Зарков: Между пълното поемане на властта от Пеевски стои само една бариера - президентството

Лидерът на ПГ на ДПС върши работата на "сглобката" - замества истинския корупционен скандал с фалшив, коментира секретарят на президента

Обратно в новината

Коментари - Зарков: Между пълното поемане на властта от Пеевски стои само една бариера - президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъзарков, къде се губиш бе путчице миризлива?

Жалко! Умен мъж, но от грешната страна.

Зарков, тоя път не закъсня ли, за да репресираш нечий дядо? По-добре да беше закъснял, вместо да говориш глупости... Ама, всеки сам си преценя, дето се вика...

Крумчо, мама, ходи да биеш котки у стената, за друго не ставаш, сине!!

българската оФца си заслужава всичко което ще му се случи и му се е случило досега .... тъпа , нагла , продажна оФца наричаща себе си народ ....

Е, тоя път съм съгласен с тебе. :)

езика извади Зарков! Пък и въртелив връх, да не остане нещо неизблизано случайно. С негърпение очаквам "Юмручето във въздуха" 2 - Сценарист и режисьор: ФСБ - В главната роля: Р. Радев; - В ролите - бодигард и говорител: И. Йотова; Преводач на всичко казано - К. Зарков!

Българският народ харесва Пеевски и му има доверие, най-добпия политик в момента, върти всички на малкия си к..пръст.

Не разбрах дали Пеевски или щаба на президента ги е страх

Баси Зарков колко е напълнял. Службата при мунчо не му се отразява добре.

Участвал съм в протестите срещу Пеевски ( когато искаха да го правят шеф на ДАНС). От тогава мина доста време и много илюзии отлетяха. И днес не съм му фен, но като почнат да говорят срещу него си мисля "Ами с какво Пеевски е по-лош от останалия политически бълвоч".

Да, добре. :) И "По принцип не подркепяш Путин, но..."

Пеевски се преследва от САЩ по закона Гранитски. Каква е тук ролята на американското посолство към което се допитват от сглобката и то винаги съветва какво да се прави

Това ДЕБИЛЧЕ ГЕЕВСКИ откъде го изровиха, гнус ме е да го гледам и слушам! Бързо при бай Ставри, мизерник нещастен!

И той няма много вина виновни са измамниците от пп дб които излъгаха народа да гласува за тях и му подмениха вота

ПП-ДБ не са подменили никакъв вот. Това е желанието на БГ - на първо място да ги управлява ГЕРБ. На второ място ПП-ДБ, след това по равно от ВЪЗРАЖДАНЕ и ДПС, следвани от БСП и последна дупка на кавала - ИТН. Най-много представители има от ГЕРБ - 69 места, които са много, много далече от мнозинство от 120 депутата. Сега всички тъпанари, които вярват в розови еднорози, да си фраснат един хубав шамар и да се събудят от измисления свят, в който живеят. ГЕРБ + ДПС = 105 места. Това са фактите. Няма корупционни скандали, няма магнитски. 105 места от 121 необходими!!! Трябва да си мега, мега, мега тъп, да вярваш, че при нови избори ПП-ДБ ще имат 121 депутата, защото народът се е "събудил". Няма как нито ГЕРБ да имат 121 депутата, нито ПП-ДБ, нито ДПС, нито БСП, нито Възраждане. Ние какво искаме инати магарета в парламента, които да отказват да работят, защото си мислят, че онази им работа е най-голяма?!! Да, това на един фатмак много му харесва и много му изнася. Затова непрекъснато създава интриги, за да може да има пак предсрочни избори. Е, няма да му се получи. Така, че това, което ПП-ДБ направиха, беше най-доброто възможно, което можеха да направят. С това правителство влязохме частично в Шенген. Ще видим дали наистина от 1 януари 2025-та година ще влезем и в еврозоната. Имам сериозни надежди, че след 1 година ще бъдем и пълноправни членове в Шенген.

Не забравяйте българския народ, той също стои като пречка на Пеевски. Само да се опита, и ще стане като опита му да стане шеф на ДАНС. А и с първобитните си русофобски приказки съвсем няма да мине номера.

Никога не е могъл да се изказва както трябва и да не звучи идиотски. Какво общи има избора на съдиите с Пеевски и как чрез тях той щял да поеме пълната власт? Така както се изказва звучи все едно сезирането на КС за съдиите не е заради реални проблеми свързани с тях, а по политически пристрастия срещу Пеевски. И това било специалист по правните въпроси? Колкото до сглобката, тя крепи ДПС-то само защото чрез тях ще правят (както казва Кирчо) "реформиране", на конституцията и сие. Въпреки че какво се промени след големите реформи? Ужким така и иначе за главният прокурор, пък сега именно Пеевски квичи как нищо не се било променило!? По-голямата част от коментарите му са напълно излишни. Можеше малко умерено и по-сдържано да прави коментари. И да приключи всичко с напомнянето, че Пеевски е бил политик през по-голямата си част от живота само задочно и сега тръгнал да се прави на голям специалист без да му се отдава.

