Започнаха да мият основните булеварди в столицата

Столична община разпореди на фирмите по почистването да се възползват от топлото време и намаления трафик

Обратно в новината

Коментари - Започнаха да мият основните булеварди в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне да бяха снимали улица с равен тротоар и бордюри, а не това разбитото... Като се амисля, може пък да са искали, ама да не са намерили, знам ли?

на другото им безумие - да асфалтират точно когато завали нещо, я дъжд, я сняг? Същата работа - убава, ама фандъковска! Тия са направо изроди, само така залудо си плащаме данъците, хора-аааа!!!!

Това си е тяхно задължение. С тази статия става като реклама. Утре ще кажа че целият град са измисли за скромните 180 милиона лева.

Кога кварталите улички?

Само ултра сплескана тиня от гнили листа - навсякъде по кварталите. Все едно ходиш в ушна кал. Сега отидох по провинцията и такава утрепана занемареност не видях. Фандъчке, и у Самоков нямате такова посмешище.

Тъкмо сутринта беше -4! Сега дали ще минат да опесачат поледицата, а утре да изметат пясъка в шахтите (където ги има)?! Ееех, няколкото милиона, които им плащаме, явно не им стигат. Фъндъка им пуска бонус за несвършената работа. Да си имат джобни по празниците.

Живея в Ню Йорк от 1995 година и никога не съм виждал да се мият улици. Единствено всяка седмица минава камион прахосмукачка с четки и мете и смуче. В София колкото и да мият с цистерни с вода, винаги ще седи мръсно. Безразборно нахвърляните коли по поляни и калища разнасят мръсотията навсякъде. Не е до миене, а до разнасяне.

Ню Йорк е един от най-мръсните градове, в които съм бил. Петна от бльоджа и смрад от отдушниците на метрото, чували с боклук навсякъде. Това и на Уол Стрийт.

а на нашата улица днес мина камиона за боклука. Като мине пак ще пиша, да се знае....

похвално! а някой знаели защо спряха да ги мият??

Много мизерия в тая София

При вас ич, неее.

Абе като поливат с вода при минусови градуси, не се ли получават поледици?

Такива данъци плащам, че и малките улички да лъскат на ръка, все ще е малко. "Кметицана на боклука"- тавя е паролата!

Къде си ма мъоло? Ти един път ли чистиш в годината??? Абре, иде края на финансовата година и остана още за крадене! Това е добър начин? Кой може да докаже каква работа е свършена? Давайте общинари! Да ви закопаме с тия пари, крадени!

То хубаво "мият", ама май никой след това не проверява дали е измито. Като съм минавал покрай подобни цистерни никой не си дава зор наистина да измие улиците, а по-скоро само опръскват отгоре и след половин час като изсъхне си е същото.

и да ги направят пък после акоще и да ги полират

камионите правят птобег за gps-a само, оросявайки с 20км/ч улиците, на това миене ли му викате? Демагози крадливи и лъжливи, прибирате пари за миене, а само микрите настилките, без са измивате абсолютно нищо!

милите те.,.кого лъжат? спаха цяла година,.ужким имат график...и сега? ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА Е ЧЕ ХОРАТА СА УЛИСАНИ В ПОДГОТОВКАТА НА ПРАЗНИЦИТЕ...ИМА ЕДНИ ПАРИ...ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ,...Т.Е. ПРОСТО ПРИСВОЯТ....... ИНАЧЕ ИЗГАРЯТ...ЩЕ ПРЪСНЕМ водичка ТУК,ЩЕ ПРЪСНЕМ ТАМ...И ХОП....ДЯДО КОЛЕДА Е ТУК. Така се събират екипи внезапно..а те цигани..мислите ли ,че и те не са по паланките си...Вярно,по празници се плаща двойно,че и тройно...но пък колко човека държат един маркуч? Хитринка хем да се покажеш загрижен, хем да захлебиш като за последно....

Вярно за трафика. Днес се возих безцелно час и половина. Просто да се нарадвам на празни улици и нова кола /ей не издържах да се изфукам/. Лошото е, че това хубаво ще свърши след празниците. А ползата от миенето сега? Ами отчита се някаква дейност. Ако завали - ще е излишно.

Това на снимката му се казва една разбита улица!

Чутовна малоумщина. След няколко дни ще вали сняг, тая разпоредила да се мият улици. Само ще задръстят шахтите. Пусни първо каките да изметат боклука поне, не да го носи водата в канализацията.

Къде видя сняг бре? По родните ти места ли?