Започва седмицата Х: Ротация или избори "две в едно" - ГЕРБ и ПП-ДБ редят пасианса

Двете партии са планирали различен дневен ред - ще намерят ли сечението на интереси?

Обратно в новината

Коментари - Започва седмицата Х: Ротация или избори "две в едно" - ГЕРБ и ПП-ДБ редят пасианса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избори! И ПП - ДБ и ГЕРБ да ги няма!!!

ГЕРБ-СДС, нито крачка назад, държавата е в стагнация, в която я хвърлиха наглите ПП,ДБ. ГЕРБ има пълното право, да определи състава на МС и регулаторите, като подбере независими специалисти, а не профани/ПП,ДБ, които се учат и никога не се научиха. На наш гръб.

ГЕРБ остава.

Шоу за балами! Правят се на големи блъфьори и политически покерджии, постоянно вдигат ставката, като се плашат с избори. Много добре знаем всички, че без благословията на началниците от посолството, е като "сметки без кръчмаря". Ротацията е отдавна финализирана и ясна. Всичко ще си върви така, както е било...

Крайното решение зависи от заповедите, които ще получат от Посолството. КАЗАХ! А заповедите са ЯСНИ!

Дали? Оставането на ПП-ДБ в политиката зависи единствено и само от добрата воля на банкянския. А самия факт, че си позволява да противоречи на посолствоизбраните намеква, че с каквото и да го държат сащиянците явно вече не важи.

В никакъв случай няма да отидат на избори. Страх ги е.

Да ПП-ДБ се сриват и ги е страх!

Без "некоалиция" с ГЕРБ ПП-ДБ изхвърчат от НС. ГЕРБ, уви, още дълго ще ни радва с присъствието си.

Много даже си е ясно какво ще стане - ще се обади Галя от Посолството и ще си направят по една евро атлантическа свирка.

Преди да се случи ротацията на Председателя на МС, трябва да се случи ротацията на Председателя на НС, чийто срок отдавна изтече. Придържайте се стриктно към това, което беше договорено.

Как успя пак за няколко минути да си нашляпаш толкова плюсчета? Дай по-скромно, че много бие на очи. Не сте чак толкова умни и красиви, както си мислите :)

Организирани престъпни групи.

До Роската. Ами Роска ,разбрах че се свеня ,но не бързай чак толкова да се изказваш-

А "вратата е ей там!" ? Съвсем малко още ще се циркосват. Трябва да се дели.

Свинята /турска/ бърза да се изкаже

В никакъв случай не трябва да се допускат нови парламентарни избори, заради международната обстановка! Освен това, страната ни върви по правилен път.

Да, точно по правилния път върви - още съвсем малко и ще се видят портите на Ада.

Преди да назначат Денков за премиер, не го ли наредиха тоя пасианс?

ама щото няма власт, която да ги задължи като харчат парите на хората за някакви си предсрочни избори, да си извадат от джоба парите за избори.

Три в едно ще са. За президент също така.

Да, пести се бюджет.

Бойко изритай ги от властта и да ходим на избори...

Всичко е театър за пред стадото, парите вече са разделени, хитрата змийорка Буци умишлено хвърля кьорфишеци в простраството за да се прави на много ербап и принципен, всъщност с Коколатия предател отдавна са се договорили.

Така ще е при 30% гласуващи. Ако гласуват 60% много по-различно...

В името на България, ротация и правителството трябва да пордължи! Предстоят важни решения - Помощ за Украйна, нов национален празник, паметника на "Альоша"...... приемане и благоустройство на мигрантите от Австрия... .....назначения ........

Тагаренко пътува, Ники пътува, а ние да го дуваме вика Кокорчо.

Прах в очите на слепите! Ротация ще има поради факта, че всеки от участващите е “хванат за топките”, или с други думи: Топките на Кирил Петков се поклащат на един парапет! Топките на Борисов се боцкат от химикал с който името му е записано в черновата на Магнитски! В топките на Пеевски има два магнита които при неправилно движение създават силно електрическо поле което го удря директно в петите! България ще има за Министър Председател средно интелигентна жена която, по някакви стечения на обстоятелствата, е предизвикала вниманието на някакъв анонимен французин! Орисия Българска! Все пак, за обикновения данъкоплатец остава възможността да промълви: като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!

