Започват 7 дисциплинарки срещу магистрати, работили по "Осемте джуджета"

Производствата са във връзка с "тежки нарушения и бездействие, довело до тежки увреждания на авторитета на прокуратурата", обяви по-рано Борислав Сарафов

Обратно в новината

Коментари - Започват 7 дисциплинарки срещу магистрати, работили по "Осемте джуджета" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за тия там снимките на дългоносия джуджак с разни мутраци баш у осемте джуджета как върви разследването, нещо не му се иска да разследва себе си май?

Колко нагло коп.ле с муцуна на язовец.

Ами вас кога ще ви разследва. То и вий сте на кадъра Еврото

Така е - тези като не си платиха навреме сега да му мислят! А аз чакам повишение като премине бурята...

Кога ще повдигнете обвинение на тия прокурори, които бяха много активни джуджета на големите джуджета? Напр.Димитър Франтишек? Къде скрихте Петьо еврото? И още и още и още…

А за другите дето не виждат никакви престъпления в открито явни извршени такива и пращат хората да се съдят в съда, кога?

Е как така взимаш от един , а връщаш на друг. Това си е вид кражба.

Те отрепките са за затвор, те им образуват дисциплинарки

Гущерът си къса опашката. Догодина -нова.

Какво стана със съдията от Търговище, който беше с поискан подкуп в колата си и всички телевизии показваха? Още ли правораздава? Още ли го търсят, за да или успяха вече да му връчат документите, с които се иска отстраняването му от работа до приключване на наказателното производства срещу него? Бавят ли се умишлено някои? Ще му платили накрая държавата и на него стотици хиляди обезщетение? Адвокатът ме по-силен ли е като юрист от всички по веригата?

От държавни заплати ли? Не излиза сметката нещо

Човекът си изкарва парите пред очите на цялата нация!

А тоя от снимката ни лук ял ни лук мирисъл

eni4arin@bg.com

Боби , къде е приятелчето ти Пепи Еврото?

Крия се на вилата на моя съдружник в Делта хил.

Започват 7 дисциплинарки срещу магистрати, работили по "Осемте джуджета" Осмото джудженце налага наказания на прокурорите разследвали първите 7 джуджака... И то какви наказания?! За това, че ги е притискал да тупат топката сега им налага наказания за забава??? Ако не беше тъжно щеше да е смешно...

Колко точно трябва да си нагъл, за да си част от тази престъпна схема, да си корумпиран до мозъка на костите си и да накажеш магистратите които вероятно си притискал със заплахи, за да не работят!?! Все едно да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш , къде отива!

"Притискал"? Какъв магистрат си, ако допускаш някой да те притиска? Нали от сутрин до вечер си тръби за тяхната независимост? Ако някой е угодничил на шефа за кариера сега да не се изкарва притиснат!

В някакав як Параграф 22 сме... Този е едно от джуджетата доказан със снимки в медиите и свидетелски показания,че получавал от Еврото по 100-200 хиляди на седмица за услуги... И ся същият човек ще се саморазследва... Ако си докаже,че е виновен сам на себе си ,пак ли той ще си изпълни присъдата или другите джуджета ще му се притекът на помощ...

СНИМКАТА на Сарафов с Петьо Еврото как се обяснява - бил е гладен, или е правел проверка или е вършел нещо, което трябва сега да се разследва ???

Е, не е истина! Няма такава наглост и тъпота! Тоя на снимката може да бъде конкуриран по одиозност само от заместничката му - Мария Павлова. Двамата са си точно гърне и похлупак - и посредствени, и крадливи, и нагли .... и са си съседи.

Как да простиш, че са ти затворили кръчмата??!

Увреждали авторитета на прокуратурата... Смешник! Точно ти увреждаш авторитета на прокуратурата най много! Всички имат прокуратурата ни и МВР вече за мафия,вие сте царете на манипулациите,цирковете,компроматите,омаскаряването дори на невинни хора,вие сте най големите медиини герой,вие нямате ни едно спечелено знаково дело в съда,ни един вкаран в затвора политик и олигарх,ни една богата мутра,ни един съдия и прокурор,всички най големи престъпници ги изпрахте и изкарахте светци!!! Вие се занимавате единствено с битовизма и до там,царе сте на компроматите и омаскаряването,има бая описано в медиите за това,което правите,прокуратурата и МВР са бухалките на властта срещу народа,срещу всеки надигнал се да се бори със статуквото горе и затова никой не ви вярва за нищо вече!!!

Е нали и теб те бяха записали как плюскаш и купонясваш при джуджетата :))) Аааа и ти като Бойко се изкара чист като ,,пороя в Царево,, :)))

Най на края се появи беше се покрил

Този излъчва страшна тъпотия и простотия визуално-въобще няма осанка,а като се чуе и говорът му става ясно ,че е с джуджетата

Упс, Сарита замита следи! Що така бе Миме Сарафино?

И кви са ще са наказанията?

Мъмрене

Деветото джудже замита следи... собствените си следи.

И Гешев?

Нагайков се развихри - хем замита, хем съсича и накрая - целия в бяло.

Тоя новият главен прокурор заличава следи,които водят към него.....

Сарафов -"Нищо не заличавам, Еврото не го познавам"!!!

Уж временно изпълняващ длъжността престъпник- прокурор, ама май вечен ще се окаже...престъпник до престъпника, майно льо в цялата власт узурпирана на престъпници, жестоки престъпници