Започна гласуването на референдумите в ДНР, ЛНР и Херсон за присъединяване към Русия

В центъра на Мелитопол пък избухна експлозия, но няма данни за жертви и ранени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще патентоваме таZи наша галимация с референдумите ! само си представи , влиzаш в нечий имот , правиш референдум и имота става твой , Zaщото иска да стане твой ! или Za oще по ясно : нахлуваш в нечий апартамент ...вzимаш Zаложници , правиш референдум с тях и те гласуват , че искат да ги грабиш и искат да присъединят своя имот и ценности към твоя джоб , това е гениално просто и Zа това ще го патентоваме :))))))

ФАКТ - в световната история няма толкова голямо ФИАСКО като "специалната военна операция" на диктатора путин !!! Той ще бъде запомнен и като военопрестъпник, и като посмешище !!!

А как биха коментирали западните медии референдума в Косово?

И отново " жертвата " според англосаксонските бръщолевения ще изберат да се присъединят към "агрессора" Русия ))))))))))))))))) Само по това се вижжда, колко са неадекватни Соросоидните боклуци, които ни представят тяхната гледна точка

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!! Културно-просветното дружество "Патриот-Русофил-Българомразец" организира сбирка и манифестация под надслов "Да подкрепим Великата, Непобедима и славна руска Армия-Освободителка"! Доброволци ще бъдат записвани на място, а също и задочно - по донос и препоръка! Обявяваме и литературен конкурс за авторско есе по една от долните 3 теми, по избор: 1) "Падението и покварата на Колективния Запад" 2) "Майко Русия, срамувам се че съм българин!" 3) "Мисията, Трагизма и Величието на руската душа" На отличилите се ще бъде присъден орден-значка "Кремълски НаХ_Йник" 1-ва, 2-ра, 3-та и 4-та степен. Голямата награда ще е изненада и ще бъде обявена специално! Събитието е под патронажа на чаровната г-жа Мутрофанова, Посланик на РФ у нас и Резидента на Република България, г-н Кретен Гадев. - Ще се повеселим и ще заклеймим враговете и нашата лоша страна! - Ще попеем любими руски и съветски песни! - За музиката и доброто ни настроение ще отговаря палавият DJ Костя Копейкин!!! - На събитието са поканени видни руски кавали, пардон, мислители-общественици, журналисти и културни деици, като Мартин-чо Карбовски, Петър-чо Волгин и Явор-чо Дачков които ще представят на широката общественост своите дълбоки, културно-философски размисли и прозрения! - Възможно, но засега непотвърдено е и участието на ветерана народен трибун, патриот и уличен боец, г-н Болен Сидеров! Той ще ви демонстрира прости бойни техники за неутрализиране , респектиране и защита от нахални и агресивни студентки, журналистки и стюардеси! Елате, чакаме ви :) !

А за Бургаската Народна Република лога е референдума ?

Пийте ги тия лекарства бе хора!

Скоро ще има в Косово, тогава какво ще изтропаш?

Game over. Териториите “де факто” се присъединиха, а юридически - след седмица. Първите резервисти вероятно скоро пристигат като вътрешна армия за гаранция на сигурността и път назад няма вече. За който не е разбрал - войната не е Украйна-Русия, а САЩ срещу икономическата мощ на ЕС. Целите са наполовина постигнати - още 100 ключови предприятия да затворят в Германия и еврото да отиде на 80 цента - и ще видим как Блинкен ще заговори “за мирно споразумение”.

Успех, братушки!

БРАВО ! Укрите да му мислят , какво ги чака ? Владимир Путин ще ги направи Укро -Нацистите на Барбекю !

Пред портрета на Вова

Има нещо вярно. Европа цоцаше евтин газ и петрол от Русия и реши да прави воиска и да бъде световна сила. .Нато не било достатъчно. Сега малко ще миряса когато Путин и врътна кранчето.

Именно колега ... да ти предпиша по-силни май, тези не ти действуват :) !?

Е ми да де, пийте ги, пийте ги, ама само приказвате русофилите, пък не ги пиете.

Оттук нататък трябва да се вземат, макар и закъснели, съдбовни решения! Ако цивилизования свят допусне една европейска, пък и каквато и да е друга малка държава да бъде погълната от агресивния си съсед, по-добре да се спират всички програми за търсене в Космоса на така наречените "екзопланети" годни за обитаване от земляните. Явно сме вид, който изначално не е приспособен за мирно съществуване,и като така, нямаме право на съществуване. Иначе съществува начин, агресивната държава да бъде обуздана и ръководителя и да бъде изправен пред международен съд. Първото може да го направи НАТО, макар че вече веднъж закъсня и не беше готово за тази стъпка. Начинът е следният: В деня в който Путин призна двете отцепнически "републики", НАТО трябваше веднага, в същия ден да приеме Украйна в алианса и всичко щеше да свърши само с признаването. Сега,няколко месеца по-късно, ако НАТО не е готово с приемането на Украйна в спешен порядък, обусловено от форсмажорните обстоятелства - агресията и пълномащабната война, която Русия води срещу Украйна отнемайки и територии- и да разпростре действието на член 5-ти върху цялата международно призната територия на Украйна, то по-добре НАТО да престане да съществува, тъй като не изпълнява отбранителните функции, за които е създадено. Това е най-елегантния и безотказно работещ метод за прекратяване на войната и наказание на виновните за нея. Всичкото друго говорене по международните форуми и словестен онанизъм.

