Заподозреният за шпионаж Орлин Русев работил с най-издирвания престъпник в Германия

Българинът предоставил на Ян Марсалек оборудване, което може да изчислява местоположението и връзките на телефонните абонати, като в схемата имало и руски гражданин

Обратно в новината

Коментари - Заподозреният за шпионаж Орлин Русев работил с най-издирвания престъпник в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е шпионажа в полза на Русия , че е продал SS7 телефон на мошеник ? По тази логика могат да обвинят в шпионаж и производителите - много глупости ще се изпишат за този "случай" , Джони Инглиш се цели в нещо друго и започва от 3-ма нещастни фалшификатори или търговци на фалшиви документи - ако и това е вярно - няма по-големи мръсници от британците , видя се с делото Скрипал с нашият десидент - да видим докъде ще стигнат

И тоя като нашите Кире, Боко и коко. Само дето нашите никой не ги лови, незнайно защо. Ако бяха в Англия, щяха да изгниат в затвора.

Доживотен затвор за русофила-предател на България!

"Заподозреният за шпионаж в полза на Русия е !!!!!!!!!!!!!!!. В схемата е участвал и руски гражданин." Абе, джурналистите, може ли като ползвате Гуглето за преводач и Копи/Пейст писане да сте малко по внимателни. Пита за един преател, койти е тъп и мързелив, опс. срамежлив. Ми като вас, ве.

Преди години с оказа, че от пенсионните фондове в Германия липсват..... около няколко милиона на бройка пенсионер.... Така и си остана, никой не разследва.... Е, знаели са че някоя епидемия ще ги умори ...

Как може да казват на едни измамници шпиони...

по изгодно е, и по платежно, и напредък в кариерата е осигурен. Много екстри, изобщо.

По същия начин вие търговете от Възраждане защитава да те със зъби и нокти насилника, нарязал момичето. Дали обаче имате достатъчно мозък в главата, за да се сетите че аз ще платени коментари и слагането на плюсчета и минусчета не прави абсолютно никакви впечатление на английския съд? Дали се сещате, че когато утре тези бъдат изправени пред съда и за да си спасят кожата започнат да бъдат едно след друго имена- вашите плюсчета и минусчета няма да ви спасят. Дали се сещате, че платените ви коментари, не са равностойни дори на заглавието в медиите? Само че ще го отнесете вие, но малко вероятно да го отнесат шефовете ви.

Помоли за грамотно написана опорка. Говори лошо за нивото ти.

Не е вярно това е наше момче много добричко много примерно. Те фалшивите документи са за да могат българите в Англия да научат по-добре английски език. Много помага особено при изборния процес.

Има подозрения, но никой не е хванат с конкретна шпионска дейност и това е странното. Обикновено такива се следят, за да хванат истинските къртици и шпиони. Единствено могат да ги съдят за фалшиви документи, при това ако докажат, че не са за игра, а са ги използвали.

В любимата ви диктаторска Русия за всяка дейност задължително има предоставени най-точни доказателства предоставени от изцяло контролираните от диктатора съответни разследващи органи, и разбира се никога и по никакъв начин тези доказателства не биват подлагани на каквото и да било съмнение и не се нуждаят от потвърждаване.

Да, Русия е доста диктаторска. А я сега ми кажи за ЕС, че аз не живея в Рисия и най-вече ме интересува ЕС. Кажи ми как демократично набутаха половин милиард с незаконно утвърденк ваксини по желание на един човек - Итсула фон дее Лайен. Че мъжът й е част от бизнеса. И ми кажи днес защо сме набутани във война на страната на доказани нацисти, след като 80% от народът ни е против. С опитват да ни плашат с Русия, която едва удържа две области в Украйна. Но нскрая ще я принудят да удари и други страни, защото наглото набутване на ЕС е заповядано “демократично” от САЩ. Докато САЩ е в много демократичен разпад на държавата днес. От много демокрация ли? Не. От деспотизъм и от обратното на ддмокрация. Фамилия, управлявала САЩ наскоро чрез президентската институция се смята за поручител набибийствпто на около 70 души. Хайде виж гредата в налето око преди да гледаме сламки к греди в чуждите! Гледай ЕС и България и не следвай пропагандата като глупак.

