Започва полицейска операция на КАТ в София

В акцията ще се включат и контролни институции от други ведомства

Обратно в новината

Коментари - Започва полицейска операция на КАТ в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия малограмотни ......от операции станаха милионери

Заглавието е сбъркано.Трябва да е започва операция в Кат София,за корупция и провали.

Ако си платя, на милицията в лева, дали ще може да ми върне в евро. Щото имам само по 100 лева на цело, а ми требват евраци, а и да не ходя до банката

Започва рекет на пътя. Вместо да следят и спират реални нарушители МВР предпочитат да пълнят хазната и джобовете с измислени нарушения. Къде другаде спират на случаен принцип?По-лесно им е да стресират нормалните водачи, вместо да ловят истинските джигити.

Темата може да продължи с една от няколко ключови фрази: “И ся ко шъ праим” “Ти ко работиш бе момче” “Дъ тъ черпа или ти дъ мъ черпиш”

Малее, много институции много нещо, резултати скромни или никави.

Като чуя акции и ми си резтреперва портфейла. Вече има коледа и през лятото. Сигурно са им казали Пари нема действайте и те започват да действат. Като няма от бюджета трябва всеки сам да си ги изкара.

стига плюйте тия по улицата. че част от тях не са стока е ясно , но зад тях има 3 пъти повече на бюра, които се занимават само с интриги и да обсъждат кой на кого е човек и какъв е боклук. тотално са повредени от системата и нищо друго не могат да работят при напускане

Пари за заплати ли нема?

А когато са извън акция каква им е работата на гореспоменатите служители на хранилка на държавата?

Броене на катастрофите....

Белослава не хареса това

На Белослава ѝ е все тая. За "нашите" хора няма наказания, ако ще и със 100 промила да ги хванат, тя е доказателството :)

Да им е честито на ченгеджарос! Ще се пържат в жегите като в Ада!

Зор голям! Та с или без акции какво се променя?

A именно, че политиците от ГЕРБ отказвайки да криминализират отказа от даване на кръв за изследване за наркотици и алкохол на практика поставиха нуждата на зависими да шофират над живота на всички останали. Очевидно според тяхната политика държавата ни няма нужда от деца, а от пияници и наркомани.

Ефект от такива акции има само за полицайте.

Все се чудя или аз нещо НЕ разбирам. Защо винаги се съобщават тези акции кога? Къде? Как? Какво? Подпуквайте наред, без много обяснения и покажете резултатите след това. Писна ни от джигити по пътя.