Започва спешна проверка на големите болници по разпореждане на премиера

Разпореждането на Николай Денков към здравния министър е без официален повод, но идва на фона на смяната на шефа на "Пирогов"

Обратно в новината

Коментари - Започва спешна проверка на големите болници по разпореждане на премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото се докосне Пълен Провал изчезва. Сега, заради един съветник на Тагарев, ще махнат шефа на Пирогов.

Пред 5 години имаше дарения от по 40 кинта. Без дарени не се минаваше. Сега как е?

сега има дарения по няколко милиарда за частни болници от държавата, на фона на тези дарения 40 лева си е за без пари

Искат яко да стъпят частните болници на пазара, сега ползват държавни ресурси за да се облгодетлства частния сектор, май ще го закриват това здравеопазване отсраняват всякакви неудобни. Голямо бедстие, Радев затри прокетите за магистралите, Първанов Наряза ракетите ни, а уж щеше да ги спасява, Гебаджиите затриха проекта Белене, Станишев разпродаде земите ни на Евреи и Турци и Араби...... НДСВ-то ни смениха дълга от долари в Евро, и долара се срина от 2.8 до 1.30 за левче, ако не бяха сменили дълга щяхме да си намалим дълга почти н аполовина без да плащаме .... Бедстивето е голямо, и в Харвард да си изчуен пак е страшно.... а някви даже и защитават Харвард казват проблема не бил в Харвард ми че бил учил само 2 години в Харвард което било някъвко си Курсче, страх ги е да не очернят великия запад, но и те са борци за правди.......

Г-н “академикът на жълтопаветните сладури” наясно ли е как се прави подобна проверка?! Даденият срок е крайно недостатъчен дори за започване, камо ли за резултати! Поредното хвърляне на прах в очите на заблудените и поредната подигравка с и без това крайно изстрадалия народ! Подобна проверка следва да е мащабна, крайно подробна и абсолютно независима. За 4 дни, “проверяващите” не могат само да обиколят сградния фонд, камо ли да констатират нарушения, да ги обективират в доклади/становища и да ги аргументират с доказателства. Все си мислех, че по-зле не може да стане, пп/дб ежедневно копаят дъното с некомпетентност, по-тежка и от тиквената такава… срам сте!

Това е чудесно. Но важно е после какви мерки ще се предприемат след тази проверка. Иначе.... керванът си върви.

ПП и ДБ усвояват България.

Не само да проверяват,но и да направят лечението безплатно,като в Испания.

Какви проверки,всичко е прах в очите,за 34 години минаха хиляди проверки и.......наказани 0(нула)

Тъ.говище кога

Какви ПРОВЕРКИ ще правят тия, при положение че това Правителство иска да ОТКРАДНЕ българските Броне-транспортьори и да ги ПОДАРИ на онези крадци и Евреи в Украйна, които искат да КРАДАТ земя от руснаците ??? Освен това ЗНАМ със сигурност че до полуостров Камчатка в Русия( близо до Аляска) са са отишли някакви араби, които също искат да КРАДАТ.... Същите такива турци се бяха събрали до Созопол, и от ""ДА -България"" уж правеха протести срещу тях... Тъй че всякакви араби и евреи трябва да бъдат бити и да бягат към Израел и Турция !!!

Щом "почват проверки" -нека претропат ЧАСТНИТЕ болници!!!!!!! Ще им падне шапката от поголовното КРАДЕНЕ и ФИКТИВНО болнично лечение !!!!!! Държавна субсидия и работа по клинични пътеки САМО за ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ!!!!!!!! В частните -всеки да си плаща -НИЩО от Здравната каса ДА НЕ им се ДАВА!!!!!!!! ЛЕКАР-САМО с 1 работно място !!!!!! Сега те "преглежда" , назначава изследвания и ти ДАВА рецепта или назначава лечение в "частният" си кабинет !?!????? Стига пълнене на гуши-нека РАБОТЯТ като всички нас !!!!!

ще се опитат от Министерски съвет да си замажат гафа? С тези проверки, поне ще успеят да разберат коя друга болница е на печалба, за да сменят и там директора за да може и от нея усвоят парите от печалбата и - така, както направиха с Пирогов! Елементарно прозрачни са! п.п. Но пък онзи полуграмотен помак Мустафа Емин, може малко да се порадва, като приеме смяната на шефа на Пирогов, за отмъщение заради него ;)))

Ще ви кажа защо е този скандал. 1. В държавата няма достатъчно пари! 2. Здравеопазването е "частния" ресор на ГЕРБ! Просто бизнес "ГЕРБ"

А пък в провинцията да видите какво е,нали сте гледали платената Тина Ивайлова по БТВ за Бойчиновци понеже кметът не е от ГРОБ търсят под вола теле понеже папото свърши.

късно е Хинко! това тряваше да правите, когато създаваше НЗОК със Семерджиев и Бойко пенков!

а истината е ,че трябва да се махнат тия измислени търговски дружества без право на печялба ! Да се махнат глупавите клинични пътеки заради които много хора се преселиха на оня свят защото се изписват неизлекувани или постъпват по няколко пъти в различни болници което води до сврпъх хоспитализации. Държавата да се грижи за големите структурообразуващи болници и да си знае сметката - колко пари са нужни за тяхното правилно функциониране.

Проверката ще е като тази на ВМА при ген Тонев. 200 милиона кражби, за една година проблемната сума се стопи, същевременно и генерала го приключиха чрез едно инфаркче, а крадлата Кадурина, също облагодетелствала се с милиони от въпросната болница я изкараха напълно невинна, след като правилно подели придобитото.

то се знае , че всички големи болници са с дългове поради ред причини Съкщо така трябва да се сменят директорите им щом се смени властта. Нищо ново под слънцето.

А каквo стана с Господаря от Рибново? С Тагаренко? с проверките на "продай българия"? Шиши Мирчев обеща до няколко дни да има резултати, оттогава минаха месеци. Минаха месеци и "продай българия" започнаха с политическата метла в Пирогов. Апропо, "продай българия" как не са се сетили да преименуват института?

Проверкаа на голяма болница за една седмица.? Премиер аджамия.

Не на една, на всички големи болници /каквото и да означава това/, колко на брой имат предвид, те идея си нямат от проверки, после оле ле!!! Една болница се проверява минимум месец от голям екип и пак зависи от периода 1,2,3.... години, искат за дни, физически това е абсолютно невъзможно, работя в контрола и знам това!!!

ще намерят триста нарушители и крадци и ще ги уволнат и на техни места ще сложат наши хора-крадци нищо ново от сглобените малоумни кретеноидни късопишковци