Зарков: Ако БСП се яви на още едни избори с Корнелия Нинова, катастрофата е неизбежна

Левицата не може да има ролята на подпирачка в българския политически живот, добави депутатът от БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като му видя суратя и започва да ми се повдига... на нещо много мазно и гноясало ми напомня..

се нафиркал до козирката и на връщане паднал в дълбок изкоп....Драпал, драпал, но пак се сривал на дъното. Накаря му писнало и казал "Маа му стара, ако и тоя път не изляза, ставам и си отивам...."

Нинова е супер! Бавно и методично унищожава карцинома наречен БСП. Да остане, докато не си свърши работата, а после да ходи на майната си при другите боклуци от историята!

до сега гласувам за БСП с цялото ни семейство. За съжаление с всеки следващи избори отврашщението е все по-голямо. Таз година единствената алтернатива за нормалните хора ми се вижда Възраждане. Дано не е поредната лъжа и партенка и креятура на Козяк. БСП я унищожи сла-нинова и боклуците около нея. Няма го вече духа и традициите на социалистическата идея. Кака кури ни лъже през очилата си най-нагло за всичко. Жалко за малкото останали верни на идеите и н партията кадри, които са набутани в ъгъла и в задните места на листите. София жк Дружба

Това всички го знаем бай Зарко :) Избирайте си я със 99,9% и си я дръжте тая крава немате вече избор. Тя надвиваше вътрешнопартийната с опозиция не с идеи а като ги отлюспва за това се появи външнопартийна опозиция стана пъстро и сега БСП ще изчезне.

Мазен отврътителено комуне като чели един хой ги е правил

Стига сте ме плюли, мама Ани така каза! Като таткото, на Киро каже, може, а ако мама каже, не може???

А-а-не! Не може да има две мами! Моята мами е единствена.

zasada

Кой продажник за един долар ни плаши с копейки

Козарков, БСП е на тоя хал заради айдушката "дружинка" Станишев, Миков, Гергов, и т.н. и беше не партия, а клиентелистска организация! Сега Нинова отново се опитва да я направи партия.

Тези вече приключиха но още не го знаят и ще го разберат с резултата на следващите избори. Най-голямата глупост беше да лъжат че не се изнася оръжие за Украйна.

Зарчев, когато целия ви електорат е от бастуни, няма как и партията ви да не е бастун (подпирачка). Хубавото е, че на следващите избори, партията (упс, КОАЛИЦИЯТА) ви е вън от парламента и това е една страхотна новина за България.

Така е.

Докато ДКК се отчита при Нинова всичко ще бъде наред ... за после му мислете ...

Да. Прав е човекът. БСП върви бързо към дъното. На следващите избори ще се радват ако са в парламента .

За Нинова, не знам. Ама ако тоя е в листата, ще предпочета всеки друг, ДПС и Възраждане включително, само и само да не му гледам мутрата!

Кацамаймунско изчадие, Нинова е жена с топки, а ти си джендър без топки, гаден си и не ставаш и да те шибат, върви обратно на майка си в .утката, от където си изскочил, копелдако.

Този копелдак, внук на комунистическия генерал карамунски, беше издигнат от Нинова. Обикаляше я като пале, но апетитите му пораснаха, иска му се да да е главатар на червената банда, да има повече власт и пари. Абе маймуняк, виж се на какво приличаш, чуй се какви ги бръщолевиш, не можеш да бъдеш лице на БСП, защото си задник. Нинова е много по умна от тебе копеле шибано в алкохолно опиянение.

zasada

Прав си,че на тоя му е рано да напира за върха,но като гледа, че някои тъпи,бити карти се правят на по-големи атлантици от атлантическия океан,само да се докопат до кокала,защо да не опита

Хахаха,те точно това умеят,или меко казано,казват,че ще го потъркат малко,а после до макарите вътре.Кефа за тях,болката за електората.

Цялото НС е нелегитимно. Мунчо също е нелегитимен президент.

А аз имам усещане, че ти си нелегитимен човек!

Това е видното дженди Кум ЗаУков. Той е свидна внучка на ген Кацамунски от ДС. Сега му е обещано да смени кака Кури и за това е така настъпателен, а и с Кокорчо много ще си паснат, ще са като Ромео и Жулиета.

със своите ежби всички се компрометирахте

Зарков е Болен , Време му е в КАРЛУКОВО !

И със и без Нинова няма да видите вече парламент! В най-добрият случай 5-6% да вземете.