поредния кьор фишек на ЦРУ и МИ5 като делото на Антонов срещу Папата. Мразят ни тия па и ние не ги долююбваме

Иди виж, дали яде прасето!

Щом грухтиш, значи си нахранено.

Това вече са сериозни обвинения.

Че му продал телефон с повишена сигурност? Ха да видим на колко бизнесмени милионери и на колко политици и техни роднини е продал. На мен не е продавал със сигурност. Аз не мога да платя 3-4000 евро за телефон. Между другото съм повече от сигурен че и някой от Макдоналдс му е продал сандвич.

Цирк пълен с клоуни…

В правото ,преди световната либерастия да завладее света имаше закон ,ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ОБРАТНОТО?

Драги ми не либералисте. Я ни цитирай в кой закон и в кой член си прочел този филмова реплика.

Ами чети, бре човек. Недей да лежиш само на дивана и да пишеш каквото има на листчето. Ще ти спрат центовете заради мързела ти.

На работа съм. Центовете си вървят. Диван нямам , както и ти отговор.

КОСТАДИН КОСТАДИВОВ и Златан Златанов по прякор-Плешивата Златка и 2та от ПП 'Вазраждане",Кристиян по прякор Манекена ИЗКАРАЛШ милиони от кражба на КРЕДИТНИ/дебитни карти на Германски,АНГЛИЙСККИ,Полски туристи със скийменг у-ва от банкомати в к-кс "Златни Пясъци"

явно доктор Гьобелс е наистина бил талантлив, щом досега му ползват похватите. Найс.

НЕ ВСИЧКИ В БРИТАНИЯ ОБИЧАТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ РУШИ БУНАК .. НО ВСИЧКИ ОБИЧАТ БАРБИ .... АВТОБУСНА СПИРКА В ЮКЕЙ ... https://t.me/infantmilitario/105305

ДОКАТО ... СКАПАНИТЕ ЗАПАДНАЛЯЦИ СЕ ЗАНИМАВАТ С БЪЛГАРСКИ ШПИОНИ .... ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЦЕЛУВАТ КРАКАТА НА ИМИГРАНТСКИТЕ ДЕЦА .... САМО МАЧКАНЕ НА ЗАПАДНАЛАТА СГАН .. ВИДЕО ОТ БЕЛГИЯ ... https://t.me/infantmilitario/105302

Заминавай за Москва, цървул!

Задържаните за шпионаж българи са събирали подписи за референдума срещу еврото сред българската общност в Англия !

Ако погледнеш от кога са в затвора и кога се проведе събирането на подписи за референдума, сам ще видиш колко си преднамерено лъжлив. Защо ли.

Глупости. Бил му клиент и затова са и двамата шпиони. Шефа на компания за безконтактни плащания сигурно с телефон си купил сигурен телефон. Ами естествено. Интересно на кой политици е продавал SSL7? Компания за разплащания лице в лице без кредитна карта се срива в 2020, ами пак е естествено, то на хората май им беше забранено да се приближават един до друг. Шефа на компанията избягал с частен самолет. Ами да съдят компанията, която му е продала самолета и този, дето го е пуснал.

Мили братя бьлгари преди да осьдите теэи БЬЛГАРИ вижте чуждите какви думи иэролэват - Suspected и Accused.

Гние зад решетките 50 години , идиота да срами името на България с поклоничество към кочината

Орлинчо, как е мамин, сбъдна ли ти се мечтата? Не знам в кой затвор си, ама гледат ли те любовно? Знаеш ли как ги обичат точно такива, като тебе там? За нула време ще те направят руска подка.

Как може да те възбужда това.

както се отнасят към него и е свикнал, така и говори. Друго не познава и не знае.

Хванаха Щирлиц Разкриха Костя Примката около Мунчо се затяга Махайте МОЧА

Като знам ,че половината боклук от България се изнесе в Западна Европа,изобщо не съм учуден от новината

съдия.. Що рива за сестрите бе байо..

А другата половина си останахте

Рублата задмина долара сповепе от сто и рашистките тролчета предпочитат да подово,отколкото да се бъхтят за стотинки

фирмите им щракат гюбек от печалба..

