17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам търпение да видя Цветан Василев и неговите съучастници с осъдителни присъди и прибрани зад решетките, където им е мястото.

Цветан Василев ще протака дълго, за да покрие всичките милиарди от КТБ, които източи.

Засега единствените, които протакат са прокуратурата. Ч..А какво ше прави Василев тепърва ще видим. И между другото как точно според теб ще протака и може хипотетично да протака? Като напише обвинение във формат “Сойна и мир@, например ли?

Ох това мегадело...Айде бе, братче, няма ли да има вече задържани и прибрани, начело с главатаря Цецо

И защо няма? Гласният прокурор Цацаров и управниците ни са си руски некерета, колкото и да се крият и преструват, Цацаров и руският главен прокурор са си лика прилика като манталитет, срещат си се - но Лаура Къовеши им е враг:), а Сърбия си е васална ба Москва, защо толкова ги д страх ит Цветан Василев и кайво има да каже и покаже публично? Защо още не са напраеили необходимото да е в съда? Всеки с грам мозък разбира, ме ако искат и скед като Василев ОСНОВАТЕЛНО не им вярва и сд опасява за здравето и живота му - много хора искат той да бе може да говори, де факто к зам.гласният прокурор Гешев го призна, заявявайки че има списък с политици и управници ба хранилка при Мустака, но досега само приказва, а не го показва... Та няна никакъв проблем държавата ако баистина иска да даде каквито иска гаранции за живота и здравето на Цветан Василев и за справедлив процес - разбира се с авторитетни чужди гаранти и наблюдатели! Защо досега прокуратурата бе прави нищо по въпроса? Ами защото не го иска! Всъщност иска точно обратното - Василев да НЕ говори и да замълчи завинаги! Но с него удариха на камък, той е (бе) един от тях, и то по-умен и им знае отлично и навиците и адета им, и нрава и мисленето им!

А кога се очакват и първите арести по това мегадело? Например кога ще върнат от Сърбия фараон Цветан Василев, за да полежи малко в затвора, а не да живее като цар в Сърбия?!?

Да, Цветан Василев трябва да го върнат в България и да го изправят пред съда, но при пълни гаранции за сигурността и безопасността му, вкл. от европейски наблпюдстели и магистрати, както и български граждански организации, а защо не и от други държави с оглед на огромния обществен интерес.., НО... Зашо не арестуват останалите очевидно виновници, някои от които са в България, а и да не са?!? Защо например не е повдигнато обвинение и към лица и фирми, фалшифицирали документи, одити и доклади, защо не е арестувана например лефката на финабсовито разузнаване в ДАНС по онова време, мисля Йавръкова се казва? Кучъде е Уван Искров? Защо не са изправени пред съда онези, които и физически атакуваха банката и лъгаха за огкраднатон206 милиона ЙЕШ от касата й, и на кредитни досиета за 2.6 милиарда! Защо Лазов вместо основен свидетел на обвинението бе е сред обвиняемите, след като е умавствал, и защо прокурстурата не разследва откъде са му парите, милионите?!? Може много да се продължава, вкл. защо не са призовани в съда всичкк участници в съвещанията при президента Плевенлиев с протоколите, от които ясно личи, че всички са знаели за целенасочена атака срещу банката? Зашо не е призован Борисов да даде показания какво имаме предвид точно, когато след посещение в САЩ заяви публично, ме две банки ше гръмнат? И защо не даде показания срещал ли се е с Цветан Василев ПРЕДИ банката да бъде атакувана, ходил ли е Цветан Василев при него (скрито през гаража за да не го видели - КОХ!?!?), и какво му е отговорил Борисов тогава... Защо не бъдат призовани и Сергей Станишев и з Мониката му да разкажат също важни факти от срещата им с Цветан Василев във Виена и какви са били коментарите им, когато з Цветан Василев им е разказвал как брутално Пеевски го рекетира и притиска? И защо най-накрая не се изясни кой и кои са онези Анди ти и нафия, която дава сили и кураж на Дебелия да дерибейства в цялата държава години наред пред очите на всички?!? А напоследък да се крие не само зад имунитета, а и буквално, к защо го пазят като писано яйце - този въпрос е и към образа му в огкедалото...

