17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом пряката причина за смъртта е прегазването от колата, гръцките ултраси сигурно ще се измъкнат с някакви минимални присъди за хулиганство и нанасяне на телесна повреда.

Пак ли този дебил, бе! Пукнал, пукнал - заслужил си го е! За най-известните артисти драснете 3 дни по нещо и толкоз, за някой нобелов лауреат три реда постоят половин час и ги махате. Този малоумник цяла година ли ще му гледаме малоумно ухилената свинска физиономия? Ами прочетете коментарите, бе - на хората им се повръща вече от него! АЙ СИКТИР!

а на мен ми се повръща от идиотските ти коментари! Що за изрод си ти, бе, мамицата ти жалка! Не знам защо на тази земя се раждат идиоти като тебе!!!

ми защото трябват и фенове и ултраси като тоско, та си се раждат периодично! има си и поговорка - който ултрас вади, от ултрас си умира!

Па все едно не му видяхме снимката с другите ултрас отрепки, 20 човека гледат на кръв - добри момчета, хайде няма нужда. Малко ли хора са пребити и у нас от такива групички? А онова момче дето го убиха с бомбичка преди години, за него да не би да имаше справедливост? А майката дето я душиха пред децата й, за нея имаше ли справедливост - от трима един задържан, разпитан и освободен!

Деде, деца имаш ли? А внуци? Пожелавам ти да не четеш за тях никога, а ако, недай Боже, прочетеш да няма коментари като твоя.

Прегазили са го в Катуница.

Като в Катуница.

жалко за момчето, дреме им на гърците, ще се мотаят малко, ще симулират нешщо и ще потулят случая.

Момчето що дири в Солун в тази опасна обстановка?! Сега ревем, а преди не е имало замисляне. И Дир, стига с тези тъпи заглавия - "Автомобил уби човека". Автомобилът си е имал водач, не е тръгнал сам!

За да стои денонощно в нета и да бистри политиката като тебе трябва или да е пенсионер или безработен.

Ти добре ли си психически, бе?! По тъпата ти логика не трябва да излизаме от къщите си!!!

Случаят със "студента" Монов. Пак футболен фен, пак невинно убит. Интересно кой е бащата на убития? Работи ли младежа, явно разполага с пари за да пътува редовно по мачове в чужбина.ч

Такива като тебе са помагали на турците срещу руснаците при Освобождението, а на Василий Българоубиец да ослепява войниците на Самуил Велики.

Ти ли казваш това бе Киряк Стефчов? Какво прави българин на гръцки мач освен да участва в агитки на ултраси?

Кириак Стефчов е родоизменник, поддържа гърците и турците срещу българите, като тебе.

Ти пък си на принципа „свиня ама наша“. Псевдопатриот.

Грозно е да коментирате така, едно пътуване споделено с приятели до Солун не струва кой знае е колко, всеки средностатистически българин може да си го позволи.

През лятото софиянци ходят в Солун всяка седмица, отиват в петък следобед и се връщат в неделя вечерта. Така правят навсякъде по света, излизат извън родния град по празниците, такова задръстване видяхме към Париж преди две години, бяха се събрали 4 дни празници и при завръщането беше ужас, още ранния следобед.