Каквито и недоказани и непроверени и незначителни глупости да ни разказвате, те са български граждани и държавата е длъжна да ги защитава, а не да се чуди какво да си изсмуче от пръстите против тях. Това какво били си написали в линкдин е върха на дебилизма да ни го разказвате. Всеки лъже в автобиографията си за да го вземат на работа, това никой не го прави шпионин. Никакво престъпление не са извършили, а и да са, държавата пак трябва да ги пази особено от английските изроди, които отровиха с плутоний и убиха по супер жесток начин Литвиненко, Осакатиха по супер жесток начин Скрипалите и убиха жестоко няколко клошара покрай тях та чак и котката им, убиха Березовски във връзка с това което знаеше за Литвиненко точно преди да се върне в Русия. Сега нашите служби трябва да арестуват в България няколко англичанина за шпионаж в полза на Русия защото дишат един и същи въздух с руснаците, и да ги обменят след като за нищо друго не ги бива. Който не иска да живее в държава на която не и пука за гражданите и да се запише за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum

Венци , Венци .... А беше толкова умно и здраво момче.

Убеди се ,че убедените русофили са 1-2 процента,всичко друго подкрепящо Россия у нас е напълно безпросветно и имагинерно

тил си бре майцепродавецо...

2 трола и един бот Наталия работите нескопосано между 22 и 04 нощем. И това сте, даже ЛГБТ ви изоставят вече, защото виждат какви сте боклуци

Антиваксърите и Възраждане на сапун!

Няма нужда,просто трябва да ги изпратим по живо ,по-здрави в Россия

гоуна на бригада в фаш..

блеят за сапуня..

работил с престъпници от СИК..

отрекоха се от своите НЕ осъдени братя. Сестрите по невинни ли беха..

Копейкин побърза да се отрече от тях още преди да е ясно каквото и да е.. Обаче много мязат на Изрожденци

Само шпиони на краварете и англосаксите има и на руснаците.Тъпите медии се опитват да създадат война,че голяма работа станало.Ние тук сме.бъкани с всякакви шпиони най-вече краварски! Изтичат ни данните и ги крадят от НАП в Англия едва ли ще стане това!

сега някой чернокож събрат ще работи с него :- ))))

Гниене ги чака в затвора,морално и анално,това е решението за руските шпиони,скоро и у нас

По- вероятно са се договорили да признаят вина вече и затова сега излиза новината.

Питам украинските "мъже" под 60 годишна възраст в България...

Питай и рашките зайчик , попитай и тях ;)

Затова ни интересуват украинските дезертьори. Ами ако са участвали в корупция, за да се отклонят от служба? Това е престъпление в България. Арест, екстрадиция. Руснаците да си решават проблемите по дезертьорите с Грузия и Монголия. В България ще преследваме съдебно украинските дезертьори.

Турист

Британците трябва да изкъшкат всички българи след тази афера, има още много руски шпиони там… копелдаците на комунистическата номенклатура напълниха Америка, Англия, Западна Европа

Щом няма, значи атакуваме българите?

Държавата ни е много слаба и тежко корумпирана, факт е, че не иска, и не може да забрани проруски, антибългарски партии като БСП, Възраждане, Левица, Атака, които са агенти на русия, която ни обяви за враг, което автоматично значи, че и тя е наш враг, а нейните шпиони са национални предатели и мястото им е извън закона, в затвора. Академика и кликата му са безгръбначни амеби, които само на думи са евроатлантици, а де факто седят на два стола, европейски и азиятски. Нужна е твърда ръка, не пишлегари като сегашните, които даже не смеят да бутнат МОЧА, а прехвърлят събарянето му като горещ картоф на Общината, тя пък на Областната управителка…

Интересно е родословието на руските шпиони, на бас, че са копелдаци на наши червени русофилистици, дано изгният в затворите на UK

А имат роля от месец Март...

Прави ли ви впечатление, че когато Орлин Русев е правил бизнес с Ян Масларек, последният още не е бил известен като шпионин и най-издирван мъж в Германия. Т.е., ако съм продал нещо на някой, който години след това се окаже престъпник, това според тяхната логика, веднага ме прави съучастник. Но по тази логика и САЩ, които са най-демократичните и безгрешни, и продават какво ли не на цял свят, също са престъпници, защото много от клиентите им са такива.