От Бългсрия за 30 години се откраднаха ОРГАНИЗИРАНО!!! над 300 милиарда долата оари и активи, без да броим пропуснатите ползи и шетите от кражбите. Доколкото българите живеят най-бедно НЕЗАСЛУЖЕНО, а сме част от европейската и световната цивилизация и култура, вкл. с постижфнията си, като азбуката, културата, изобретяването на компютъра от Джон Атанасов, спасяването на вългарските евреи от фалистките концкагери, избитата ни от комунистите автентична българска интелигенция, страданията ни от несправедливата политика на Великите сили, геноцида и демографската катастрофа, ясно е необходима програма Антимафия и събиране на открадбатото богатство в България и по света от ВСЕИЗВЕСТНИТЕ крадци, с техните офшорки, сметки, имоти и кръгове и обръчи и връщането им в хазната, и то с общото усилие на Брюксел и Вашингтон, ба съюзническите ни западни държави и службите им, както и на останалите с които сме или не сме в близки отношения!!! Една маст от тези български активи да се върне - ше даде тласък на България и измъчения й народ! Не може повече светът да се орави че не вижда смъртта пред очите му на един славен достоен народ с героична история!

Зам. главен прокурор Иван Гелев: “Не сне бедна държава - пари има, НО з МНОГО СЕ КРАДЕ!?!?!” Парите не СЕ крадат, тях няКОЙ или бяКОИ ГИ з КРАДАТ, и тези няКОИ не са извънземни! И като много се краде защо няма нито един осъден от ЗНЗ МНОГОТО КРАЖБИ?!?! Защо няма осъдени? За какво ти плащаме заплатата и бонусите, колата и екстрите, защо сме ти дали имунитет и всичките права и ресурси!?!? Защо доказателствата ви падат в съда или ги връщат, защо свидетелите ви се оказват редовно кошаревски, и бе сд явяват в съда, като при Иванмева или КТБ, или ги сплашват или убиват ако са автентични, както при Брендо - майката на Дишлиев, Георги Стоев и много други!?!?? Вие какво направихте досега да спрете многото кражби? Защо например Оеевскк и Иван Искров не са на подсъдимата сканейка по делото за КТБ (а и не само по него)?!?!? И как така хем много се краде, хем няма нито един осъден , хем нямало корупция и организирана престъпност според Борисов, хем сте си. били вършели работата!?!?!

А съдът не трябва да забравя, че работата му се наблюдава много внимателно и под лупа този път не само от някой автор на притмата за гнилите ябълки освен цяла България, но и от поне дузина западни служби и всички европейски държави, Вашингтон и ... европейският главен прокурор Лаура Къовеши! И всички вече знаят прекрасно, че в България мафията си има държава, а претендира да е законова, правова и европейска, демократична държава!!!

И че това дело ще влезе в историята на България! Всъщност то вече Е част ог нея! Като “Кражбата на ВЕКА!”.

И тук и сега е важно да се отбележи, че Первски също е подставено лице, тоест той е “фронтмен”, “нещо като “хитменът” на икономическото крило на българската мафия! Така че тези зад него, вкл. образът му в огледалото и прислужникът му Цацаров имат огромен проблем, заедно с разни библиотекари и други секретни докторанти... Крайно време беше вече всички маски в България да паднат окончателно, не че не (си ги) знаем лицата ба онези зад тях! Сега ше видим какви юнаци и мъже наистина са, и колко наистина са умни! И ... какво е здравето им:)

