Започнаха нови българо-американски военни учения в "Ново село", ще продължат до 30 юни

Тече предислоциране на военнослужещи и въоръжение от Въоръжените сили на САЩ, както и на бойни машини на пехотата M2A3 "Брадли", танкове М1А2 "Абрамс", вертолети и друга техника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нормален българин,който е съгласен той,семейството ,близките му да станат жертва на америкинските колониални интереси. САЩ направиха от България цел,заради агресивната си политика към Русия.

Учения половин година?! Това си е ачик постоянно присъствие на чужди войски на българска територия! Безвъзмездно!

Дошло е време, Русия да отпътува в историята. За времето на своето съществуване, това подобие на държава не успя да създаде успешно управление и просперитет за хората обитаващи 1/6 от земната суша. Не някой друг, а самите руснаци нарекоха държавата си Тюрьма́ наро́дов - Затвор за народите. Ето защо доде времето да се демонтира този затвор и други по успешни народи да поемат разумното управление на тази земя. Русия генерира само заплахи, деморализация на раздори сред народите, Русия днес е заплаха за човешката цивилизация

Започнаха нови руско-кубински и руско-мексикански учения

А има ли предислоциране на военнослужещи евенки и чукчи с бойни шейни?

"На Учебния полигон "Ново село" започна съвместната българо-американска подготовка, която ще продължи до 30 юни 2022 г." Каква е тази подготовка сега сме януари месец - за война ли ще се готвим , със Серверна Македония или с кого?

Колкото и да пишете русолизмите си тук,РБългария е член на НАТО! А насерете се сега!Който е благодарен че руснаци са го "освободили" да заминава за сибир и да не се връща повече тук! Гледай путин,мисли за саддам и кадафи! Путкин го очаква същата съдба!

Някой някого да е питал? Така става с окупираните държави, само слушкат! В момента е променена само сферата на влияние, но новите да знаят кой е бутнал римската империя, германската два пъти и съветската. Това ги чака и тях! Пак ще си припомним в скоро време.

ТРЯБВА ДА НЯМА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННЙ в ЕВРОПА. Така Русия е нащрек с техника също.

тихо мълком си провежда политиката! Оставка! Не искам неговата политика нито вътрешна, а още повече външната! И ако продължаваме да си мълчим ще става още по-зле!

От американските учения миналата година има двама убити българи и двайсе малтретирани. Колко ли българи ще убият американците този път?

А "Чайка"-та колко харчи на 100 км.?

След убийствата, които станаха миналата година на пилота и на военния полицай. След потулването от военните на "черната кутия" на сваления МИГ. След като запушиха устата на вдовицата на пилота. След съмнително бързото и претупано разследване на смъртта на военния полицай. След нахлуването и сплашването в Чешнигирово. Има ли българин, който да им се радва на тези Американски фашистки окупатори? Рано рано си показаха, защо са тук. Да плашат, да убиват, да мародерстват.

ЧЕСТИТО

Тези Радев и Янев са ясни! Ще продадат Родината за жълти стотинки. Ще посрешнат с хляб и сол малките зелени човечета с Калашников в центъра на Варна и ще твърди, че са руски туристи!

Така трябва да бъде

Дреме му на Радев! Нали взима по 15 000 лева на месец и по цял ден си прави лицеви опори. А пък Стефан Янев си уреди децата на държавна служба в БЕХ и НЕК с по 5000 лева ма месец. Обикновените хора да мрат от глад. Това е промяната!

Това са явно много сериозни учения,които продължават 6 месеца.След това вериятно ще влезем в друго такова мероприятие за останалата половина от годината.Така ще си бъдем закриляни ЦЯЛА година без прекъсване от чуждестранни храбри и тренирани войски.

Съвсем наскоро янките бягаха от Авганистан от Талибаните и предадоха съюзниците си. Трябва да повикаме няколко Талибана и янките ще избягат оттук !

Ние талибани си имаме, ама им викат роми

случайно под слънцето само сменихме господарите!

Каквито и учения да правят американците, ние българите сме с Русия и против САЩ

YANKEE GO HOME ! No one wants you here !

