Бивши атакисти дадоха Сидеров на данъчните

Трима бивши членове на “Атака” са пуснали сигнал до НАП срещу лидера на партията Волен Сидеров, че не са им изплатени по 3 заплати, обезщетения за невзети отпуски и за 2008-2009 г. не са им внасяни осигуровки.

Обратно в новината

Коментари - Бивши атакисти дадоха Сидеров на данъчните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалко за Родината и за загиналите герой! сегашната паплач която обитава страната ни не е в състояние да оцени този Политик и Българин, разбирасе че безгрешни хора няма. Проблема на Волен е че е много над средното ново на обикновенният българин! (предателите изобщо не ги броя,те не са хора!)

Проблемът на Волен е, че прави всичко за кинти ... Какво ниво, какви пет лева, обикаляше като цветарка от партия на партия, то не бе СДС, то не бе НДСВ, продада се и на Герб. Ако този ще брани нашия национален идеал спукана ни е работата.

Добре де - тогава кой наш политик или партия брани нашия национален идеал - ДПС или кой?

Волене,виждаш ли на какви "хора" си се доверявал, -подлеци,...за съжаление има още като тях!

жалки мижитурки сте всички които плюете:),не може да му стъпите на малкият пръст на Волен! факт е обаче че около него са се лепнали много паразити и най различни боклуци.

И Волен изпя своята песен!

Този леш на снимката толкова омръзна, че чак се чудя, как изобщо съсществува още тази Атака.

Жалко за атака. Семеен кръжок. Това остана. Семеен кръжец не политически, а икономически. Къде беше Волене на предните президентски избори къде си сега. Антикомунизма и антидепесарщината не са политики, а долнопробно насаждане на омраза. Който не схване това ще изчезне от политиката. Сините ги уби антикомунизма. Атака я уби антидепесарщината. Факт.

За сините бъркаш - не ги уби антикомунизма, а краденето, бандитската приватизация и хитрия номер на бившата ДС с балона "Симеон"!

първо СКАТ сега своите а депутатите малчат а бе ще доиде и тяхното време нали волене

Поредния балон се пука,чакаме ТИКВАТА И ЦЕЦО С ТЪЩАТА .