Голями политически чикиджии са тези от ,,Сглобката” ПеПе ДеБе и ГЕРБ.Разиграват театрото за успокоение на електората си ,но заедно са се сграбчили във власта ,като удавници за сламка.Тарикатите на Доган плитиците от ДПС само потриват доволно ръце и подкрепят Бойко при напонужда. Ако не си наивник и политизиран може да си обясниш защо е този политически цирк за власт .

От двете недоразумения само още сакатлъци могат да се очакват. Полит-академикът и за образователен министър не става, дигитално-хибридното М си е чиновник, назначен да ни кара да навеждаме още повече главите.

Да се ротирате в ада! За вечни времена!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НЕПРОМЯНАТА.

и накрая Марето ще вземе кокала, защото е хитра лисица

Заради държавния бюджет, заради държавните регулатори, заради останалите постове в държавата, заради държавни екскурзии-все държавни пари харчите. Крайно време е да ви осигурим и държавни килии, поне да е ясно, за какво плащаме, престъпни предатели!

Нито едно от двете ни мъж, ни жена

Леле колко натоварен график имате и накрая се срещате в ,,посолството,, и излизате с Иес,Иес,Иес :)))

Тинтири-минтири. Те така добре се гушкат в "сглобката", че няма накъде повече. Циркаджийски номера за пред нас, дебилите.

Е те коврите задължително първо се правят на интересни и после....:)))

ПП-ДБ искат службите и реформи в Съдебната система,ГЕРБ също искат службите и никакъв ремонт на Съдебната система,която е прогнила до дъното на всички дъна... Лошото е,че при нови избори пак ще изберат тия безумци да ни управляват,а не трябва...

Имам една дума за теб - Възраждане. Това е и една от причините да не искат нови избори. Едни 20% за Възраждане много ще им прецакат плановете.

не бъди сигурен че Възражадане са спасението! В момента там духат урагани! такива които гонят старите активисти които направиха партията на Коцето, такива които наистина искат да променят България! Да ти припомня думите на Дренчев " дойдоха много хора в 12 без 5 и заеха позиции"! това го казва бившия организационен секретар на Коцето

Бойче или приема всички условия или челен сблъсък с Магнитски.

А кога ще връщате на хората парите от КТБ?

На куково лято

Като дойдат руснаците ще плюнчи пръсти и ще връща :)))

Всъщност досега правителството да е свършило нещо полезно освен да дразни руснаците? Поправете ме, ако греша. Може да съм изпуснал нещо. Това, за което съм слушал и че, че са свършили е - военна помощ за Украйна, премахване на съветски паметници, премахване на дерогацията, такса върху пренос на газ по Турски поток (отменена буквално след няколко дни след мощен протест на Унгария, Сърбия и Австрия), няколко демонстративни посещения в Украйна, дискусии дали 3-ти март трябва да е националния ни празник, безплодни посещения на Габриел в чужбина, повтаряне на едни и същи опорки, въртене в кръг по въпроса за новите АЕЦ блокове (междувременно турците построиха две)... Нещо полезно дотук?! Или нещо съм изпуснал?

Козяк пак изиграха Борисов. Съгласи се да им даде половин мандат, но сега не спазват обещанието. Американците както винаги фурнаджийски лопати. Не че ми е залипсвал кабинет на Борисов.

Вижте последните избори и за кой гласуваха хората. Тези партии са българския избор. Кво мрънкате. Като не ви харесват да сте гласували за други.

Власт в България отдавна няма. Има картели - ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС, които властват чрез картелни споразумения за разпределение на териториите, пардон, областите на влияние. България е картелизирана, така да се каже.

Глупости. Има власт, но тя не е на тези, които избираме. Ние си имаме генерал-губернатор, замаскиран като посланик. Той получава указанията от Вашингтон и ги прилага в България посредством политици-марионетки. Около него има служители - като известната Галя например - които се грижат нарежданията да бъдат съвестно изпълнени.