Крайно време е Навални да стане президент на Русия и да въведе страната в семейството на нормалните и демократични народи, в ЕС и НАТО. А този Путин се оказа голям глупак. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години и после цяла вечност в преизподнята и огнената геена. Докара народа си до просешка тояга, корупцията е в невиждани размери, отне свободите на хората, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Къде сте видели прост милиционер като Путин и прост фатмак като нашия пРезидент Радев да управляват успешно държава!

По-голям глупак от теб няма.

Всяка свобода се заплаща! Нормално е да си плащаме за американските бази. Вечна благодарност на американците освободили ни от половинвековно руско робство!

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган предупреди Русия да не нахлува в Украйна, като нарече бившата съветска република "мощна" държава с международни приятели, цитира АФП, предаде БГНЕС. "Не може да вършите нещата нещата, казвайки: "Ще нахлуя, ще превзема някого", цитират турските медии думите на Ердоган. "Не виждам нахлуването на Русия в Украйна като реалистичен подход, защото тя не е обикновена държава. Украйна е мощна държава."

Tериторията България се превръща в американски военен полигон. Предислокация на американски военни сили и средства, 6 месеца военно учение, танкове, изтребители, хеликоптери .... Управляващите в България имат ли представа какво правят ?

Пазят се от Жужака и Резака.

Ти първо си извади вибратора отзад и тогава се пази

Кой плаща на палячовците да си играят на война?

Как ще ходят на нивата да копат? Ще ги обстрелват ли или само кръчмето че работи на пълна пара? Чак до юни? А нема ли и после? Я напрао до Коледа, дет се вика, и да се свръшва.

Дано по-скоро братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Вижте в даркнета как го ебът в една руска баня ;)) Няма топки за война срещу НАТО Мдаа

Стига сра бре... Вони целият сайт от теб.

То освен американския окупатор, никой друг не иска война.

Рамо до рамо с нашите братя американци ще счупим врата на всеки агресор!

Вън краварския окупатор от родината ни, тук не са желани. Както винаги, българският народ е на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Още от появата им обичат да лижат рушки задници

Или просто вкусът ви харесва ?

Слава на освободителите !

безродните русофили които лапат всичко което русия подава все забравят ,че русия нападна Украйна и Грузия. И руският депутат Толстой дори заплаши че ще превземе българското черноморие.

Безродни русофоби, все забравяте, че САЩ ни окупира вече 30г а вие продължавате да им го лапате.

Последните 30 години си бил все спиртосан от мъка по умрелото се се сере ;))

Знаеш ли защо е имало народен съд, Белене и лагери, ей за такива безполезни за обществото отпадъци като тебе.

Баба ми викаше: - Стани, сине, военен!!! Докато разберат, че си идиот, ще си майор!!! Докато сe начудят какво да те правят — пенсионер...виц бе хора

Браво. Българите сме горди и щастливи че сме част от НАТО

Ти какъв българин си.... с майчин език - цигански и с бащин език турски....

Ние участваме в учението с чистене, подреждане, отдаване на изсечени гори за терен на учението и мнооого желание да се включим с техника и персонал някой ден в бъдеще, когато имаме такива.

Със сваляне на гащи и вирене на нечист задник, барем някой го забележи и потупа снизходително, както подобава на покорен руски слуга

тролякопитека като нема кво друго да изгрухти и започва да квичи на умрело. а дано янките ти го признаят по браЦки и ти дадат пантца бобена чорба.. ббаахаха

Бог всичко вижда, забавя но не забравя

Каква е гаранцията че не използват уранови муниции с каквото предизвикаха ракова епидемия в Югославия и Косово?

А не гаранции

е предизвикана от Москва...забрави ли Чернобил

Ми що не си стояха в Афганистан като са толкова велики? Плащаха на талибаните да ги гърмят 20 години и накрая те ги изхвърлиха като въшливи котета!

Искаме ли, НЕ искаме ли.... Подходящо ВРВМЕ ли е, НЕ е ли... Това ли ни е ПРИОРИТЕТ, НЕ е ли.....

