Започна ремонт на градинката пред хотел "Рила" в столицата (снимки)

Част от дейностите ще бъдат изпълнени сега, а друга част - през пролетта на следващата година, пояснява районният кмет

Обратно в новината

Коментари - Започна ремонт на градинката пред хотел "Рила" в столицата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, най-сетне е започнал ремонт. Такава хубава градина беше едно време, после се превърна в бунище. Дано я оправят!

Дворецът на Константин е бил под хотел Рила.

Напълно съгласен с Вас. В някои български филми като "Деца играят вън" ,даже водното огледало е пълно и чисто , търговският център "Средец" е чист и приветлив.Там беше едно от малкото места където се продаваха спирали за мигли "Lady Astor",които приятелката ми тогава , а по-късно съпруга много ги харесваше , а от другата страна на "Леге" №8 /ако не греша/. винаги съм получавал повиквателни както за казармата така и за един дълъг запас за лагер на НВО ,къде коварно ме направиха командир на момичешки взвод. На "Леге "8 беше Ленински РНС.Част от "Валентините" също бяха там

Вече колко време я "ремонтират" ... а е колко градинка ... Да не говорим колко малоумно е да се започва сега и да се довърши след 6 месеца ... пак ще ги изненада лошото време ...

И кой я превърна в бунище? Общината и наемателите, които я превърнаха в заведение на открито. А сега ще ремонтират с нашите пари от местни данъци.

Това не беше ли площад Карл Маркс?

Прекалено много пракове има в София, по-добре да се построи жилищен компелкс на мястото на градинката.

След два месеца чакаме ремонт на ремонта.

Тази градинка щеше да е по-добре да я махнат и да направят на мястото паркинг (многоетажен). Щеше да е много по-полезно за столичани, от колкото да оправят никому ненужната градинка. Ама важното е едни пари да се усвоят. Скоро обаче Фандъчка ще си ходи и се надявам следващия кмет (само да не е оня психопат от Смрадлива София) да миси повече за гражданите и да прави повече паркинци из града (на мястото на градинки и детски кътове, които са в състояние на разпад.

Ай стига бе - Константин (фолк певеца) е имал дворец там ли?! Те това е ново дваесе!

Хвала! Краят на ноември е най-подходящото време за ремонти!

Добре е че ще си остане градина, а не както някои искат да е паркинг. Това е център и колите нямат място тук, който има кола, да си купи гараж, както е в Япония.