Аз няма да се бия за УСА, ФАЩ, НАТУ, това НЕ Е наша война....да мобилизират хора от Арканзас и Калифорния Да живее братската империя - долу фашистите

Ако не знаете какво е фурнаджийска лопата - ето ги нагледно тия там. Един път се отцепиха и се самопровъзгласили се за отделни,сега задуха вятър и айдеее- обратно...Хей блядь

"Намеренията за организиране на референдумите бяха обявени във вторник от назначените от Русия власти в тези региони" - няма какво повече да се каже. Резултатите са ясни, а гласуването ще е проформа и това е ясно. Жалко :(

Taka kakто е тръгнало, и ние трябва да отцепим България от Банкя на 2.10.2022 . Тулупа да си гледа селото, а ние държавата.

"Лудите Крави"..дали правеха Референдуми ...Когато "ДЕМОКРАТИЧНО".. Откраднаха ...Тексас и цяла Калифорния от Мексико ??

Само ти ли не разбра, ча САЩ и НАТО нямат НИКАКВО намерение да воюват с Русия ? За целта си намериха полезния идиот в лицето на Украйна и ще доставят там оръжия, докато има живи украинци, способни да дърпат спусъка или докато не бъдат екзестенциално застрашени!

Звъни се на вратата. 3 човека с автомати - подвижна изборателна секция. - Моля отбележете гласа си ето тук. - Благодарим ви, че гласувахте правилно.

Само така!! Напред! ....А ,,Сатаните,, и ,,Воеводите,, са разконсервирани и лъснати с парцал от ефрейторите!?....за едно наум...

Като в косово ?

За дезертьорите - куршум в главата !

Е, бах ти кефа!

Улавото - защо разкъсаха Югославия ?

Ти пък каква държава бълнуваш, бе?

С ,,автомати,, ли? ...И пълнителите висят отдолу??

Не не е.. колкото и да ти пращат опорки с Косово.

Руснаците гласуват за Русия независимо от заплахата за 5 години затвор, отправена от про-американският режим в Киев. И независимо от бомбените атентати на същия тоя режим.

НАТО нямаше никакво намерние да приема Украйна, НАТО просто провокираше Русия до невъзможност и саботираше докрай опитите за мирно разрешение на кризата. Намерението на НАТО, т. е. САЩ, е далеч по - зловещо и гадно: да се смразят завинаги двата народа, украинците да помнят и да знаят, че Русия е агресор, а Украйна никога да не бъде самостоятелна и независима държава по вина на Русия.

Кучетата лаят, а керванът си върви. Западните вещици гадаят и пророкуват, злобеят и плюят, а руснаците се връщат в своята родина. Какво неясно има. А вие не бихте ли желали и македонците да се върнат в България?

Хайде сега да видим дали укронацисткте изроди ще стрелят по обикновените хора! Най-вероятно, да, те го правят редовно, а лицемернте западняци се правят , че не забелязват!

Бъди сигурен, че ако там имаше украински, а не руски войски, резултата би бил огледално обратен.

Бе, да попридойдат още малко от Сирия, Афганистан... И тогава.

През 1992 г. беше организиран референдум за държавния суверенитет на Татарстан. Референдума одобри новата конституция на Татарстан, съгласно която държавата има статут на суверенна държава, отделен субект на международното право. Точно като днешна Украйна. Познайте от три пъти какво се случи с "референдума" и новата конституция. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0(1992)

Имаме заради и по 5 Кт. Охлаждат ,,горещи глави,,.

Украинците си защитават родината, земята, собствения дом и също са обикновени хора и също не искат да умират. Тези нещастни руснаци не знаят защо са там и също не искат да умират, но шизофренното джудже ги изпраща, като пушечно месо, облечено в униформа, а в униформата няма как да знаеш обикновен човечец ли е или войник - толкоз. За всичко е виновен любимият ви Путкин. Всъщност, защо не се запишете доброволец при него, той ще го "оцени", макар че няма и да разбере, глупако!

Бъди сигурен, че ако там имаше украински те не биха се занимавали с референдуми. Тези които се чувстват руснаци биваха просто убивани или прогонвани.

Вчера в Донецк точно чукчите убиха мирни граждани, инсценирайки стрелба от страна на ВСУ.

Ама наистина, има ли нещо в междуушното пространство?

Ами по ми е важно какво желаят македонците, искат ли да бъдат България ( а те не искат. Насила хубост не става

А кой нахлу в Украйна - САЩ и НАТО ли? Кой нахлу в чужда суверенна държава, САЩ и НАТО ли? Кой анексира земи, които са в чужда суверенна държава - САЩ и НАТО ли. Спрете се бе! Утре, когато откъснат части от България, отново и ги присъединят някъде другаде, пак ли ще твърдите, че то така трябвало, защото видиш ли, в някакъв период от искотрията тази част не била българска .... Възможно ли е да сте толкова тъпи?

на тази "родна земя" живеят тези хора, които в момента са збивани от укронацистите от другите части на украйна, те не са дошли преди няколко месеца, те живечт там от много поколеня, така че не пиши глупости.

Стига с тия измислени опорки за нацисти и батальони. Отдавна стана ясно, че това е само фалшив предтекст Путин да прати армията за някакви уж исторически земи. Аз пък искам да ни върнат Волжска България!

Направ не понимаю! Нали Мелитопол е украински? Украйна защо го обстрелва? Как трябва да се отнасяме към държава, чиято армия избива собственото си население?

И кой освен беларус и русия ще признае референдум извършено от окупационна армия под дулата на автоматите? Така както го обясниха-хората от русия ще гласуват. И въоръжени войници ще разнасят урната по домовете за гласуване. Супер а? Да живее демокрацията по руски нали:)))))

Видях вече това сравнение, на две три места, ясно, бързо ви спуснаха опорката. Но, поне започнете да четете малко, преди да повтаряте, като папагали!