Започна монтирането на колчета в 4 участъка от черната отсечка Русе-Бяла

Два от участъците са между Русе и Тръстеник, третият е преди Волово, а четвъртият е в района на Бяла

Обратно в новината

Коментари - Започна монтирането на колчета в 4 участъка от черната отсечка Русе-Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За новите"граждани",селяни те от Тиквостан, трябва да поставят автоматични ЧУКОВЕ!

Комунизъма построи България, направи пътищата...за 34 години "свобода" само колчета слагат...

За "Златни" колчета имат пари, за свестен широк път на гербаджийски цени нямат.

Тираджиите ще разчистят през зимният сезон!

Това е едно ненормално решение, трябва да си български политик/министър, за да наредиш такова изпълнение! Министърът на транспорта е за уволнение!

Днес минах от там, червената линия е ок, но на места са оставили стара маркировка, която е толкова подвеждаща. След края на червената линия, на някой места има прекъсната линия и нулева видимост!!! Защо???

В нормалната Европа такова чудо не съм виждал. А сега си преставете по тоя път да се движат дс кажем 4-5 колоездача и то на разстояние 100 метра един от друг. Опашката от коли и камиони ще бъде от Русе до Бяла. Представете си 10 километра да не можеш да изпревариш един колоездач

На кого от тях му пука за колоездачи?

Пътищата трябва да бъдат на нивото на населението. Каквито знаци разбира населението, такива трябва да се сложат. Населението разбира само от легнсли полицаи. Ако съм министър на транспорта, ще ги сложа през 50 метра. Когато населението масово поумнее, ще ги махна.

Готови сте на всичко, само да не построите нормален път, изродииии

Какво ли не правят само и само да не направят пътя както трябва.

След десетки катастрофи сега се сетиха.

Колчета, молчета, само глупости за да може подходящата фирмичка да гушне едни кинти.! Преминаваме изцяло на животинска тяга и проблемите се решават завинаги!

По целия участък с изключение на разширенията по баирите им наслагайте колчета. Ганьо в тандем с мамалигарите изтрепаха два града народ по този път.

Как ще чистим снегът през зимата? Защото днес четох, че на пътя София г Самоков не можели да сложат колчета, защото щели да пречат на снегорините.

Е такъв довод не бях чувал. Ако снегорините застъпват осевата линия значи , че те навлизат в насрещното и са опасни за движението. Други въпроси????

"От АПИ казват, че колчета там не могат да бъдат поставени заради почистването на снега през зимата". Ако искаш да прочетеш, защо АПИ е казала това, потърси "Самоковската нинджа беснее".

Шилo

Хубаво, ама за българските джигити колчетата трябва да са от легирана стомана. Тея меките не могат да спрат почерпен бабаит в БМВ 5-ца от 1995 г.