от Борисов колко бременни има, тя горката и Луна е абортирала от него, всичко де що му хлопа дюшемето са абортирали от него

Емблематични фигури=гъзолизци. Всеки софиянец ежедневно се сблъсква с безумните "решения" на Фандъкова, които освен че са непрактичн и нелогични излизат на софиянци и доста скъпо. Докога тази провинциална жена ще разрушава облика на столицата???

Това за съжаление не са решения само на подставеното лице кмет, това са решения на шайката на котараците и ГЕРБ в общината......

Куку руку куу.... Палома. Що за реклама, що за пиар, коя е Кабаиванска, коя е учителката, кой е Б.Б. Нещо интелектуалците се объркаха.Мислят си че вече и 20% не сме останали.

Ти, интелектуалец ли си! Явно, си изкукал ...

Придворните на Фандукя интелектуалци, певци, спортисти се обадиха. Цоцали са и пак искат да цоцат от общината! А, софиянци всеки ден, в едно или друго задръстване, в една или друга общинска служба или фирма споменават майката , лелята и целия род на Фандукя!

Не споменавайте името на Фандъкова. Не обругавайте един приличен Софийски род. Това е фамилия на съпруга, нейната е друга, на госпожата......

Кака ли си, баба ли си, стрина ли си? Не ми пука каква си! Ще я споменавам Фандукя когато си искам, че и майка й, че и леля й, че и целия и компирски род! Щом е станала по-известна от мъжа си и той го отнася!

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Анти или про Европеец, Американец, работен или безработен - НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша. Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Не кмета има нужда от подкрепа,а хората в този град се нуждаят от подкрепа.Това трябва да разберат и т.нар."емблематични фигури".Кметът затова е избран.Не ви ли стана ясно ?Хората не са отишли от хубаво да протестират.Измамени от строители ,колкото щеш в този "хубав град".Жителите му не са нито роби на т.нар. "инвеститори"/често-хора , които най-лесно си перат парите чрез строителство/,нито слепи ,за да не виждат злоупотребите.Казва се "Глас народен-глас божи", а не глас тролски или глас политически...Крайно време е кмета да се вслуша в гласа на избралите го,защото ако брани /въпреки хората/ само интересите на инвеститорите,чии интереси всъщност представлява ?

После тези "емблематични фигури" ще осребряват низостта си, а Данчето от Самоков ще им плаща с парите на софиянци! Заглавието трябваше да бъде: "ЕМБЛЕМАТИЧНИ ФИГУРИ В ЗАЩИТА НА КОРУПЦИЯТА" Нормално и естествено за днешна България.

Виделите келепир в защита ! Е, поне са благодарни. Та да бъдат пак наградени. Но какъв кмет може да бъде една учителка ? Не се сърдете , че не разбира от строителство. Няма как !

Тия ''емблематичните'' май са глухи и слепи и то не за приказките на софиянци а на тези от еврогейския дето София е на последните места за живеене в еврогейския в техните проучвания и анализи.. АС и не ги виждам тези имена да са направили нещо полезно практично за София освен да са добри в професиите си ама за собствения си джоб не за другите..

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И кои са тия ''емблематични'' фигури дето са живели в България и работели извън обкръжението на герберомутрите без да се облажат от техните далавери че не разбрах???Всеки нормален, не оцапан от мутрогейски далавери знае че фандъка е пионката и касичката на боко и бая години си крадът и се прикриват взаимно.. Не знам къде се затри разследването на ''подправниете му 100 подписа'' за все апетитни имоти от които софиянци загубиха милиони влезнали в техните джобове.. Не ми хвалете катъра дето никога магарица няма да стане

Спомням си как изглждаха градинките и парковете, целите обрасли до такава степен, че някои не се виждаха. Има голяма промяна откакто Фандъкова е кмет. Все пак тя е кмет от края на 2009-та, а Столицата беше оставена да се разпада от 89-та. Да има още какво да се желае, но и свършеното до сега не е малко. Трудно се оправят неща, които са запустявали и разрушавали в продължение на години (21).