Английски летци под леглото на бабата във Франция евентуално научили нещо, ама предполагат... ;) Аферата Към Екс е немско -английска-американска и не е руска. Но нищо, скоро ще стане ;) а ДБ и ПП няма да имат време да избягат на островите

Ако искате да оповестите Велико Английското посолство какво мислите директно.

Е какво да оповести - гръмнаха тръбата на Германия и Русия и... кралицата се спомина. Случайно. Случва се. Времето така...

Тримата от запаса.

Вземаш нов паспорт и се интегрираш, дори се самоасимилираш. Иначе ставаш и оставаш цел за тяхните служби за прошляци като Грозев. За какво ти е българско гражданство щом и на посланика (бивш премиер този е) му потрябваха пет месеца и хедлайн по световните медии, за да се сети, че е в Англия по работа. Българите сме велик народ, но днешната ни държава е позор за нас. По- добре е да станеш английски българин, американски българин, португалски българин; отколкото да те мъкнат по занданите като животно по доноси на Кириакстефчовгрозевци. Пикая и на Република България в устата! На политиците, милуардерите, журналистите, и глупавата рая, която им вярва и ги търпи. За Бога братя емигрирайте, но веднага след това се интегрирайте и вземете гражданство. България отдавна не съществува. Има една сбирщина от хора правни, които бездарно властват над хора без правни.

Пикай в устата си

За българите, които не са от БГ политмафията има само индивидуално спасение чрез бягство в друга култура и асимилация в друга държава. Който българин е под 70 годишен и има само БГ паспорт е наивник и си търси белята. А българи като Грозев, Райков, и агентите от ДАНС да ти спретнат един доживотен затвор за няма и нищо винаги ще се нанерят. Да имаш български паспорт е риск. Да имаш само български паспорт, но да си постоянно в друга държава е глупост на глупостите.

Пунта Мара! Пълни безсмислици. Да се готвят всички, спали с рускини през последните 50 години. Гиди шпиони недни! Само не мога да разбера, службите ли са станали толкова зле, че да се занимават с такива шпиони или медиите ни баламосват с някакви откровени тъпотии?!?

За вътрешна консумация във великобритания е. Reds under the beds и т.н.

Абе ти взе че ме стресна. Допреди десетина години нямаше рускини, нямаше украинки. Всички бяха рускини, някои от Киев, други от Москва. Как да познаем рускиня ли е била или републиканка от някоя република?

Най-големият ВИЦ е, че мисирките НАБЕДИХА ГРОЗНИЯ за ЖУРНАЛИСТ. Че и за РАЗСЛЕДВАЩ...

ОТ АЛБИОНА ДА СЕ МОЛЯТ НА КОЛЕНЕ .... ДА НЕ ИМ ПРАТИМ ОЩЕ КУМАНКИ КАТО РУЖА - ЛЕГЕНДАТА НА ШЕРВУДСКИЯ ЛЕС ... ЧЕ И ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ЩЕ ИМ ОКРАДЕМ :)

НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ДАНС .... ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГОЙКО БИРИСОВ .... СА СЛЕДИЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ХЪШОВЕ ..... :) ДИКТАТОРА БОРИСОВ И БАДЖАНАКА МИ АХ-МЕД СА ПО-ПРОСТИ И ОТ ДИКТАТОРА БАЙ ТОДОР- ЗЕМФИР ЖИВКОВ КОБУРГОТАТА:)

Христо Грозев помогна да се забравят.

Са разбрах, че е руски шпионин, деба :)

Wire card се листваше на Франкфуртската борса, през 2002-2004 немските служби успяха да покрият пред немският съд реалните занимания на тази компания, която, в почивките между трупането на пари, се занимава и със събиране на данни за БНД, но покрай задаващия се през 2020 скандал компанията беше купена от испанска банка... чиято централа се намира в Бостън, САЩ... и са тия ни кръщават че тези хора, които ако наистина са работели с хора от Wire card то те са били под опеката на немските и американските служби, били... руски шпиони, а немската преса от факта че оня хамсалак Марсалек е живял срещу сградата на руското консулство успя да му измисли такава "биография" че дори и Ян Флеминг би им завидял на полета на фантазията;)

И лично Олаф Шолц като вице в кабинета на Меркел в продължение на 5г помагал на Уайъркард .. И в съда повтарял "не помня, забравих" ;)