Зарчето!

Пила маца бира и се качила на баира да декламира но главицата и проста нищо не разбира защото зарко и дал бира и тя се напила

Крайно време е президентът да вдигне армията!

Той не може да вдигне....... та армията ще вдигне

Аа. Не си прав. Деса каза, че оная му работа ми била като руска ракета КИНЖАЛ!

Радев или Пеевски, подкрепян от тиквундера и жалката ППДБ - изборът е лесен. И той касае нас, а не Путин или Зеленски.

За Пеевски собствения му баща не иска да чуе, той се напъва да нарежда на целия народ.

значи представя българцкия безрод.

Пеевски не беше ли изклупил цялото трасе на Южен поток, който не се състоя ? Този до каквото се докосне го съсипва брутално. Не му завиждам каква карма е натрупал.

А тоа Пеевски до миналата година не беше ли "прокси на Кремъл"!

зъщо нямъъ идин с високи идиалиии, зъщоооу! нъли знайте кой е бил червен преди, майка му нъ иничъръ! тотутууу тотууту

Всички от пРезидентството са качили по един чувал цимент,като килограми,що така ?

Защото държавата им плаща като съветници на Радев по цял ден да плетат интриги и да обикалят по медиите, докато си правят безплатна реклама на проектчето. И това всичко с пари на данъкоплатеца. Пеевски поне някой го е избрал в НС, Зарков, Д.Стоянов, Гълъба нямам спомен да са избрани от някой друг освен от Радев.

Всички, които Нинова изрита от БСП страдат, че не са наредени на копанката- депутати, евродепутати, бордове в държавни предприятия. С тях и без тях в редиците на БСП резултатът й се топеше. Просто Зарков, Витанов, Лечева останаха зад борда, няма за тях копаня, разчитат на Радевата"харизма" дано поне в НС влязат, че в частния сектор не могат да обслужват подобаващо матушка Русийка.

Не недей да ги мислиш ! Радев управляваше еднолично 2г. Всички около него са мулти. Само адвокатчето гепи 82млн.с анекс за личните документи. Ами Боташ,Ами митниците? Имат и за правнуците.

Мунчо напълни гащи... да облича потника и да ходи да си търка медалите на село.

По скоро свинчо напълни гащите. Ама то в тази партия е така, трудно си стискаш задника. Пък Делянчо да се издига така бързо , задника му е влязъл в употреба.

Бранете БЪЛГАРИЯ , от еничари и потурнаци

Всички сте за трепане. Парламент, Президентство, Министерски съвет с всичките министерства и почти всички агенции и тем подобни следва да се изпразнят от кадрови състав и да се започне наново, за да има поне минимален шанс за положително развитие. 240 присъди са добро начало на процеса.

Ако Крум Зарков бъде новият председател на БСП, ще има интересни, дори сигурно шокиращо високи резултати на тази партия за следващите избори.

та, между кое стои мунчо?

Няма ли кой да нарита шопара обратно в кочината?

Те в Дубай го наритаха и се върна в България, която той и неговите ортаци превърнаха в кочина!

тия имат по-развинтено въображение и от вгъзражданите

Унуката на оня мракобесен мародер и убиец кацамунски се превърна в изтривалката на мунчо,че други няма на амбразурата да го пазят

Тоя не мъж. Не е жена. Какъв е ?

Президента е Booss.

не Booss . Той е the booss

:)

Дебелан е с пари, другите се продават за пари и стана мнозинство. Ще завладеят службите, регулаторите, официално и прокуратурата и ще грабят на макс. ПП, гнома и лодкаря предадоха и продадоха народното недоволство от протеста, а и своите подръжници, целуваха ГЕРБ и дебелан и се кефят, че са се уредили.

Проблемът на Радев през очите на своите: "Овчаров: Договорът с „Боташ“ е неизгоден! Радев реши да се прави на енергиен стратег" Нито енергиен, нито политически стратег не е. Казва го и Буруджиева - https://bnr.bg/horizont/post/101941625/tatana-burudjieva-replikite-mejdu-peevski-i-radev-sa-voina-mejdu-instituciite

Едно от лицата на корупцията, днес се вживява като борец срещу нея! Ама така е в територията на сглобките, магнитните ги размагнитизираха, а големите надежди към промяната доведоха до подмяна на вота, тези, дето уж НИКОГА нямаше да седнат на една маса, не само сега са заедно, но даже и дирижират събитията чрез един пишман сглобен от посолството анти кабинет.