в Божиите уши ... Амин дай Боже :)))

Абе господин комуняга - не ви ли е срам? Подпирачка? Това правителство си е на БСП и неговото отроче-изрудче ПП. Това управление си е типично крайно ляво - вдигане на данъци под формата на осигурителен максимум, харчене на чужди пари. Съответно за да е 100% ясен почерка на БСП, то трябваше и държавата да фалират, като теглят майната на бизнеса и направят инфлацията до небесата! Вие от БПС сте най-неадекватната партия, от която страдат най-много вашите избиратели. Все успявате хем да ги омаете хем да ги изнасилите.

То и сега след 6-7 месеца управление на БСП си е катастрофа. БСП с когото и когато да ходи на избори, ще е катастрофа.

Няма защо да се тревожите. Тъкмо ще се избистрят предпочитанията кой с какво може до помогне, тоест да се включи в законодателния процес. В този си вид , пределно остарял, изгледите за мир са по-малко отколкото напъните за война. Както се казва, ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГьОЛА.

по добре да не се явява

Абе тоя нещо много взе да се отваря. Трябва да призная, че Нинова и БСП най-после взеха да се дъжат като отговорни политици. От таква лява партия има нужда.

Неблагодарник ! Нинова го направи човек иначе е голям Келеш този !

Ако Нинова е довела БСП на ръба на катастрофата, със Зарков ще направи фаталната крачка напред.

Зарков зорлем разлайва кучетата ,точно за да довърши партията с любезното съдействие на Станишев! Обикаля като хамавото семе, прави се на емисар да разделя хората!

Смятай, щом аз, който гласувам от 20 години за БСП, на следващи избори изобщо няма и да ги погледна. Нинова превърна партията в една сбирщина от кариеристи. Не мога да я понасям.

И защо 20г гласуваш за БСП? Аз пък 30г гласувам да изчезне БСП.

Нинова не е превърнала хората от БСП. Тя просто води собствена продажна политика, която съсипва партията. Трябва незабавно да си ходи.

Най-голямата дренка стана Божанков. А ти Круме припяваше тихичко на ПП, ама тихичко .

Зарков е от подръжниците на ГЕРБ.

2022-06-25 10:46:13 инфо (нерегистриран) ГЕРБ, БСП и ДПС - НЕПРОБИВАЕМА коалиция. МЕЧТАТА на ЛИБЕРАЛИТЕ... ------ "МЕЧТАТА" НА БИБЛИОТЕРАКИТА ОТ СС , ЗАД КОИТО СТОИ БУНКЕРА ! ТОЗИ СБОР ГОРЕ ДЕФАКТО Е "ПОЛИТБЮРО НА БКП" , КОЕТО РАЗБИРА СЕ Е НА ИЗДРЪЖКА ОТ КПСС , КОЯТО СЕГА СЕ НАРИЧА "ЕДИНАЯ РА-СС-ИЯ" И СЕКТАТА, КОЯТО ПРОПОВЯДВА Е "БЛЯДСКИ СВЯТ", КОЙТО СТЪПВА НА "ПРЕНОСА НА ВЪГЛЕВОДОРОДИ", СИРЕЧ НА ПРОИЗВЕДЕНОТ ОТ ЗЕМЯТА ! Т.Е. ПАРАЗИТИРА ВЪРХУ ЗЕМЯТА !

За пореден път другарят Радев сложи другарката Нинова на динена кора и я засили надолу по пързалката.

правилно

А бе тоя Зарков или се заблуждава, или лъже като комунде. И със и без Курнела с БСП е свършено. На България не й трябват соросоидни комундета, нито пък чалги и джендъри, Простийировци и Кокорчовци и още по-малко клетвопрестъпник за президент, нарушил драстично Конституцията за да ги вкара във властта.

_stankow

И каква ще е тази "европейска" страна, в която няма лява партия ?

Че БСП лява партия ли са, след като точно техните кръгове извършиха приватизацията на всичко създадено за 45 г. от народа, в т.ч. и с безвъзмездните съботници и бригади дори и на децата от училищата, за да се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси? Не, БСП не са нито лява, нито проруска партия, а само се представят за такава, че да не загубят гласовете и на червените бабички! И по-точно, БСП = Българско соросоидна партия!

Да се махат.

Другарката Нинова толкова много се Стара да се подмаже на чалгарите, меките китки от Буджака и измамниците на Кирето. А сега ядец. Масрафа ще го плати БСП

ПОДПИРАЧКА?! Дали ФРАНКОФОНЧЕТО е заимствало думата от ФРЕНСКИЯ?! ;) ... И дали избори начело със Зарков биха ВДИГНАЛИ резултата на БСП?! ... Кариеристите НЯМА ДА ПРОСТЯТ на Корнелия, че НЕ СЕ СЪЮЗИ с ГЕРБ. ... ГЕРБ, БСП и ДПС - НЕПРОБИВАЕМА коалиция. МЕЧТАТА на ЛИБЕРАЛИТЕ...

