Започва поетапно спиране на парното в София

През май засичат топломерите за изравнителната сметка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година 10000% надценка заради дългия отоплителен сезон...............

година 100% увеличение при намаление на цената на газа 50%, догодина 150% увеличение на парното поради увеличение на газа с 15-30%........ нямат спиране..... Южен поток диверсификация.....

Живея на 6 ти последен етаж, без включено парно, и до кога ще плащам по 150лв на месец, без да са монтирани трьбите до тавана на блока. Не са ли освободени от месечна такса, живущите на последния етаж. При кого да отида, за да ми даде точна информация.

Ти се благодари, че живееш в ОТОПЛЕНА ЖИЛИЩНА СГРАДА. Я да те видя някъде, където няма парно, да видиш по колко ще плащаш и какъв студ ще береш!

Ти се благодари, че живееш в отоплена планета. Пълен ИДИОТ!

.....при Иван Иванов. Той спира и пуска парното....

Господ да ги убие тия престъпници, за това че тероризират стотици хиляди неабонати без радиатори тия проклети гадове.

Винаги може да продадете апартамента и да отиде в такъв без парно...

Ти от кои си? Много ли лесно се продава и мести? Прав е човека! Плащаш нещо, което не ползваш! И не той ще продава и ще се мести, а те да се затрият и да не ги чуваме повече! Анонимните да ги хакнат!

Тва, че нямаш радиоатори, НЕ означава, че не ползваш топлина! Тъпако, върни се и научи физиката.

Идиоте, това че имам радиатори на село, не означава също че на село не ползвам топлина. Слънцето ми дава тази топлина, дървата, въглищата, жена ми генерира топлина, ама защо пък трябва този рекет на тебе да го плащам, а?

Е сетиха се! От две седмици спя на отворен прозорец, със спряно парно и пак е 24-25 градуса в стаите. Парното трябваше да се спре преди 2-3 седмици. Не мога да си обясня, каква е тази далавера да го държат до края на април пуснато, ами и на макс мощност, при положение, че повечето радиатори са спрени и единствено топлят вертикалните тръби, които не се пипат! Много газ ли имат за горене, много боклук ли в ТЕЦ-овете, че не спестяват за следващия сезон?

Що е тая припряност? Можеше да изчакат и май да съдерат още 2 кожи на абонатите и неабонатите!

Ти пък! Защо само май? Лятото има още месеци. И тогава ще има изравняване на вътрешната температура с външната.