Ще лепят стикери на своите министерства. Както в мутренските времена. Например: "Това министерство е на ППДБ, респ. ГЕРБСДС. Който го пипне ще яде бой! Подпис КП, респ. Бацето"

Цирка продължава.Властовия кокъл не се изпуска от ,,Сглобката”.Вече ни писна от Тъпунгери политици за 33 години демокрация. За 45 години стига 9 милиарда долара заеми при една промишлено аграрна държава с близо 9 милионо население.Днес 45 милиарда евро задлъжнялост на България при население окло 6 милиона без реална тежка и лека промишленост т.е. Непромишлена и аграрна бедна държава зависима от вноса и евроатлантическите догми.

А парите от КТБ, кога ще ги връщате на ограбените хора?? Лъжливи далавераджии!

Почекай малко

Много време ви изтърпя народът идиотщините - ходете си с мир !

Комунист и милиционер е за цял живот.

Борисов е ходещ политически труп. Същински путлер.

Мата Хари се оказа най-хитра. Една нощ мъка с Лойко, цял живот рахата.

Май беше МатЮ Хари. Така говорят в Симитли..

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. . Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! . Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ.

няма да има ...ще има край на недоносчето, наричано "бълхария" ! . то не заслужи мястото си под небето ! . а едно трето "освобождение" ще доведе териториято до положението в коеот се намират всичките 180 народности в голямото петно - ликвидация ! ако си воъбразяваш, че след изчезването на българия, вие шумкарите пак "ше пеете в хора", много жестоко се лъжете - ще бъдета буквално никой ! ще ви сложат губернатор от бунткера и за 2 поколения - ще ви изтрият като език, култура и история ! . нека !

Ще се справим с всяко предизвикателство, както се справихме с вас!

Всичко ще свърши като миналия път. Че ги вилнат у посолството и че се договорят бърже.

Мача за тъпаците от ппдб свърши, но те явно още си живеят в тяхната паралелна реалност! Баце няма никакво намерение да продължава с некоалицията и да носи каквато и да е било отгворност!

Твоят Баце е вече едно болно старче.

пак няма да гласувам - то само боклуци ми се предлагат да избирам!

2024-03-04 22:24:24 Явно докато (нерегистриран) братята руси не дойдат ----------- "братя" ф ашисти - блядавете, когато дойдат, тук ше сте останил сами тия помияри, дето вчера бяхте на връх "свети никола" ! . всичко друго ще се изнесло физически от кочината ...а значи тяве вече няма да се казва "балхария" , а "блядия" !

хохъл мизерен! Който не си дава ресурсите безплатно, значи е фашист, така ли? Тов, козяците сте анти-интелигентни анти-хора!

Има една бандитска аксиома, която с леки културни и народностни вариации навсякъде , по цял свят гласи: Ела и си го вземи. Не можеш? Значи вече не е твое.

дръж си го тогава , щом не го даваш ! аз вече не ти го искам !

Само да ни ривете пак - империалисти, капиталисти, напиват се с кола. Забрави май как завърши и сив и варшавския договор и сесесерето :)

Киртачето и Бойчето пак ще се вземат, иначе пак избори, разходи, после нови коалиции.., мани, мани ..

Срещнаха се , срещат се ама не се познават май?! Ами тогава ще наложи някой да ги запознае и той се казва любимия . . . Море сокол пие вода на Росенец и т.н.

ФЛЕКСАДЖИИТЕ са за СЪД. Взаимно СЕ ИЗЧЕТЪРТАХА. ... Македония; 3%-ен Шенген: ТАКСА за преноса на ГАЗ; ТОРТИ с ДЕТСКИ главички; 3.6 МЛРД. лв. за Украйна, а не намериха 100 МЛН. за ДЕТСКА болница; МАНАСТИРСКИ шушукания в ДЕВИЧЕСКИ манастири; За КАДРУВАНЕТО да не говорим...