Съдът трябва да призове за свидетел бившия премиер Станишев и Мониката му, за да свидетелстват, че Цветан Василев много подробно им е разказвал и се е оплакал, ме Декан Пеевскк го рекетира к изнудва ДОСТА ОРЕДИ АТАЙАТА срещу КТБ!!! Съдът трябва да изясни защо Мониката е окачествила този рекет на Пеевзки като много БРУТАЛЕН - да не цитирам точно, (това става във Виена) Съдът трябва да призове премиера Борисов, който да разкаже бил ли е Цветан Василев в къщата му в Банкя (и зашо е влязъл по този начин в къщата му, през гаража), и защо! И кайво д казал Норидов на Василев когато последният му е разказал, че Пеевскк и мафията му ги притискат да предаде големи активи на банката заради “услугите”, които били правели на Василев! Съдът трябва да призове всички, присъствали на заседанията при президента Плевенливчес, както и да изиска протоколите, от които става ясно, ме всички там ясно признават, ме има атака срещу банката (всички освен ... членовете на бандата зад атаката, разбира се, а именно Данчо Нентата к Цацаров...) Съдът трябва да изясни ...(продължава)

И така - едната страна в съдебния процес -прокуратурата (колкото и да се изживява, че прокурорите са с имунитет и че аз тях - намалникът им бил само Господ и прочие простотии...) НЕ може да спре и предотврати другата страна, НЯМА ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВА на другата страна да вземе думата и да се зашити, тоест да лиши другата страна от ПУЛНИЦЕННА ЗАШИТА!!! Ако трябва да сме прецизни, законите забраняват и на съда да Лили едната страна, обвинения от пълноценна зашита! Единственият, който има право реално погледнато да се Лили от пълноценна зашита е ... САМИЯТ ОБВИНЯЕМ!!! Всички останали са длъжни по закон да му осигурят всичкк предпоставки за нея, КОЛКОТО И ОМЕВАДНА и дири доказана да е вината му!!! 2) Прокуратурата се обосновава с бекепия аргумент, че ако досега Василев искал - забележете квалификацията - да умавства ПЪЛБОЦЕННО!?!? можел да го направи, но не го сторил!!! Ако подминем ГЛУПАВОТО определение, нека да разгледаме този много циничен аргумент сериозно! Цветан Василев много ясно и многократно заяви, ме се страхува за живота и здравето ба семейството си, зашото е на орицелс на НАФИЯТА в България - пояснявам, това е организирана престъпност, слята с властта! И всички отлично знаем, че е така! Фактите и доказатекствата?!? Цветан Василев Е ПОДАЛ ИФИЦИАЛНИ ОПЛАКВАнИЯ, МЕ Е ТЕКЕТИРАН и ЗАПЛАШВАН от лицето Декан Пеевскк - забележете - ПРЕДИ атаката срещу него к банката!?!? (И именно затова тази атака е с пелена доста припряно - справка гневът на зам.гл. прокурор Сарафов, който е искал да подаде оставката си, защото са го набутали в тази поредна поръчкова акция с уверенията, че всичко е изпипано (както е изпипано при Иванчева, например, от тези неграмотни чукундури и кукловодите им!!!) Нещо повече - Цветан Василев е подал оплакване и до ... Интерпол!?!?!? И тива са МБОГО ЛЕСНО з ПРОВЕРИМИ ФАКТИ , които един, всеки истински независим и неподкупен съд може и трябва да провери! Още повече, че рекетът и заплахите ба лицето Делян Пеевски и криминалните кръгове към които принадлежи ИНАТ РЕЦИДИВИСТИЧЕН ХАРАКТЕР! Има вече дузини конкретни сигнали к оплаквания за заплахи и рекет, някои от пи-популярните са при турската визита в посолството на Честан, оплайванията на бившия изп. директор на Булгартабак,... да не говорим за не разследваната смърт на “мъжки секретарки” и отвратителната саморазправа с неудобни на мафията като Иванчева и много други, вкл. журналисти, да не говорим за опитите за отравянето на Гебрев и открадването ба бизнеса му от лицето Пеевдкк и офшорките му... И така - и искането и желанието на гузбата прокуратура да запуши устата на обвиняемия, и аргунднтите й са несъстоятелни, лъжливи и глупави и те могат да бавят колкото могат - което и правят от години, но не могат да предотвратят непредитвратимото! И разкриването на истината, на цялата истина, още повече че тя вече до голяма степен се знае! И е врене “задлужилите” герои да си получат наистина заскуженото и да си платят този път! И това този път ше стане, колкото и да не им сд вярва на тези, които досега са дерибействали и измъквали и се изживяват като Господ!