В конкретния случай лицата на корупцията са две,едното е Радев, политическия инженер и интригант, напълнил президентството с бивши служители на Държавна сигурност и касиери, а другото е ясно!

Не, че не е възможна тезата на Зарков, но в опит за оправдание се е заплел в себе си:))) Ако се разплете, ще осъзнае, че говори глупости. Защото сглобката се е скарала , та затова от половин година методично ограничи диктатурата на Радко Летеца и сега продължава да се кара неистово, за да реформира службите:)))))) Голяма караница пада - ако е вярно, в България трябва да управляват само скарани политици:)))))))) Изпилено до кокал обяснение на ситуацията от Зарков:))) Президента се зъби всеки път, като го напънат за корупция:)) Второ юмруче обаче е невъзможно - няма хора:)))) Самото озъбване е достатъчно показателно - то е всеки път и всеки път Радко вещае край на държавата, апокалипсис, глад и погром:)))) Всички са корумпирани, само Радко и неговите Копринки са намазани с мед:))))

Този е голям смешко. Да се скрие. Пеевски е далече по-добър от пРезидента.

ноооооооооооо ти си по-голям от него смешник

Нека се върнем във времето и си припомним дългия списък от икономически престъпления, извършени от лицето Дебелян Беевски. Започвайки от далавери с държавния тотализатор, оглавяван от майка му. После Булгартабак, Лафка, Техномаркет, КТБ и т.н. Списъкът с корупционите му практики е много дълъг. И накрая поантата е включването в списъка Магнитски, което е признание за значим международен престъпник. Не може един толкова мръсен морално и в душата субект да дава каквато и да е оценка за качествата на човека с най-голямо одобрение на целия български народ! И тук ми е много странно как видни журналисти, като Петко Соросоидчето, на заплата при лицето Шорош застават на амбразурата, за да защитават този, когото низвергваха до момента!

е най дейната марионетка на посолството защото е най уязвим.

Зарков е забравил, че точно любимият на семейство Радеви гологлав чалгар е причината за цяла година парламентарни избори и сегашната управляваща сглобка като единствено възможно, но не и съвсем приятно решение на възникналата криза. Що се отнася до президенството, очевидно е, че то НЕ Е никаква бариера, ами обикновена дупка в пътя, която не е никак трудно да се заобиколи. В заключение - каквато ни държавата, такива ни и генералите т.е. не само не ги бива за стратези, но и не знаят какво е война.

Да, да, сигурно. Ей сега взехме, че повярвахме.Радев още малко за светец да го канонизираме. Пресолихте манджата, Зарков, ставате смешни.

Радев имаше цялата власт при служебните недоразумения. Сега - йок. Това е проблема му. В конституцията записаха неписаното досега правило служебните правителства да провеждат избори и нищо повече. Другарят Радев си позволи споразумение с Боташ, което ни ангажира за цели над 10 години. Такава наглост до сега не е имало.

Нали ПП-тата твърдяха че на предишните им се губели по едни 10 милиарда.... Абе никой не пита за тях бе,нито пък се сезират компетентните органи.... Зарков се изказа....и феномена вече пита за една котка... Одеве се изказа и Йотова...до довечера дали ще се обади феномена и за нея нещо??

Кацамунски, ми и той като тебе наследник на едни и същи служби бе джанам Защо за тебе може, пък за Дебелото да не може. Все пак той е по -стара к...а в политиката от тебе. Ти питай шефа си дето го съветваш -защо не се търсят парите от цигарите, защо не се търсят парите за Булгартабак, защо не се търси цесията часове преди фалита на КТБ. Ами то както върви ти главен прокурор няма да станеш, ама дебелото може и премиер, че и президент да стане; стой та гледай. Дото англичанина твърди - ТОВА ДЕТО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ, СЕ КУПУВА С МНОГО ПАРИ!

то все едно има разлика кой ще съсипе държавата... дали ще е пеефски или резидента е все тая!

Вчера Радев лично заяви " Една от особеностите на низките души, е, че подозират своите низости у другите" - цитат от ФБ, явно колко работи по цял ден. Интересно обаче е, защо Радев предполага, че някой друг иска пълната власт - може би защото той само за това си мисли ...

Този е по студията от сутрин до мрак. Медийна атака имало срещу президентсрвото?