Кабинетът се събира извънредно заради бюджета за 2015 г.

На 1 декември от 10.00 ч. ще се състои извънредно заседание на правителството, на което ще бъде разгледан проектът за закон за държавния бюджет за 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът се събира извънредно заради бюджета за 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУРНЕЛИЯ, ВИЕ КАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА ТЕЗИ ЗНАЙНИ И НЕ ЗНАЙНИ ЯЗОВИРИ!? СЕГА ПРОСТО СЕ ЗАЯЖДАТЕ И СИПЕТЕ ОТ ВАШИЯ ПОЗНАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЧЕРВЕН ПРАХ В ОЧИТЕ НИ. ЗАЩО НЕ НЕ СИ МРЪДНАХТЕ ПРЪСТА ТОГАВА, НИЕ БАЛЪЦИ ЛИ СМЕ МА КУРНЕЛИЯ!?

А БЕ ГОСПОДИНЕ ИЛИ ГОСПОЖО, ПРЕСТАНЕТЕ ОТ ВСИЧКО ДА ПРАВИТЕ ПОЛИТИКА.ПРИ КОГО,ПРИ КОЙ И Т.Н.ТАЗИ ЗАДАЧА ПРЕСТОИ,ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРШИ.ДА НАМАЛЯТ СТРАДАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ БЕДСТВИЯТА.АКО ПРИЕМЕМ,ЧЕ СА ВИНОВНИ САМО БСП ТОВА РЕШАВА ЛИ ВЪПРОСА.И ТЕ СА ДАВАЛИ МИЛИОНИ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ РАЙОНИ,НО ТОВА Е НЕДОСТАТЪЧНО.

268 бомби цъкат на територията на страната, заяви Нинова от парламентарната трибуна Е тогава на нас не ни трябват джихадисти от ИДИЛ. Ние сами си планираме терористичните актове , и сами си ги изпълняваме.

Та какво има да обсъждате още бе мутри!Колко още да заграбите от язовирите!Пенсионери да има ли за в бъдеще или само да прибирате осигуровки!По-добре си направете сбирка в ,,Шеретон"където Цецка Цачева да ви нахрани и напои!Свине такива!

"Кабинетът се събира извънредно заради язовири и пенсии" ---------------------------------------- Ще ги давят ли? - да ги поразредят, че не им стигат парите

Господа, в този текст четем и добри, и лоши новини. Добра за нас новина е, че кабинетът посочва като причинител на наводненията, не планетарния климат и Всевишния, а лошото стопанисване на язовирите. Вече се казва истината и не се пеят басни за малоумни. Лоша новина е, че от правителството се укрива кои са собствениците и отговорните за стопанисването на 268 язовира. Не улични кучета, а язовири. Пиша "се укрива" защото това е явно умишлено - oт началото на века има престъпления, техни жертви и щети, и държавата укрива виновниците. И така, щом се укриват престъпници и отговорни, то е редно правителството да разкрие негодяите - и укривани и укриващи чрез МВР, и да се погрижи те да бъдат съдени, осъдени и наказани. Лошо поддържаните и опасни язовири да се национализират, а ако има вече негодни за поддръжка - да се унищожат. Държавата е длъжна да опазва живота и имуществата на гражданите - иначе е непотребна.

За пореден път заявявам,че с вдигането на горната граница за пенсиониране с четири месеца,или с четири години нещата няма да се оправят плюс това,това не е реформа!Проблемът на пенсионната система е РАННОТО пенсиониране с големи пенсии,пенсионира се човека на 40 г. и продължава да работи до 80 годишна възраст!!!

Добрата новина е, че до понеделник имаме кабинет. Все по-чудесни състави в Парламента си избираме и все повече 'съспенс' е

Цацаров да даде информация за прокурорската проверка за Мизия и защо бившия областен на Враца излезе сух от водата?

Нинова , как ще се знае , като ги раздавахте тайно без реален търг и конкурс ! Само подставени лица и мутри !

какво ще се обсъжда за пенсионната реформа.Сигурно отново ще "отчетат загриженост". Дано "замразят" възрастта за трета категория.

В пенсионната рИформа ще се обсъжда, как по-малко пари да се дават. Което означава, че ГРОБ гроб копаят за населението на България и изпълняват мо-та-мо РАН'ЪТ, за рестрикгия-геноцид. Само по този начин ще се ликвидира БЪЛГАРСКАТА КОЛОНИАЛНО-МАФИОТСКА ДЪРЖАВНОСТ, от гробокопачите на ГРОБ. Краят е близо, стискайте зъби за да се хванем за зеленото, а не за $.

Иван Даков сегашен заместник областен на Врачанска отбласт от БСП- виновен за бездействие, на власт? Борислав Банчев-Заместник областен от ДПС - абсолютен некадърник, безотговорен за трагедията. Още на власт?

268 язовира с неизяснена собственост ?! стига бе ! вземи една рибарска пръчка , иди и хвани една риба в който и да е от тези язовири и ще видиш какво ще те направи неизвестният собственик !

Леле как ще претупат пенсионната реформа! Синдикати спите ли-а добре спете?!

Ами ще я претупат пенсионната реформа, разбира се! За тях пенсионна реформа е да направят невъзможно пенсионирането на хората. Какъв е този изискуем трудов стаж при тази безработица и нарастване на възрастта като много от нас измират преди да навършат 60 години. къде отиват техните вноски, та все квичите, че няма пари?

Защо изваредно ? Понеделник не ли работен Ден ?

НАГЛА СТЕ. Много добре знаете каква е собствеността на язовирите които заляха родните ви Крушовица и Мизия ! Защо мълчахте когато бяхте на власт ?

Да сменят и заместник областните, че е неудобно така нов областен да седи на масата с отговорните за наводненията ресорни заместници.

Хайде хайде ,всички на софрата ,Корман носи баклавата !

Микроязавирите трябва да се премахнат . В Мизия в наводнените къщи плуваха шарани и те не бяха изпратени от Господа.

Браво госпожо Нинова !Бъдете настоятелна защото този проблем виси в България със страшна сила .Години наред се експлоатираше този природен ресурс от шепа мародери които заради печалбарство и некоректен бизнес тази година потопиха половин България под вода ,загинаха много хора ,хиляди бяха остовени без дом заради тези мародери. Другия проблем е защо при по-голямо количество дъжд се образуват тези водосборища и няма естествен отток на водите .Явно проблема идва от другата мафиотска история с поголовната сеч и масовата далавера на дървената мафия .Причините са комплексни но да се надяваме ,че с общи усилия и настоятелност ,ще бъде пресечен пътя на загробването на България макар ,че борбата е трудна .

"268 бомби цъкат на територията на страната". Може ли така да се говори, може ли да се плашат така хората !?!?! Журналистите само това чакат - да подемат истерична кампания.