Отиваме в канала на историята и ще останем само тъжен спомен за няколко унищожени поколения и съсипана държава. Лошото е, че децата на старите комунисти си разчистват пътя и мачкат всичко пред себе си

Путинофилът е специалист икономист. Страда за погубените ни заводи и "унищожено селско стопанство", но не разбира как така днес износът ни е нараснал многократно от времето на бай Тошо. Гордее се, че сме продавали оръжие на няколко континента, но точно сега не трябва да се възползваме да печелим кървави пари и да застрашаваме човешки животи. Работи в западна икономика, иска западни приходи, но мечтае Русия да ни управлява.

Тука има тука нема. Това е играта на БСП. Лъжа,мажат шаранчета да хванат. Всичко се прави с цел облагодетелстване на шепа тарикати от върхушката на БСП. Другите да го духат. Един гнусен педал ви го каза скоро.

Т.Н. "СОЦ" ПАРТИИ ПО СВЕТА СА ЛЪЖА ! НЕ СЕ БОРЯТ ЗА СВАЛЯНЕ НА КАПИТАЛИЗМА (НАЛИ СА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ), А В СЪЩОТО ВРЕМЕ - ТАМ СЕ ПОДВИЗАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ "РОБОВЛАДЕЛЦИ" В ДАДЕНАТА СТРАНА ! И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ "СОЦ" ПАРТИИТЕ СИМПАТИЗИРАТ НА ФАШИСТКИЯТ БУНКЕР, ПЪК ТО ТАМ НАЙ-СВРЪХ БОГАТИТЕ ОЛИГАРСИ КАТО ИЗКЛЮЧИМ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ХАЙ-ТЕХ СЕКТОРА! "СОЦ" ПАРТИТЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ СА ЛЪЖА , КОЯТО ВИРЕЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА И НАИВИТЕТА НА "ОБИКНОВЕНИТЕ" БЕДНИ ХОРА!

БКП е обявена за престъпна организация, а няма нито един осъден. Смениха си името на БСП и продължават с престъпленията.

Аз предлагам за шеф на БСП да изберат г-н БОЙКИКЕВ Така и така вече женераль Атанасов и Бойкикев имат ПАРТИЙНИ КНИЖКИ що па да не оглави БСП ?

Аз предлагам теб да те изберат за най-тъп трол и да не ти плащат повече от 4 копейки на пост!

Крум Зарков е подтикван от старите крадци в БСП,да иска да се махне Корнелия Нинова. За да могат те да направят коалиция с ГЕРБ. Разобличителя

А от герП искат ли такава коалиция другарю ?

Искат Те с Възраждане даже направиха коалиция. Елена Гунчева: "Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая."

Хората с име Крум са принципни , но не особенно схватливи . Учат се по трудния начин и не разбират , че Живота учи и Той налага всичко. Тоя си мисли , че каквото каже ще се изпълни без даже да се напъне .

България изпадна до нивото на Украйна - управлява се от Корнелия , Асен , Кирил , Борисов , Ахмед , Пеевски , Пинокио .

Нинова е принципна и е пич.

Участието на БСП в соросоидно-джендърската шайка прави катастрофата неизбежна, а ти Зарков, си още по- неприятен от Нинова. Тя може и да привлече 1000 гласа, но ти Зарков, си нещо като Кирчо, или Лорер, крайно отблъскваща фигура, която няма нищо общо с никаква социална ангажираност или консервативно - лява политика. Но участието на БСП в най- слабото и крадливо управление в ИСТОРИЯТА, обрича БСП на катастрофа, да. Толкова си успял да проумееш.

Консервативно-лява политика е все едно да кажеш дървеното желязо. Лявата политика никога не е консервативна, защото се основава на харчене за социални дейности, за които една консервативна партия никога не би дала пари.

Но от ,,Центъра” в Москва наливат обратно част от средствата ограбвани от България за да подържат проруска пропаганда и проруски партии и пишман лидери.Ос_ани до ушите.Като Нинова,Слави,Станишеф,Болен,Купейкин,Радеф и так далее. А и с машините на Мъдуро няма как да котастрофират антибългаропромосковските ме ке ре та. И ти Заркоф си от същото котило ама са прайш да тта…

Зарков ще е добър лидер на БСП. Модерен, прозападен, разбира хората с различна сексуалност. БСП ще стане модерна европейска партия.

Ужас....Джендър - социалист...ще повърна..

Това за хората с различна сексуалност не разбрах за плюс ли му се брои и какво общо има с избора на лидер на БСП? Зарков и Божанков трябва да са новите лица на тази партия, за да я измъкнат от прокремълската котва, която им пречи да се реформират и да станат нормална европейска социалистическа партия.