Какви са тези бутафории, които при първия залп от артирелия ще се наакат като първолачета?

Колко ли рожби на американо-новоселската дружба ще се родят след около 9 до 15 месеца, броено отсега? Ново село ще си има май нови попълнения - малки Джончета, Билчета, Уилчета, Дикчета - разбира се, болшинството от тях ще бъдат с графа за баща непопълнена. Но поне в този край демографията може малко да се подобри

Тук там и някое негърче..

Те са масово импотентни или трансджендъри...

Кога Россия ще започне да плаща наем за МОЧА?

Като ти се измоча в устата.

Путин не харесва това...

Кое от двете ти харесва повече?Анаболи и стероиди или ум?

Харесва ми. Повече САЩ и ЕС, по- малко руснаци.

А на мен не ми харесва-Колкото повече САЩ и ЕС в България за 30 години,толкова по-малко ум и младежи остават в тази страна,а уж трябваше да е на обратно?Явно страната я готвят да е за тъпанари и старци:(

Швейцария на Балканите!

Плашат гаргите.. И трошат нарпдна пара докато майките и бащите на българските войници карат зимата на студено, ровят по кофите и пестят пари за лекарства!

Добре, че каза български. Помислих, че за руснаците говориш

Майките и бащите на руските не ги мисли,те вече може да идат на гости на синовете си -и в България и в Турция и в Черна Гора след като са се уволнили от армията???А български боец може ли да си позволи покупка на апартамент даже в нашата си България???

"Собственикът на цеха Марин Димитров каза, че след инцидента е получил само устно извинение от МО и след това настъпило пълно мълчание. "Нито казват върви ли следствие по този случай, нито нищо", каза Димитров." За уточнение на г-н Димитров и на всички тук пишещи -той отговор няма да има по една проста причина.Никоя срана няма право да провежда разследване на американски войници каквито и свинщини да са извършили.Това подписват държавите към договорите когато предоставят своя територия за база на НАТО ,за други бойци може и да важи закона на държавата,но за американски не.А сега за новината-тези какъв ще го дървят чак до юни месец?Кой ще ги пудри до тогава ако има война в Украйна.

Ще тренират ПСВ.

Едва ли янките са закъсали толкова с ученията. Някаква друга е причината да се тикат тука.

Не дай боже да си прав!Тогава ,бомбата ще е на полигона в Ново село,янките както винаги ще са се изнесли малко преди това,но за жалост няма да е както Авганистан,тогава им оставиха поне въоръжение на талибаните,а за нас ще остане да им разчистваме само насраните памперси.

Участвал съм в много учения на армията по времето на соца,но половин година учение даже не съм чувал.Нещо не ми се вързва..

Армията по времето на соц-а е била наборна, т.е. кажи речи безполезна.

Разликата между наборната и професионалната е че първиъе служат за да пазят родината и семействата си а вторите за да пазят политиците и олигарсите!

Много ги разбирате нещата от соца, все дървени философи и професори по всичкология.

"се извършва предислоциране на военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ, както и на бойни машини на пехотата M2A3 "Брадли", танкове М1А2 "Абрамс", вертолети, транспортна, спомагателна и ремонтна техника." е каквото искаха си го постигнаха, трябвало още американска войска идва още войска.Нищо, че Янев вика не! Просто прецедента и киро куролацията спряха да говорят, а тия ще останат тука за постоянно.Точно каквото поиска американския фатмак глвнокомандващ за България и Румъния.Нема учение 6 месеца. Просто правят си фортове, както с индианците.Понеже от 30 години сме независими, от нас нищо не зависи!

На всички Продажни Копелета Каршум Във Връта !!!

Пич, недей да се гръмваш, моля те, всичко ще се оправи!

Втори език ли ти е българския? Или си просто малоумен..

Абе нали казаха че няма да разполагат допълни американски войски у нас... май ще излезе че и приказките за санкциите дето Конгреса на САЩ ни гласи са си чиста истина.

Половин година учение.Те войните по-бързо приключват.