Коментари - Започват обработки на зелените площи в София срещу комари и бълхи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко е смешна " в Бълхария пръскат срещу бълхи".....

да ползват фъс-фъс дезИнфекциозно противоНасекомно средство ама и легално (тоест законово) и достъпно за безплатно гледане\слушане да задължат отглеждащите домашни любимци да обработват козината им химично срещу миниатюрно-микроскопични животинки, и дет е видим0същедтвимо да стеснят ширина на селищни реки с цел принуждаване водният поток по-бърже д се движи и тъй да не могат ззззззъзкащите хвърковати наддкоми да снасят яйчица от които биха се излюпили ларвички и готови за самостоятелно хвърчене комари, живи + здрави

после да ги пратят и в народното събрание, в президентството.....щотооо...много вредители има и там

а срещу коткари и кучкари ГА?

По-добре започнете обработка на идиотите-убийци по пътищата.

отрови. А тая Радостина Александрова мрази всичко живо. Помните я от КОВИД с желанието и да убива природата. Това никога не е довело до нищо хубаво.

Ти нормална ли се, бе! Препоръчвам ти да си обуеш едни бели панталони с дълъг крачол и да минеш по тротоарите, ако въобще имате такива из Софията, покрай градинките. После преброй колко черни скачащи гадини има по тях. Имаш ли представа какви болести разнасят? И всичкото това е по краката на децата, кучетата и се носи по апартаментите. Не веднъж през лятото, а всяка седмица трябва да се пръска! Да не говорим за кърлежите....

Не бе ЦЪРВУЛ, ние в София нямаме тротоари, а си ходим хей тъй по ливадите (зелените площи около блоковете) и си блъскаме крачолите, чак до ташаците с всякакви всевъзможни гадинки и разбира се си ги носим и развъждаме в къщи и с тях по късно се БИО изхранваме! Аз не съм против третиране на зелените площи против кърлежи и всякакви други вредни гадини, но съм против използването на такива препарати, които унищожиха розовите насаждения в целия ни квартал! За другите квартали нямам наблюдение! Чети внимателно какво пишат постващите коментарите!!!

И понеже проведохте вашите идиотски третирания, пред блока розите почти не умряха! Едвам се възстановиха през последните две седмици и то благодарение на обилните дъждове, които се изляха! Едва две -три розички се появиха, вместо розовата ни градина да е цялата покрита с рози в това обилно от влага време! Явно тровите и цъфтящите насъждения с вашите отрови, което е престъпление! Вашите действия са превантивно да изгорите дюшека, за да се отървете от бълхите! Просташка ,българска работа! Нали сте велики европейци, научете, как се прави това в Европа, без да се унищожават зелените насъждения! Стига сте лайноядствали с вашите измислени „ЗЕЛЕНИ“ политики и действия! Клоуни на издръжка на гърба на народа!

Не се споменават кърлежи, но предполагам ще пръскат със щирокоспектърни препарати, които ги обхващат и тях или поне така би трябвало да е.