Оци, Оци, с тоя си бюджет и Евро пари, София отдавна трябваше да е една малка Виена. Оставаше и промяна да няма. Вижте колко пари се наливат и какво е качеството на ремонтите, по колко пъти се поправя и преправя и все едни фирми печелят търговете за строителството.

Г-жи и Господа Емблематици, как на най мръсната и съсипана столица в ЕС кметицата има най висок рейтинг??!!

хаха хора, които не живеят в София хвалят кметицата :) много убедително :-D

Що не дойдат да видят тия прословути защитници как е направен ремонтът на бул.Тодор Каблешков,пък после да говорят.

Емблематична е само Кабаиванска. Но тя не живее непрекъснато тук....

Ние комунистическите дибили си обичаме комунизъма и комунистическите кочини . Хайде , другари , вперед към Корейската народно демократична республика !

разбира се нали и боико плужека от банкя е член на бкп и е пропит до мозъка на костите си от идеите на комунизма които се свеждат до една"граби колкото можете" че утре може да сме на среща с мишо бирата

за суджуци, а...?

София допреди 10-12 години приличаше на столица (и си беше много уютен град), а сега си е гето-презаселено и с мизерна инфраструктура.

Господин Владо Николов няма как да не защити столичната кметица, след като му беше обещан общински терен за да си построи спортен комплекс. Само бързата намеса на жителите от Дружба предотвратиха завземането на част от училищен двор за целите му. А на госпожа Кабаиванска препоръчвам да се поразходи по столичните "ремонтирани" тротоари на токчета, като предварително си запази място в някоя по-елитна ортопедия. И после пак да подкрепя.

Не ме интересува кой я защитава!!! МЕСТОТИ НА КРАДЛИВАТА ГЕРБЕРКА Е В СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР!!!!

Червената пасмина, отново извади плюнкохвъргачките! Е, плюят срещу вятъра! Нещастници!

А може би те плюят, а вие си мислите, че дъжд вали...?!

Световно неизвестни дебили защитават тъпата селянка, учителка по РУСКИ! Е, без онази, където живее в Италия. Но народът е тъп, щом не хване тоягите и прочисти кметството!

Хайде, поведи ги де!Плъхове - като теб, само цвърчат от мазетата!

Почти никой от изброените личности не живее София и не "опъва каиша" на безразборното, незаконно и преди всичко - недовършено строителство.Редица "новодомци" нямат право да живеят в новозакупените си апартаменти/категория "луксозно ново строителство"/,благодарение на Столична Община.Вместо да гният по занданите ,някои се опитаха да вкарат в Парламента част от строителите.Кое е успешното ? Това че ДНСК/РО-ДНСК и т.н./,както и Дирекция "Контрол на строителството" на Столична Община/под шапката на кмета/ са докарани до положение да са марионетки без реално влияние ? Затова ли Кабаиванска ,Владо Николов и останалите оказват подкрепа ? Та те изобщо не знаят за какво иде реч,за да изразяват мнение по тези теми.Като казвам това, не става и дума да поставям под съмнение авторитета на горните личности в музиката ,спорта и т.н.Но те ще разберат скоро как ги използват и ще съжаляват за сегашните си изяви.Питайте Нешка Робева какво мисли за един евродепутат сега, който преди години й разправяше приказки от 1001 нощ.Жалко,че славата е мимолетна и лесно може да бъде пропиляна с евтини ПР-акции.

Фандъкова да си ходи, стига й толкова, не се справи със задачата. Били строили напредничавите пчелички, метрото било приоритетен проект, били сме първенци по новопостроени подземни линии в км - да де ама хората си построиха метро линиите преди сто години и ги дострояваха с времето - отдавна си направиха инфраструктурата, а Фанди и разни инженерчета четат като дявола евангелието .... примитивни сте.

Наистина, си примитивен!

Райнето да си гледа старините в Италия и да не се занимава с корумпираната власт!