“На миналото съдебно заседание адвокатът на Василев - Константин Симеонов, изненадващо заяви, че КЛИЕНТЪТ НУ ИСКА ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЯ по повдигнатите (1) му обвинения. ПРОКУРАТУРАТА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ (2), напомняйки, че, АКО Е БИЛ з ИСКАЛ ПЪЛНОЦЕННО!?!?! УЧАСТИЕ (3)?!?! в процеса, банкерът е можел да даде ДОБРОВОЛНО СЪГЛАСИЕ (4)за екстрадиция от Сърбия, където се намира от лятото на 2014 г....” ======= Нека да анализиране тази информация:, въпреки че вече на всички е пределно ясно, че някои от най-виновните и отговорните за УМИШЛЕНИЯ ФАЛИТ за да бъде ограбена, на КТБ НЕ са в съда и с повдигнати обвинения, стед които лицето Делян Пеевски, както и куп служебни лица, като Иван Искров, Мавродиев и пр... 1) Прокуратурата е само СТРАНА от съдебния процес - тоест съдът, ако е истински, независим, обективен и некорумпиран (защото това не е единствената и окончателна инстанция!) може да уважи или не исканията й, ако не са основателни. (Същото важи и за другата страна)! Прокуратурата , колкото и да се доказа досега като фриволна и незачитаща законите, буквата и ДУХА на закона, и то перманентно - затова и уважението и доверието на цяла България е на възможно най-ниските нива, пи-ниски просто са невъзможни..., Та прокуратурата ТРЯБВА да разбере, а ако не иска - съдът трябва да я накара - какъв е смисълът и целта на съддбния процес и ба съда - да се разкрие цялата истина и вината за извърлените престъпления, и АДВОКАТЪТ на ибвиняемия РАБОТИ ЗА НЕГО - за обвиняемият! Всеки обвиняем, дори и най-големият престъпник, ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАШИТИ, има ораво да върне думата по обвиненията срещу него!! Така че няна абсолютно нищо изненадващо, че обвиняемият Цветан Василев иска да вземе отношение и да коментира и даде обяснения по повдигнатите срещу бего много тежки обвинения по дело - @Кражбата на века”, което е в центъра на цялото обществено внимание и далеч не само в България!!! Опитите на прикуратурата да избегне неизбежимото - думата на обвиняемия Василев са жалки и издават гузна съвест к страх! Тива едно! Сега да просължим нататък, за да видим доколко основателни са и аргунднтите на прокуратурата...

като дойдат феберейците да ви гледат изпълненията, наречени съдебен процес, на живо.

Deus Vult

5 години след фалирането... бра'о бе. Скорост в стил "изтървах си хляма и докат' се наведа да го взема.... и той мухляса" Ши ви е*ба и търтеите!

2020 свършват субсидиите - който крал - крал, кой еал - еал, народът да го дхуа!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

На народа му трябвват зрелища, щото с парите го закъсахме...

Невинен до доказване на невинност.

Навреме, навреме!

А бе на никой ли не му направи впечатление, че се изтеглиха 4 6-ци и 78 5-ци в тото 6 от 49, което близко до невъзможното? А помислете малко. Не Ве ли ОГРАБИХА миналата неделя през Тотото?

Someone has to be in the far left tail of the Gaussian curve - Arnold Snyder (Blackjack wisdom).

Перачката и нея да питат...тя знай де са парите

Който ял и пил добре, който ..бал, ...бал, на печелившите честито, а балъците да духат супата!